CENTRALA SUNDBYBERG

Nyproducerade bostadsrätter i Sundbyberg

PÅ HISTORISK MARK

Härlig stadspuls. Historisk plats. Det finns inga bättre förutsättningar än detta för ett nybyggnadsprojekt. På platsen och i området som huserat den legendariska nattklubben Grand Garbo kommer vi att upprätta högklassiga lägenheter där livet kommer att bli lätt att leva.

Här bygger vi Greta.

SE VÅRT BOSTADSPROJEKT I CENTRALA SUNDBYBERG

DÄR ALLT FINNS

Den överdäckade järnvägen, de nya gröna stråken, parkerna och det stora utbudet är gjort för människor i alla åldrar och med olika livsstilar. Här kan du bo, arbeta, handla, resa och leva gott – samtidigt. Vardagen blir enkel. Genom att det är lätt att röra sig i staden till fots, med cykel och kollektivtrafik finns det möjligheter till alla sorters aktiviteter. Med nytänkande och flexibla lösningar ges plats för människor oavsett livsstil och förutsättningar.

Hallonbergen. Nyproducerade bostäder i Sundbybergs kommun.

RESEPUNKT

Sundbybergs station är en av Sveriges mest trafikerade. Den är också ett nav som motsvarar en yta på närmare sju fotbollsplaner. Förutom att Mälarbanan byggs ut med nya spår och tunnlar planeras här ett nytt resecentrum i anslutning till tunnelbana, bussar, spårväg samt pendel-, fjärr- och regionaltåg (vilket också innefattar kommunikation till Arlanda).

KARTA