DÄR LIVET STÅR I CENTRUM

Nyproducerade bostäder i Nacka Kommun

Stockholm – Nacka Kommun

Ektorp Småstads består av både nybyggda lägenheter och lokal handel. Området tävlar inte med Nackas storskaliga handelsområden utan kompletterar snarare med sitt småskaliga utbud till dig som bor här. Du som väljer att flytta hit flyttar till den perfekta hybriden. Mer grönska längs Värmdöleden, vackra planteringar på det lilla torget och mysiga uteserveringar med kvällssol flera månader om året.

PLANERING PÅGÅR

Vi planerar för fullt för att framöver kunna erbjuda en stadsdel med nya perspektiv.

Utöver de bostäder vi ska tillföra området ser vi också småskalig handel flytta in tillsammans med dig för dina dagliga ärenden. Ditt kvarter ska innehålla mysiga caféer, en charmig blomsterhandel och mindre butiker som ska fånga din uppmärksamhet när du promenerar här.

Middagsbjudning med härliga grannar i någon av våra nyproduktion i Nacka.

URBANT

Småstaden passar den urbana människan. Ektorp erbjuder stadens fördelar med sitt inbjudande lilla torg där dina dagliga ärenden kan uträttas och spännande möten med dina grannar kan ske. Möten som skapar liv i småstaden.

NÅGON SA NÅGON GÅNG...

…att livet inte handlar om de stora ögonblicken. Det är i de små det händer. I ögonblicket du handlar morgonkaffet på ditt lokala café. När du på vägen hem från jobbet möter din granne hand i hand med sin dotter som är på väg hem från förskolan. Eller när middagen på din lokala bistro får pågå i en oändlighet med dina vänner. De där ögonblicken. Det är ögonblicken som Ektorp Småstad handlar om också. Här händer det lilla livet. Det lilla och enkla, men också det vackra.

STORT UTBUD

Här finns stora möjligheter för en bekväm vardag. En upprustad matbutik med stort och härligt utbud kommer att berika området. Vi ser också småskalig handel flytta in tillsammans med dig för dina dagliga ärenden. Dina kvarter ska innehålla mysiga caféer, en charmig blomsterhandel och mindre butiker som ska fånga din uppmärksamhet när du promenerar här.

NACKA KOMMUN

Nacka kommun är en av Sveriges mest omtyckta kommuner. Det är inte svårt att förstå. Nacka är den perfekta hybriden mellan urbant och natur. Här finns fantastiska boendekvaliteter för den moderna människan vilket också gör din lägenhet till en god investering.

VÄGEN TILL DIN NYA BOSTAD

Planering

Vi förbereder inför byggstarten.

Förtursevent

Här får du information om säljstart, projektet och andra spännande detaljer.

Säljstart

Försäljningen är igång - dags att hitta din drömbostad!

Byggstart

Vi tar första spadtaget och nu börjar vi bygga.

Bostäder färdigställs

Nu bygger vi klart ditt nya hem och du blir inbjuden till förhandstitt.

Inflyttning

Välkommen hem!

DITT NYA KVARTER I EKTORP

Allting är nytt, samtidigt genuint. Ditt hem har en inbjudande planlösning, vackert ljusinsläpp och moderna vitvaror som gör ditt liv enkelt. Ektorp Småstad skapar ett lugn i ditt liv. Ett lugn som du och dina barn trivs i. Unikt för området är den nybyggda förskolan med dess spännande och naturnära lekgård. Med ett barns fantasi finns det plats för både kungar och drottningar här.

En upprustad matbutik med stort och härligt utbud kommer att berika området. Vi ser också småskalig handel flytta in tillsammans med dig för dina dagliga ärenden. Ditt kvarter ska innehålla mysiga caféer, en charmig blomsterhandel och mindre butiker som ska fånga din uppmärksamhet när du promenerar här.

SE FLER PROJEKT I STOCKHOLM

referer: