Nyproduktion i Sundbyberg i Stockholm.Greta

CENTRALA SUNDBYBERGS CHARMIGASTE KVARTER

Nyproducerade bostäder i Stockholm

Landsvägen 67 Stockholm – Sundbyberg

Sundbyberg växlar upp, om det råder det inga tvivel. På Landsvägen 67 där den ikoniska nattklubben Grand Garbo och dess bakficka Gretas en gång låg bygger vi nu 65 härliga bostadsrätter att längta hem till. Vi hälsar dig välkommen till Greta, en ny stolthet i centrala Sundbyberg.

 

 

PLANERING PÅGÅR

Vi planerar för att kunna erbjuda en kommande säljstart under 2024.

INTRESSEANMÄLAN

Fyll i formuläret genom att klicka på ”Anmäl intresse”. Din intresseanmälan medför att du får kontinuerligt information om projektet.

OM PROJEKTET
Upplåtelseform: Bostadsrätter
Storlek: 1-5 RoK
Antal: 65 st

Gemensam takterrass i Gretas kvarter i Sundbyberg.

GEMENSAM TAKTERRASS

Greta blir ett kvarter att längta hem till. Bostadsrätternas rymliga balkong eller uteplats med utsikt mot gården, den gemensamma takterrassen och en bred variation av lägenhetsstorlekar ger dig alla förutsättningar för att hitta rätt hem för dig att flytta in i – och vara stolt över.

Från den gemensamma takterrassen bjuds du på vacker utsikt över Sundbybergs hustoppar, max antal soltimmar och stor plats för att umgås med familj, vänner och trevliga grannar. En underbar plats, som gjord för att aldrig lämna.

VÄGEN TILL DIN NYA BOSTAD

Planering

Vi förbereder inför byggstarten.

Förtursevent

Här får du information om säljstart, projektet och andra spännande detaljer.

Säljstart

Försäljningen är igång - dags att hitta din drömbostad!

Byggstart

Vi tar första spadtaget och nu börjar vi bygga.

Bostäder färdigställs

Nu bygger vi klart ditt nya hem och du blir inbjuden till förhandstitt.

Inflyttning

Välkommen hem! Prel. inflyttning 2025/2026.

ARKITEKTUR MED PERSONLIGHET

Greta intar sin plats i Sundbyberg med självklar elegans. Mariana Rantanen och Monika Viñas från arkitektbyrån DinellJohansson har ritat ett kvarter som är generöst från insidan och ut.

– Greta kommer inte bara innebära nya bostäder utan kommer att aktivera gatulivet också. Vi bygger vidare på det småskaliga, putsfärgade området som finns här idag, säger Mariana Rantanen

De totalt fyra husen som utgör Greta får samtliga varma toner av pastell, men kommer var och en ha ett unikt uttryck. Ljusa nyanser av grön, vit, röd och beige smyckar byggnadens fasader.

Hörnhuset, där Grand Garbo tidigare låg, har en klassisk beige och vit färg som ger en känsla av glamour. Det röda huset blir mjukare i form av rundade partier som inspirerats från 1930-talet. Tredje huset blir mer modernt med raka linjer och färger som går ton i ton. Och Gretas sista hus blir det mest lekfulla med putsade fasader i grönt och gula fönsterpartier. En härlig mix av toner i pastell.

GULDKORN I KVARTERET

Gretas kvarter ligger i centrala Sundbyberg vilket innebär att du har matbutiker, butiker, konditori, bibliotek, caféer, restauranger, SATS, skolor, förskolor, grönområden, i din närhet. För dig som pendlar så finns det suveräna förbindelser genom tunnelbana, pendeltåg, fjärrtåg, tvärbana, bussar samt flygbussar till både Arlanda och Bromma flygplats.

Några guldkorn värda att besöka om och om igen, är Marabouparken, Tornparken eller bege dig till härliga grönområden längs vackra Lötsjön, Råstasjön och Golfängarnas naturreservat. För shopping finns även Westfield Mall of Scandinavia ett par kilometer bort.

Kika på kartan för att upptäcka fler spännande platser i närheten av ditt nya hem.

MER FRÅN BALDER

referer: