ALE TORG

Småstaden nära storstaden

Nödinge – Ale Torg

20 minuter med bil från centrala Göteborg finner du sjöomgivna Nödinge i Ale kommun. På och runt Ale Torg planerar vi för gemytliga bostadskvarter, förstklassig handel och service med vision att skapa den bästa kombinationen av en småstad nära en storstad. Välkommen att inspireras.

NYA ALE TORG

Ale Torg blir en dynamisk plats med något för alla. Spännande events, restauranger med uteserveringar och familjevänliga ytor för lek mitt bland torgstånd och butiker. På Ale Torg kommer det kännas naturligt att stanna till för både på- och avkoppling.

Visningar

Inom kort får du mer info om visningar

I dagsläget har vi inga visningar på detta objekt men så snart vi har visning är du välkommen

NY TORGGATA I NÖDINGE

Runt Ale Torg, Nödinge centrum som det går under i folkmun, planerar vi för ett nytt framtida torg som kommer kännas inbjudande för alla boende och besökare. Visionen är att skapa en mysig torggata kantad av butiker, caféer, restauranger och bostäder. när vi tillför flera öppna mötesplatser. torggatan kommer du fram antingen till fots, cykel eller med bil. Huvudgatan i sin tur leder fram till hjärtat av centrala Nödinge – Ale Torg. 

Söker du lokal i Mölndal? Vi har kommersiella lokaler på olika platser och lägen.

VÄGEN TILL DIN NYA BOSTAD

Planering

Förberedelser inför byggstart

Byggstart

Spaden har satts i marken och bygget är i full gång

Säljstart

Lägenheterna släpps till försäljning enligt förtursprincip

Pågående försäljning

Löpande visningar och vägledning för dig som kund

Färdigställande

Bostäderna börjar bli klara och du erbjuds en förhandstitt

Inflyttning

Nu är bostäderna klara och du kan flytta in!

HANDEL PÅ ALE TORG

Solen och ljuset är otroligt viktigt för vårt välbefinnande. Därför utformar Balder alla fastigheter för att släppa in så mycket solljus som möjligt. Ale Torg är skapat för att ta tillvara på dyrbara soltimmar och uteserveringar samt alla vistelseytorna kommer självklart få bra solläge.
Läs mer

BRA KOMMUNIKATIONER

Ale Torg kommer kommer bli navet i Ale, med service, shopping och nöjen. Balder planerar att bygga ett stort parkeringshus i det norra kvarteret, alldeles vid den nybyggda torggatan med butiker och handel. Det blir även möjligt att ta buss eller tåg hit.
Läs mer

GRÖNSKA OCH MILJÖTÄNK

Ale Torg kommer vara utformat efter Miljöbyggnad Silver, vilket innebär höga krav på effektiv energianvändning, god avfallsåtervinning och ett starkt miljöanpassat tänk kring vilka material som används till kemikaliehantering. I och runt omkring Ale Torg kommer det att finnas platser för skön avkoppling bland grönska.
Läs mer

ETT NYTT TORG I NÖDINGE

På det nya torget kommer Balder utveckla en torggata som går rakt genom Nödinge centrum. Visionen är att skapa en mysig småstadsgata kantad av butiker, caféer, restauranger och bostäder. På torggatan kommer du fram antingen till fots, cykel eller med bil. Huvudgatan i sin tur leder fram till hjärtat av centrala Nödinge – Ale Torg.

HÄR UTVECKLAR VI ALE TORG

MER AV BALDER

referer: