Välkommen till Fabrique 46

Nyproducerade bostadsrätter på Västra Kungsholmen

GRÖNSKA, VATTEN OCH CITY I CENTRUM

Välkommen till Fabrique 46, vårt första bostadsrättsprojekt på Västra Kungsholmen – nära grönska, vatten och citypuls. Vid korsningen Sankt Göransgatan/Warfvinges väg finner du ditt nya hem. Din framtida livsfabrik.

Fabrique 46 är nu säljstartat!

Projektbroschyr
Har du kollat in Fabrique 46 projektbroschyr? I den hittar du massor av spännande detaljer kring projektet, området och mycket mer!

Anmäl intresse för att försäkra dig om att du inte missar viktig information om Fabrique 46.

Gör en intresseanmälan  →

Fabrique 46
Här planerar vi för 138 moderna bostadsrätter med alltifrån yteffektiva 1:or på 24 kvm upp till 5:or på ca 106 kvm med antingen uthyrningsdel eller ett extra “halvrum”. Här har tid och omsorg lagts ned på att ta fram genomtänkta inredningskoncept som andas tidlöshet och kvalitet. På gatuplan gör vi plats för butiker, caféer och liknande kommersiella möjligheter som underlättar vardagen för dig som bor i Fabrique 46.

Miljömärkning Svanen
Fabrique 46 har ambitionen att bli Balders första nyproduktionsprojekt klassificerad med miljömärkning Svanen. Svanen ställer krav på energianvändning, kemiska produkter, byggprodukter- och varor, material samt ett antal innemiljöfaktorer. Dessutom finns krav på kvalitetsstyrning i byggprocessen samt på överlämning till boende, förvaltning och drift.

Snabbfakta

 • Typ:
  Flerbostadshus
 • Upplåtelseform:
  Bostadsrätter
 • Pris:
  2.295 – 11.695 mkr
 • Avgift:
  2400 – 5700 kr/mån
 • Boarea:
  24 – 106 m²
 • Antal rum:
  1 – 5 rok
 • Status:
  Försäljning pågår
 • Preliminär inflyttning
  Vintern 2023/2024

Distanser till stadens knutpunkt

 • 5 minuter till Stockholms Centralstation

 • 5 minuter till Rålambshovsparken

 • 7 minuter till badplats

 • 8 minuter till ICA Maxi

BOSTADSVÄLJAREN

Här kan du klicka dig in på lägenheterna för första säljetappen, se planritningar, spela upp solstudien, samt filtrera på storlek, våningsplan och antal rum.
Välj helskärmsläge i högra hörnet för att se alla funktioner.

Moderna bostäder på historisk plats

Västra Kungsholmen karaktäriserades länge av sitt höga tempo med världsledande industrier. Det höga tempot finns kvar än idag i området, men nu väljer du vilket varvtal du känner för.

Här finner du den perfekta hybriden av på- och avkoppling. Maxa högvarvet vid Hornsbergs strands puls och restaurangutbud. Eller varva ned på bryggorna vid Karlbergssjön och fortsätt sedan promenaden Kungsholmen runt.

Vid korsningen Sankt Göransgatan/Warfvinges väg ligger Fabrique 46 bestående av fyra huskroppar med åtta till tolv våningar. Ett fantastiskt projekt  med rustika tegelfasader som flirtar med områdets industrihistoriska arv.

Fabrique 46 bjuder in dig till att bli en del av historien och ta den vidare. Aldrig tidigare har en människa kallat platsen du utgår från för hem.

Grönskande innergård

Stadspulsen lämnas utanför och istället välkomnas du innergårdens lugna atmosfär. En avskärmad plats som andas trygghet och gemenskap, och som gärna utnyttjas från morgon till kväll. Låt barnen leka fritt medan du dukar upp för fika. Koppla av med en spännande bok. Eller bjud in nära och kära till en middag under stjärnorna.

Vy över Kungsholmen

Fabrique 46 består av fyra huskroppar smyckade med en härlig potpuri av indragna, franska och inglasade balkonger, samt klassiska fasadbalkonger. Vissa med utblick över Ulvsunda sjön och Karlbergs Slott, andra mot Stockholms gator eller den grönskande innergården.

Virtuell visning – Sovrum

Dra eller zooma i bilden för att uppleva rummet från alla vinklar.

Neutrala nyanser och härligt ljus

Kliv in i sovrummets lugna sfär. Här skapar ljusinsläppet, tillsammans med noga utvalda kulörer i neutrala färger, ett hem att njuta av år efter år. Det andas tidlöshet och kvalitet. Fortsätt ut på balkongen och påminns om att du bor på en industrihistorisk plats nära vatten, grönska och citypuls.

Virtuell visning – Kök & vardagsrum

Dra eller zooma i bilden för att uppleva rummet från alla vinklar.

Öppna ytor för sociala stunder

Oavsett om det är morgon eller kväll blir detta en plats för många fina stunder. Vardagsrum som sluter samman med kök och skapar en känsla av ljus och rymd. Och integrerade vitvaror som bildar en obruten helhet genom rummet. Här förbereder du kvällens middag i lugn och ro – utan att missa alla härliga anekdoter från sällskapet i soffan.

Fabrique 46 inredningskoncept

 • Grundkoncept Light

  Känn lugnet när du kommer innanför dörren. Du är hemma. Allt är tryggt. Det ljusa ekgolvet lyfter rummet och ger bokstavligen en gedigen grund att stå på. Väggarnas äggskalsvita ton framhäver fint lägenhetens innerdörrar, foder och socklar som går i en varm sandbeige kulör…

 • Light - Kök

  I köket följs samma sandkulör upp i de släta köksluckorna. Bänkskivan i tålig granitkeramik med kalkstensutseende, går upp en bit på väggen som stänkskydd. Ugn och induktionshäll bryter av i svart, liksom köksblandare och beslag i krom. Kyl och frys är integrerade för att bidra till den vilsamma känslan i rummet.

 • Light - Badrum

  I badrummet råder samma avslappnade atmosfär där kalkstensutseendet följer med i stora granitkeramikplattor på vägg och något mindre på golvet. Du ser också en kommod i samma sandkulör som i kök och snickerier. Alla detaljer skapar en helhet, en enhet. Kromad takdusch, tvätt- och torkutrustning samt en bänkskiva med tillhörande förvaring, finner du också här. Praktiskt och smakfullt i skön förening.

 • Light - Badrum

  Detaljer och material i badrum.

/ 4
 • Tillvalskoncept Italic

  En air av elegans ligger i luften. I mötet mellan ekgolv, mässingsbeslag och skogsgröna köksluckor sker magi. Den klassiska känslan framhävs av kökets bänkskiva i tålig granitkeramik med marmormönster inspirerad av Ekebergs- marmorns karakteristiska gröna stråk. Bänkskivan går upp i bakkant och skapar arbetsvänliga ytor som klarar vardagens krav utan att tappa stilen. Här är gott att leva med inredningsdetaljer som ger hemmet en tydlig identitet…

 • Italic - Kök

  Diskho i mässing, svart induktionshäll och ugn tillsammans med den mörkgröna nyansen i köket bygger ett hem att vara stolt över. Innerdörrar, foder och socklar går i en mjuk sand-kulör som spelar vackert mot de äggskalsvita väggarna och kökets skogstoner.

 • Italic - Badrum

  Den gröna kulören från köksluckorna återfinns även i badrummets kommod och i den praktiska förvaringen över lägenhetens tvättutrustning. Väggar och golv i badrummet lyfter tack vare den honungsskiftande granitkeramiken i olika dimensioner. Det här är ett hem att längta till. Takdusch och kran i mässing och vikbar duschvägg i glas sätter stilen. Här är det detaljerna som gör det.

 • Italic - Badrum

  Detaljer och material i badrum.

/ 4
 • Tillvalskoncept Bold

  Välkommen till en värld av kontraster. Industri möter stadens puls. Sotigt svart möter djärvt marmormönster i granitkeramiken som återfinns i både kök och badrum. En stram design för ett aktivt cityliv, där hemmet blir en plats för återhämtning och uppladdning…

 • Bold - Kök

  Köksluckor, innerdörrar, socklar och foder har en varm gyllengrå ton som ger en hemmet en tydlig identitet. Väggfärgen i ljust antikgrå tillhör samma kulörfamilj som snickerierna vilket kontrasterar fint till kökets svarta diskho, blandare, ugn och induktionshäll.

 • Bold - Badrum

  De skarpa kulörmötena upplever du även i badrummet där granitkeramiken tillsammans med den gyllengrå kommoden och överskåp över tvättutrustningen sätter stilen. Beslag och kranar i mattsvart blir den grafiska pricken över i, samtidigt som praktiska lösningar i form av arbetsbänk i ljusgrå laminat, gör hemmet enkelt att leva i. Design och funktion lever i symbios. Staden kan rusa på, här i lägenheten är allt precis som det ska, vila och tanka energi i ditt hem som andas kvalitet och smakfulla möten.

 • Bold - Badrum

  Detaljer och material i badrum.

/ 4

Kontakta oss

Hör av dig till mäklarna om du har frågor eller funderingar om Fabrique 46.