VICTORIA - NY STADSDEL I KUNGENS KURVA

Nyproducerade bostadsrätter i Kungens Kurva

Dialoggatan Stockholm Huddinge – Kungens Kurva

I Kungens kurva planeras en ny vibrerande stadsdel med cirka 3 500 bostäder, restauranger, kaféer, kulturhus, grönskande stadsdelspark och mysiga pocketparks i kvarteren. Även idrottshall, grundskola och flera förskolor byggs. Här kommer du kunna sätta guldkant på tillvaron med ett händelserikt stadsliv, shopping i världsklass och äventyr i Gömmarens naturreservat.

PLANERING PÅGÅR

Vi planerar för fullt för att framöver kunna erbjuda en stadsdel med nya perspektiv.
Den nya levande stadsdelen Victoria är mer än bara bostäder. Här blandas grönskande parker, utegym och sprudlande torgliv med nytänkande restauranger och unika butiker.

GEMENSKAP FÖR LIVET

Victoria ska bli en förstad till huvudstaden. En plats för livets alla kontraster. Här skapas trivsamma hem i energifulla och kreativa kvarter. Victoria kommer att bestå av nyproducerade hyresrätter och bostadsrätter i olika storlekar.

I stadsparken samlas vänner och familj för att förlänga vardagen. I vår framtida stadsdel finns allt du behöver för att leva livet fullt ut. Crown up!

VICTORIA - THE STORY

Victoria – ett namn som på latin betyder segrare. Ett namn som andas både styrka och finess. Precis som den stadsdel som ska ta form.

Victoria var också namnet på Kung Gustaf den femtes fru. Kungen vars chaufför körde av vägen i en kurva på Gamla Södertäljevägen. Händelsen ledde till att folket började kalla platsen för Kungens kurva.

Läs mer om projektet

VÄGEN TILL DIN NYA BOSTAD

Planering

Vi förbereder inför byggstarten.

Förtursevent

Här får du information om säljstart, projektet och andra spännande detaljer.

Säljstart

Försäljningen är igång - dags att hitta din drömbostad!

Byggstart

Vi tar första spadtaget och nu börjar vi bygga.

Bostäder färdigställs

Nu bygger vi klart ditt nya hem och du blir inbjuden till förhandstitt.

Inflyttning

Välkommen hem!

HÄR PLANERAR VI VICTORIA

Den nya levande stadsdelen Victoria är mer än bara bostäder. Här blandas grönskande parker, utegym och sprudlande torgliv med nytänkande restauranger och unika butiker. Den nymalda kaffedoften från kvarterskaféet hälsar godmorgon och på kvällen fylls uteserveringarna med liv.

I Victoria är det lätt att vara både barn och förälder när grundskola, förskolor och lekparker finns på promenadavstånd. Det är också lätt att leva ut när gemensamma ytor omfamnar hela stadsdelen.

ETT KUNGLIGT MANHATTAN

Victoria är en ambitiös satsning med modern arkitektur och gröna inbjudande stadsrum där färger och materialval ska bidra till kvarter som andas livfullhet och som inspirerar.

Det kommer att bli en tät kvartersstad med en stor park i mitten: en 18 000 kvadratmeter urban park med träd, kullar och en damm, som med de höga bostadshusen omkring för tankarna till Central Park i New York.

Läs mer om parken
Victoria i Kungens Kurva, Huddinge. En del av vår nyproduktion i Stockholm.

SE VÅRA ANDRA PROJEKT

referer: