Välkommen till Kv. Ringvägen

Nyproducerade hyresrätter i Kungsängen

Välkommen till Kv. Ringvägen i Kungsängen

Låt oss hälsa dig välkommen till Ringvägen mitt i natursköna Kungsängen.  På denna trevliga tomtmark kommer vi att bygga 88 stycken moderna hyresrätter i två huskroppar. Husen kommer att ha 13 respektive 6 våningar med en sjöutsikt från de översta planen. Varav en lägenhet med egen terrass. Preliminär inflyttning från sommaren 2023.

Bostäderna i Kv. Ringvägen
Ringvägens hyresrättslägenheter omfattar ett storleksspann från 1 rum och kök på 33 kvm till hela 5 rum och kök på 129 kvm. Lägenheterna är utformade för att vara så kvadratsmarta som möjligt med hög kvalitet på inredning och vitvaror. För självklart är vår högsta prioritet att du som hyresgäst ska åtnjuta en vardag som är så flexibel och behaglig som möjligt.

Området
Ringvägen ligger centralt i Kungsängen, men i en egen liten värld uppe på höjden. Runtomkring finns både ny och äldre bebyggelse omringat av flertalet små dungar. Härifrån är det enkelt att ta sig kollektivt till sin arbetsplats och planera vardagen med familjen.

Gång- och cykelavstånd till allt du kan tänka dig
Från lägenhetshuset har du gång- och cykelavstånd till allt du kan tänka dig. Kungsängens torg är inte mer än några minuter bort när du ska handla och i din absoluta närhet finns mysiga sjöbad, fina vandringsleder och gym. Oavsett om du arbetar inne i Stockholm eller vill ta en ledig eftermiddag i storstan går det både snabbt och smidigt att ta sig dit. Från Kungsängens station är det endast 28 minuters tågresa till Stockholm centralstation.

Miljöbostad 
Vi går ”all in” när det gäller miljön. Därför har vi gjort allt vi kan för att vi ska framhäva hållbarhet i både projektets byggnadsfas och efter det att du flyttar in. Miljö anpassningarna vi kommer implementera på Ringvägen är många och vi kan redan nu delge att vi bland annat kommer använda oss av solceller på taket och individuell mätning på varmvatten. Ringvägen vara ett så kallat “Miljöanpassat boende” med miljöcertifieringen “Miljöbyggnad Silver”. Vill du läsa mer om Miljöbyggnad Silver? Besök miljobyggnad.se .

Ansökan
Samtliga hyresrätter kommer på vår hemsida och HomeQ. Få löpande information och börja samla köpoäng via HomeQ genom att göra en intresseanmälan . Preliminär uthyrningsstart är 7 månader innan tillträde.

Snabbfakta

 • Typ:
  Flerbostadshus
 • Upplåtelseform:
  Hyresrätter
 • Hyra:
  Ej fastställt
 • Boarea:
  33 – 129 m²
 • Antal rum:
  1 – 5 rok
 • Status:
  Byggnation pågår
 • Preliminär inflyttning
  Sommaren 2023

Kontakta oss

Kontakta oss ifall du har frågor om Ringvägen.

Vi svarar på dina frågor
uthyrning.nyproduktion@balder.se