Hitta din nyproduktion i Västra Götaland

I Västra Götaland har vi ett flertal attraktiva nyproduktioner i olika faser. Vår nyproduktionsprojekt runtomkring i Västra Götaland byggs för att skapa platser där livet fungerar utan problem, där innergårdarna upplevs som inbjudande och där lägenheterna direkt känns som ett hem. Välkommen att hitta ditt nybyggda hem.

Aktuell nyproduktion i Västra Götaland

Markera nedan vad du är intresserad av.

Götaland

Norrland

Svealand

Visa endast

Nyproduktion i Västra Götaland som passar dig

Västra Götaland är unikt på många sätt. Ett varierande landskap som tilltalar mångas ögon när man reser igenom. Här finns stora städer och små städer. Öppna vyer och vattendrag. Kanaler och slussar, berg och dalar. Det är en härlig plats att vara på vilket också hjälper oss när vi skapar nybyggda lägenheter runtomkring Västra Götaland.

I regionen har vi tidigare utvecklat många nyproduktionsprojekt från start till mål i Göteborg och vårt fokus har varit att skapa attraktiva hem där du, oavsett ålder och familjesituation, ska känna att du kan leva ditt liv. Känna dig hemma. Förutom att bygga nyproduktion i Göteborg skapar vi även nyproduktionsprojekt – både bostadsrätter och hyresrätter – i Alingsås Brogården, Mölndals Goco och Västra Eklanda, Trollhättans Seglet, Kungälvs Västra Gatan och Nödinges Ale Torg.

Köp eller hyr en nyproducerad lägenhet i Västra Götaland

Hur går det till att köpa eller hyra en nyproducerad lägenhet i Västra Götaland av Balder? Vi har tagit fram Köpguiden och Hyresguiden så du vet var i resan du befinner dig och vad som händer härnäst. Gör en intresseanmälan för ditt nyproduktionsprojekt så säkerställer du att du alltid får förstklassig information till dagen du har nycklarna i din hand.

Balder skapar nyproduktion nära naturen

I Västra Götaland är vi alltid i närheten av naturliga inslag. Böljande vågor möter tallar och björk. Härliga parker går hand i hand med långa vyer. Inte bara långa vyer från Karlatornet utan likväl i Nabbens Udde i Trollhättan, Smörslottsparken i Östra Göteborg och Västra Eklanda i Mölndal för att nämna några. Att bo och leva nära naturen gör underverk för själen när så mycket annat pickar på din uppmärksamhet.

Att bo i en av våra nyproduktioner gör att du snabbt kan ta dig till en park och vila på en filt, gå i skogen och lyssna på din favoritpodd, cykla på fina alléer och ge barnen möjlighet att springa av sig på en lekplats eller fotbollsplan i närheten.

Samtidigt bygger vi i många fall våra nyproduktioner nära en stadsmiljö så att det allt upplevs nära till stadens alla möjligheter. Kollektivtrafik och attraktiva cykelstråk är en självklarhet för oss när vi utvecklar områden. Därför ser vi till att det är många aktörer som är involverade i vår utveckling.

Balder som utvecklare av nyproduktion i Västra Götaland

2018 stod vårt första nyproducerade bostadshus färdigt i Frölunda. Det röda huset placerat mitt bland de klassiska stjärnhusen blev ett riktmärke i hela västra Göteborg. Sedan dess har vi haft ett flertal färdigställda nyproduktionsprojekt i Västra Götaland.

Fixfabrikens 500 bostadsrätter i Majorna, 350 lägenheter på Långströmsallén, 270 lägenheter i Frölunda Park, 88 bostadsrätter i Björkekärren kombination av hyresrätter och studentlägenheter i Borås och mer än 70 radhus i Bergsjön.

Under 2023 flyttar det dessutom in hyresgäster i Gårdsten – Kryddgården, Bergsjö Höjd, Långströmsallén – Bergskristallen och Frölunda – Korallen och bostadsägare i Hovås Höjds 138 lägenheter och 10 townhouse och Björkkronans 61 bostadsrätter  i Smörslottsparken.

Kontakta oss

Har du frågor om Balders nyproduktion i Västra Götaland? Kontakta vår kundservice.

Balders kundservice
0774-49 49 49
kundservice@balder.se

Vi förvaltar med hjärtat

En av våra styrkor när vi bygger är att vi redan har en förvaltning på plats. På så sätt är vi alltid nära tillhands när våra hyresgäster behöver vår assistans. I Göteborg har vi förvaltning på Långströmsallén på Hisingen, Bergsjön, Frölunda och Smörslottsparken i Björkekärr. Detta kompletterar vi med att ha förvaltningskontor i Vänersborg, Alingsås och Kungälv.

Vi på Balder är alltid nära våra hyresgäster och förvaltar dagligen din bostad med hjärtat. Köper du istället en lägenhet av oss i en nyproduktion tar en boendestyrelse över efter hand.

Hållbar nyproduktion i Västra Götaland

Vi ser till att husen och bostäderna är hållbara för lång tid framöver. När vi projekterar för vår nyproduktion utgår vi i många fall från Miljöbyggnad Silver som är en stark miljöklassificering för bland annat inomhusklimat och ventilation. I GoCo Living i södra Mölndal tar vi ett steg till och säkerställer att lägenheterna får en hållbar energiproduktion genom att installera solceller på taket. Här ger vi också utrymme för sedumtak som genom sin växtlighet fördelar regnvattnet och minimerar avrinning.

Inne i lägenheterna installeras det alltid vitvarupaket från kända märken som säkerställer att maskinerna har en låg energiförbrukning med ett gott slutresultat. Tvättmaskin och torktumlare, eller kombimaskin i mindre lägenheter, finns inne i badrummet när du flyttar in i din nybyggda lägenhet. I köket installeras diskmaskin, ugn, micro och spishäll så du redan från dag ett kan skapa härliga middagar. Varför inte börja med att bjuda in en granne eller två för en trevlig granngemenskap?