Fabrique 46 - Nya bostadsrätter på Västra Kungsholmen

FÖRSÄLJNING PÅGÅR

Nästa visning:
04 oktober, 17:00 – 17:45

Erik Olssons kontor, Sveavägen 147

DITT NYA HEM I STOCKHOLMS INNERSTAD

Försäljningen av Fabrique 46 nya bostadsrätter på Västra Kungsholmen pågår för fullt. Försäkra dig om att du får all information om projektet genom att anmäla ditt intresse. Välkommen till ditt nya hem med Stockholms puls, vatten och grönska precis runt knuten. Kontakta mäklaren →

Anmäl intresse →

 

FABRIQUE 46 LÄGENHETER – FÖRSÄLJNING PÅGÅR

Vid korsningen Sankt Göransgatan/Warfvinges väg finner du 138 moderna lägenheter fördelat på fyra huskroppar. Fabrique 46 erbjuder alltifrån yteffektiva 1:or på 24 kvm upp till 5:or på ca 106 kvm med antingen uthyrningsdel eller ett extra “halvrum”. Här är variationen av planlösningar väldigt stor, vilket öppnar upp för att du ska hitta den lägenhet som passar perfekt för just dig.

När du köper en lägenhet i Fabrique 46 ingår uppvärmning, kallvatten, TV och bredband, betalning av föreningens räntor samt amorteringar, fastighetsförvaltning, underhåll av fastigheten, sophämtning och skötsel av gården. Det som tillkommer är egen förbrukning av hushållsel och varmvatten.

Se alla lägenheter i bostadsväljaren ↓

 

TRYGG AFFÄR MED BALDER

Vi erbjuder ett trygghetspaket som gör köpet till just det – En trygg affär. Behöver du exempelvis hyra en lägenhet under den period du väljer att flytta ut från din befintliga bostad till dess att du flyttar in i din nya? Kontakta oss så hjälper vi dig.

I Fabrique 46 är föreningens lån räntesäkrade genom en förtidsbindning av ränta. Detta är en trygghet för dig som köpare, då månadsavgifterna inte påverkas av förändringar i ränteläget på marknaden under de första åren efter tillträde.

Via föreningens bank finns även möjlighet till amorteringsfrihet under 5 år → Bankerbjudande

Snabbfakta

 • Typ:
  Flerbostadshus
 • Antal lägenheter:
  138 st
 • Upplåtelseform:
  Bostadsrätter
 • Pris:
  2 295 000 – 11 695 000 kr
 • Avgift:
  2400 – 5700 kr/mån
 • Boarea:
  24 – 106 m²
 • Antal rum:
  1 – 5 rok
 • Status:
  Försäljning pågår
 • Inflyttning:
  Januari – Maj 2024

Distanser till stadens knutpunkt

 • 5 minuter till Stockholms Centralstation

 • 5 minuter till Rålambshovsparken

 • 7 minuter till badplats

 • 8 minuter till ICA Maxi

PRISER OCH PLANLÖSNINGAR

Här finner du alla lägenheter som är ute till försäljning i Fabrique 46.

ANDRAHANDSUTHYRNING OCH JURIDISK PERSON

I Fabrique 46 finns möjlighet att köpa din bostad som privatperson eller juridisk person. Föreningens moderna stadgar gör det dessutom lättare för dig som privatperson att hyra ut din bostad i andra hand. Är du intresserad och vill läsa mer om vad detta innebär?

Läs mer om andrahandsuthyrning och juridisk person →

Visningar

04 – oktober

17:00 – 17:45

Erik Olssons kontor, Sveavägen 147

GRÖNSKA, VATTEN OCH CITY I CENTRUM

Västra Kungsholmen karaktäriserades länge av sitt höga tempo med världsledande industrier. Det höga tempot finns kvar än idag i området, men nu väljer du vilket varvtal du känner för.

I Fabrique 46 finner du den perfekta hybriden av på- och avkoppling. Maxa högvarvet vid Hornsbergs strands puls och restaurangutbud. Eller varva ned på bryggorna vid Karlbergssjön och fortsätt sedan promenaden Kungsholmen runt.

På gatuplan i byggnaden gör vi plats för butiker, caféer och liknande kommersiella möjligheter som underlättar vardagen för dig som bor i Fabrique 46.

Läs mer om bland annat Fabrique 46 grönskande innergård→

Virtuell visning av Fabrique 46

Upplev de olika rummen i Fabrique 46 genom nedan virtuella visningar.

FABRIQUE 46 INREDNINGSKONCEPT

Vi på Balder har omsorgsfullt utformat tre inredningskoncept anpassat efter moderna trender och funktionella lösningar. Vi kallar våra inredningskoncept för Light, Italic och Bold.

Kika i Fabrique 46 inredningsbroschyr→

UPPLEV KONCEPTEN

 • Grundkoncept Light

  Känn lugnet när du kommer innanför dörren.
  Du är hemma. Allt är tryggt. Det ljusa ekgolvet lyfter rummet och ger bokstavligen en gedigen grund att stå på. Väggarnas äggskalsvita ton framhäver fint lägenhetens innerdörrar, foder och socklar som går i en varm sandbeige kulör.

  I köket följs samma sandkulör upp i de släta köksluckorna. Bänkskivan i tålig granitkeramik med kalkstensutseende, går upp en bit på väggen som stänkskydd. Ugn och induktionshäll bryter av i svart, liksom köksblandare och beslag i krom. Kyl och frys är integrerade för att bidra till den vilsamma känslan i rummet.

 • Light - Badrum

  I badrummet råder samma avslappnade atmosfär där kalkstensutseendet följer med i stora granitkeramikplattor på vägg och något mindre på golvet. Du ser också en kommod i samma sandkulör som i kök och snickerier. Alla detaljer skapar en helhet, en enhet. Kromad takdusch, tvätt- och torkutrustning samt en bänkskiva med tillhörande förvaring, finner du också här. Praktiskt och smakfullt i skön förening.

/ 2
 • Tillvalskoncept Italic

  En air av elegans ligger i luften.
  I mötet mellan ekgolv, mässingsbeslag och skogsgröna köksluckor sker magi. Den klassiska känslan framhävs av kökets bänkskiva i tålig granitkeramik med marmormönster inspirerad av Ekebergmarmorns karakteristiska gröna stråk. Bänkskivan går upp i bakkant och skapar arbetsvänliga ytor som klarar vardagens krav utan att tappa stilen. Här är gott att leva med inredningsdetaljer som ger hemmet en tydlig identitet.

  Diskho i mässing, svart induktionshäll och ugn tillsammans med den mörkgröna nyansen i köket bygger ett hem att vara stolt över. Innerdörrar, foder och socklar går i en mjuk sandkulör som spelar vackert mot de äggskalsvita väggarna och kökets skogstoner.

 • Italic - Badrum

  Den gröna kulören från köksluckorna återfinns även i badrummets kommod och i den praktiska förvaringen över lägenhetens tvättutrustning. Väggar och golv i badrummet lyfter tack vare den honungsskiftande granitkeramiken i olika dimensioner. Takdusch och kran i mässing och vikbar duschvägg i glas sätter stilen. Här är det detaljerna som gör det.

/ 2
 • Tillvalskoncept Bold

  Välkommen till en värld av kontraster.
  Industri möter stadens puls. Sotigt svart möter djärvt marmormönster i granitkeramiken som återfinns i både kök och badrum. En stram design för ett aktivt cityliv, där hemmet blir en plats för återhämtning och uppladdning.

  Köksluckor, innerdörrar, socklar och foder har en varm gyllengrå ton som ger en hemmet en tydlig identitet. Väggfärgen i ljust antikgrå tillhör samma kulörfamilj som snickerierna vilket kontrasterar fint till kökets svarta diskho, blandare, ugn och induktionshäll.

 • Bold - Badrum

  De skarpa kulörmötena upplever du även i badrummet där granitkeramiken tillsammans med den gyllengrå kommoden och överskåp över tvättutrustningen sätter stilen. Beslag och kranar i mattsvart blir den grafiska pricken över i, samtidigt som praktiska lösningar i form av arbetsbänk i ljusgrå laminat, gör hemmet enkelt att leva i.

/ 2

Här bygger vi Fabrique 46

Nyproducerade bostadsrätter på Västra Kungsholmen

Handel och service

Vill du laga mat i ditt nya kök traskar du till Ica Maxi på några minuter. Är det läge för take away är det möjligtvis svårigheten att välja bland det stora utbudet som blir besvärligt. Vill du smycka ditt hem med nya skapelser finner du mängder av butiker där du bor. Eller behöver garderoben en uppdatering är shoppinglyckan inte långt bort. Från Fabrique 46 är det nära till ett rikt utbud av både nöjen och restauranger.

Goda kommunikationer

Promenera eller cykla vart du vill. Och njut av Kungsholmens vackra gångstråk längs vattnet. Från din nya adress ser du Vasastan över Karlbergskanalen och lika nära har du ner till Hornsbergs strand eller Västermalmsgallerian om du vill shoppa. Och kanske lyxigast av allt är att du bara har några ynka steg till tunnelbanestationen Stadshagen. Tunnelbanan tar dig till centralen på 5 minuter och till knutpunkten Fridhemsplan är det bara 1 minut.

Miljömärkning Svanen

Fabrique 46 har ambitionen att bli Balders första nyproduktionsprojekt klassificerad med miljömärkning Svanen. Svanen ställer krav på energianvändning, kemiska produkter, byggprodukter- och varor, material samt ett antal innemiljöfaktorer. Dessutom finns krav på kvalitetsstyrning i byggprocessen samt på överlämning till boende, förvaltning och drift.

LIVSKVALITET BÅDE UTE OCH INNE

 • Vy över Västra Kungsholmen

  Fabrique 46 består av fyra huskroppar smyckade med en härlig potpuri av indragna, franska och inglasade balkonger, samt klassiska fasadbalkonger. Vissa med utblick över Ulvsunda sjön och Karlbergs Slott, andra mot Stockholms gator eller den grönskande innergården.

 • Fabrique 46 grönskande innergård

  Stadspulsen lämnas utanför och istället välkomnas du innergårdens lugna atmosfär. En avskärmad plats som andas trygghet och gemenskap, och som gärna utnyttjas från morgon till kväll. Låt barnen leka fritt medan du dukar upp för fika. Koppla av med en spännande bok. Eller bjud in nära och kära till en middag under stjärnorna.

 • Entré med det lilla extra

  Samma omsorg om detaljer som finns i Fabrique 46 lägenheter återfinns i de välkomnande entréerna och trapphusen. Arkitekterna har noggrant valt stilrena och naturliga materialval, så som handledare och sittbänkar i läder. Detaljer som ger känslan av det där lilla extra. Kanske fastnar du här en stund, vilar benen på bänken och njuter av Kungsholmens morgontidning innan dagens måsten drar igång.

Så här går det till

1. Anmäl intresse

2. Mäklare och visning

3. Boka lägenhet

4. Förhandsavtal

5. Inredningsval

6. Upplåtelseavtal

7. Inför inflyttning

8. Slutbetalning

*

*

Kontakta oss

Ta gärna kontakt med projektets mäklare om du vill veta mer om lägenheterna i Fabrique 46 eller boka en visning.

Mäklare
Erik Olsson Fastighetsförmedling
Lisa Beckman
076 – 893 12 14
Lisa.beckman@erikolsson.se

Mäklare
Erik Olsson Fastighetsförmedling
Johan Hagman
070 – 723 44 78
Johan.hagman@erikolsson.se