Välkommen till Brogårdstaden - Nyproducerade lägenheter i Upplands-Bro

Färdigställt och inflyttat 2020-2023

Välkommen till Brogårdstaden

I en härlig del av Upplands-Bro växer Brogårdstaden fram. Här blandas det naturliga myllret med vackra skogar, ängar och bad med en framväxande småstadsidyll. Samtidigt landet – samtidigt nära till allt som livet behöver. Hjärtat och samlingspunkten av Brogårdsstaden är torget som blivit en trivsam mötesplats med butiker, busshållplats och fina planteringar.

Här har vi skapat 651 naturnära bostäder som utvändigt smälter in i omgivningen. Lägenheterna är fördelade på 1-4 rum och kök och en boarea på 25-90 kvadratmeter. Lägenheterna är välplanerade med en social öppen planlösning där vardagsrum, kök och balkong eller uteplats binder samman i varandra.

På fem minuters cykelfärd når du Bro Centrum där simhall med matbutiker, vårdcentral, simhall och mycket mer. Härifrån avgår även pendeltåg – 30 minuter till Stockholm C – och bussar inom regionen.

Brogårdsstaden stod färdigt i etapper mellan 2020-2023. Är du intresserad av en lägenhet i Upplands-Bro lägger vi löpnade ut dessa på vår hemsida. Håll utkik efter våra lediga hyresrätter här.

Snabbfakta

 • Typ:
  Flerbostadshus
 • Antal lägenheter:
  651 st
 • Upplåtelseform:
  Hyresrätter
 • Boarea:
  25 – 90 m²
 • Antal rum:
  1 – 4 rok
 • Status:
  Inflyttat
 • Inflyttning:
  2020-2023

Vill du hyra en lägenhet Upplands-Bro?

Håll utkik på vår hemsida där vi löpande lägger ut våra lediga hyresrätter i Upplands-Bro.

Kika även in Ringvägen i Upplands-Bro. Här utvecklar Balder 88 hyresrätter med preliminär inflyttning hösten 2023. Läs mer och gör en intresseanmälan →

Kontakta oss

Har du frågor om Brogårdstaden? Kontakta oss.

Balders Kundservice
0774-49 49 49
kundservice@balder.se

Vi bygger mer än Brogårdstaden

Se all vår nyproduktion i Stockholms län  →