NYPRODUCERADE LÄGENHETER I STOCKHOLM

Det finns många fördelar med att köpa nyproduktion i Stockholm, ett nyckelfärdigt hem där livet får ta plats. På den här sidan har vi samlat alla våra nyproduktioner i Stockholm. Och lite till dessutom. Välkommen till ditt helt nya och framtida hem i Stockholm.

AKTUELL NYPRODUKTION I STOCKHOLM

Nyproduktion på Västra Kungsholmen i Stockholm - Fabrique 46

FABRIQUE 46 HAR SÄLJSTARTAT!

Projektnamn: Fabrique 46
Område: Västra Kungsholmen
Antal bostäder: 138
Antal rum: 1 – 5
Inflyttning: Februari-April 2024
Status: Försäljning pågår

Hitta ditt nya hem nära grönska, vatten och citypulsen på Västra Kungsholmen. På Fabrique 46 egna hemsida finns allt du behöver för att hitta din nyproducerade lägenhet.

Läs mer och lämna ditt intresse
Nyproduktion i Stockholm.

EN NYPRODUKTION MED PULS

Projektnamn: Greta
Område: Centrala Sundbyberg
Antal bostäder: 65
Antal rum: 1 – 5
Inflyttning: 2025/2026
Status: Planering pågår

I flera decennier har människor samlats på denna plats i Sundbyberg för fest, glädje och gemenskap. I vår tappning blir Greta en omedelbar klassiker. Arkitekturen andas variation och framtidstro med pastelltonade fasader och rymliga balkonger.

Läs mer och lämna ditt intresse

ATT KOMMA HEM I EN NYPRODUKTION I STOCKHOLM

Att anlända till Stockholm, oavsett om du reser med tåg, buss eller bil, är en härlig känsla. Det är känslan av närhet, gemenskap och vänner. Det är känslan av natur, historia och vacker arkitektur. Charmen från Gamla Stan, Söder, Östermalm och alla andra anrika områden gör att många känner sig hemma direkt och vill bli en del av Stockholm.

OCH MED DET I ÅTANKE

…har vi en viktig uppgift: ska staden växa behöver fler bostäder skapas och nya hem bli till. Då behöver vi på Balder, som en av Sveriges största fastighetsägare, vara med och skapa en bättre och större nyproduktion. En nyproduktion som sträcker sig över olika stadsdelar, olika storlekar, olika boendeformer och många människor.

Från Huddinge och Victoria Kungens Kurva i sydväst, till Sickla och Nacka Port i sydöst, från Upplands Bro i norr till Sundbyberg och Stockholms innerstad är vi med och utvecklar staden, stöter och blöter för att skapa en attraktiv nyproduktion i Stockholm, oavsett om det är en bostadsrätt eller hyresrätt som efterfrågas.

Vi bygger en attraktiv nyproduktion i Stockholms kommun.
Victoria i Kungens Kurva, Huddinge. En del av vår nyproduktion i Stockholm.

MER ÄN BARA EN NYPRODUKTION I STOCKHOLM

Med vår nyproduktion vill också skapa liv och leenden. Vi ser till att det finns utmanande och interaktiva lekplatser för barnen. Vi möjliggör för sociala grillplatser och mötesplatser i gårdsmiljön för grannarna. Vi skapar rätt antal parkeringsplatser utifrån hur många som bor i våra områden. Vi ser till helheten och skapar hållbara bostäder och bostadsområden i Stockholm.

NYPRODUCERADE BOSTADSRÄTTER OCH HYRESRÄTTER I STOCKHOLM

För att skapa så kvalitativa bostadsområden som möjligt ger vi utrymme för att få en variation i våra nyproduktioner. Därför bygger vi både bostadsrätter och hyresrätter i olika utformningar. Vi har tagit fram Köpguiden och Hyresguiden så du har koll på resan från att du gör en intresseanmälan till dagen du flyttar in i din nyproduktion i Stockholm.

HUR ÄR LÄGET?

Vi vet att läget spelar stor roll när man köper en nyproducerad bostad i Stockholm. Och därefter kommer läget och på tredje plats läget. I läget för din kommande bostad finns givetvis smidiga kommunikationer, skola och förskola för barnen, handel, parkering och andra delar inkluderade. Men för oss finns det mer. Vi är med och utvecklar livet runtomkring på många platser.

För det är viktigt för oss, framförallt i Stockholm. Vi bygger nyproducerade bostäder centralt i och runt Stockholm. Där är det extra viktigt för oss, för staden och för allmänheten att husen passar in, smälter in och inkluderas i nuvarande stadsformation. Här är vi med och skapar en ny stadsbild för framtiden. Och vi är modiga – vi tar oss an nyproduktion på Östermalm och renovering i Vasastan, samtidigt stora detaljplaner för Victoria Kungens Kurva och Solvallastaden. Och därtill Stockholms högsta bostadshus Nacka Port – Sveriges högsta bostadshus, synligt över hela staden.

När du flyttar in hos oss på Balder så vet du att du får en kvalitativ bostad, anpassad för hela familjen.
När barnen mår bra, mår de vuxna bra. Och det är också lätt att må bra i en nyproduktion i Stockholm.

BALDER ÄLSKAR NYPRODUKTION

Balder har en fin historia sedan mitten av 00-talet där vi växt upp som ett förvaltande bolag. Först genom bostäder, därefter kommersiellt och numera också som en utvecklare av nybyggda bostadsrätter och hyresrätter. I olika delar av Sverige har vi sedan 2019 färdigställt nyproducerade lägenheter och radhus och sett till att skapa fantastiska hem för många människor och familjer. Att möjliggöra ett blivande hem för en människa och familj är det som driver oss, en plats att komma hem till och bjuda hem vänner till.

Balders historia

VI SKAPAR EN NYPRODUKTION - DU SKAPAR ETT HEM

Balder må vara mest känt och förankrat med Göteborg men vi har redan börjat skapa nyproducerade hem i Stockholm. På Västmannagatan 13 i Stockholm City blandade vi ett modernt liv med 1800-talsmiljö där vi totalrenoverade 21 härliga lägenheter. Det var bara början. Vi är nu i slutfasen med att flytta in i Caprea på Östermalm, försäljningen pågår i Fabrique 46 på Västra Kungsholmen och Greta i centrala Sundbyberg planeras flytta in under 2025/2026. I Upplands-Bro skapar vi två naturnära projekt utformade till hyresrätter på Ringvägen och utanför Kvista.

Lägg därtill stora planer för en framtida stadsutveckling i Huddinge, Solvalla, Väsby och Sundbyberg där vi är med och tar fram detaljplaner för tusentals lägenheter, kontor, parker, garage, lekplatser, hållplatser och allt som hör till. Och vår katalog för nyproducerade lägenheter i Stockholm och kranskommunerna växer hela tiden.

Caprea - Balders nyproduktion på Östermalm i Stockholm.
Sovrum i Caprea på Östermalm i Stockholm.

BO I EN NYPRODUCERAD LÄGENHET I STOCKHOLM

Att bo i en nyproducerad lägenhet i Stockholm är bekvämt. Du slipper underhåll som äldre hus behöver genomgå och stambytet är många år bort. Skulle något vara fel finns det garanti och försäkringar som täcker det. Framför allt är det enkelt för att allt är nytt. Det känns också exklusivt att få flytta in i en nybyggd bostad som ingen annan tidigare har bott i. Nu kan du starta på ruta ett och måla om i dina färger, tapetsera för din skull och ta dig tid att uppleva solljuset som strömmar in i lägenheten.

VI BYGGER MED FRAMTIDEN I FOKUS

Du ska också vara säker på att du bor i en bostad som är hållbar över tid. För hållbarhet är en viktig utgångspunkt för oss på Balder. Vi arbetar alltid utifrån en miljöcertifiering som tillser höga krav på inomhusklimat, ventilation och värme. Både Miljöbyggnad Silver och Svanenmärkta hus sätter ramverket för hur vi ska bygga för lång sikt och dessa två som vi utgår från när vi bygger framtidens nybyggnationer i Stockholm.

Balders hållbarhetsarbete
Kvinna i skogen med ryggsäck.
När du köper en nyproducerad lägenhet i Stockholm av Balder får du alltid en hög kvalitet på kakel och klinker.

INREDNING OCH TRENDER

I en nyproduktion kan det finnas många olika val att göra. Handtag till köksluckor, duschväggar, inglasad balkong, handdukstork och mycket mer. Vi vet om att det kan vara svårt att se framför sig hur de olika valen kommer se ut i slutändan när du väl kliver in i lägenheten. Inredning går i trender och det skiljer sig från år till år. Därför har vi gjort det enkelt för dig när du köper en lägenhet av Balder. Vi ger dig fortfarande möjligheten att välja – mellan färdiga produkter som går i ton med varandra och handplocka produkter som passar dig.

VÄLJ MED HJÄRTAT

Balders inredningsexperter följer dagligen marknads- och inredningstrender. De tar fram rummens karaktärer med unika produkter som homogent är anpassade till varandra. Sömlöst. Där luckorna smälter in mot bänkskivan, oavsett om det är laminat eller kvartskomposit. Där kakel och klinker känns hemma mot varandra. Men det är klart – vill du tänka annorlunda kan du välja produkter precis så som du vill i vårt urval. Vissa produkter ingår i bostadens pris, medan andra adderas som tillval.

Härligt ljus med sovrum bakom glasad vägg.