HITTA HEM MITT I LUGNET

Nyproducerade hyresrätter i Brogården, Alingsås.

Knektegårdsgatan 41 A - J Alingsås – Brogården
Uthyrning pågår
Upplåtelseform Hyresrätter
Hyra 5623 – 13215 kr/mån
Storlek 26 – 88 m² | 1 – 4 rok
Preliminär inflyttning Hösten 2024
Antal 149
Ansök här

NATURSTIGEN

Uthyrningen av Naturstigens nyproducerade hyreslägenheter har startat. Här bor du i charmiga Brogården beläget strax utanför Alingsås stadskärna. Naturstigen är 149 helt nya hyresrätter om 1 – 4 rum och kök. Merparten med en generös uteplats eller balkong. Här finns dessutom både mark- och garageparkering att hyra. Runt omkring Brogården har du skolor för barn i alla åldrar, kvalitetshandel, mysiga caféer samt harmoniska naturområden i alla väderstreck till ditt förfogande.  Preliminär inflyttning i Naturstigen är hösten 2024.

149 nyproducerade hyresrätter

Naturstigens hyreslägenheter erbjuder stora sociala ytor att bjuda in vänner och familj till. Moderna vitvaror som diskmaskin, tvättmaskin och torktumlare eller kombimaskin om du bor mindre. Nylagd ekparkett genom alla rum och stora fönster som lockar in naturens lugn i ditt vardagsrum. Dessutom ger din balkong eller uteplats dig extra yta när fina dagar erbjuds.

Vi tänker på miljön

Vår nyproduktion i Brogården har en tydlig miljöprofil som kommer att bli certifierad “Miljöbyggnad Silver”, vilket är en svensk miljöcertifiering som säger att projektet har en hög standard när det gäller engagemang i miljöfrågor och livskvalité (bl.a. solskydd, ljudmiljö, ljusinsläpp och lufttillförsel).

Ansök om lägenhet i Naturstigen

Naturstigens nyproducerade hyreslägenheter finns publicerade på HomeQ.se. Ansök gärna om flera lägenheter för att öka dina chanser att din drömlägenhet blir din.

Läs mer

Uthyrning pågår

Samtliga hyresrätter finns publicerade på Naturstigens HomeQ-sida. Missa inte att ansöka.

VÄLKOMMEN PÅ VISNING!
Nu finns möjligheten att besöka Naturstigens visningslägenheter, anmäl dig här.

Distanser till stadens knutpunkt

Nedladdningsbara dokument

TIDSLINJE

Planering

Förberedelser inför byggstart pågår.

Byggnation

Första spadtaget är gjort och nu börjar vi bygga.

Uthyrning

Nu pågår uthyrningen av lägenheterna.

Inflyttning

Välkommen hem! Prel. Inflyttning hösten 2024.

Färdigställt

Projektet är nu uthyrt och inflyttat.

I NATUREN NÄRA STAN

I Naturstigen är lugnet och naturen en naturlig del av din vardag. Det är i ditt kvarter du helst vill vara. Kvittrande fåglar och doften av obesudlat landskap är precis vad så många av oss behöver.

Men emellanåt behövs det också lite puls för att känna sig levande.

Alingsås centrala kvarter erbjuder en alldeles lagom puls. Här bör varje dag på stan innehålla minst en kopp kaffe på en av alla kaféstadens charmiga kaféer. Shopping finns för att fylla var och varannan lördag och spektakulära middagsupplevelser på härliga restauranger som MomentiLiberi avslutar den perfekta helgen på stan.

…och för dig som vill höja pulsen ytterligare finns kuperade löparspår över stock och sten en sprint bort i Nolhaga park. I stan finns flertalet gym för ett och annat serotoninlyft. Och de där eftermiddagarna när du faktiskt inte orkar gå till gymmet? Då njuter du av natursköna promenader ett steg utanför din port.

Man går på en stig i skogen

3D VISNING

Upplev Naturstigen i en virtuell rundvandring. Dra i bilden och använd pilarna för att byta rum.

TRE FÖRDELAR MED BROGÅRDEN

Ett steg utanför din lägenhet i Gårdsbacken finner du fantastisk natur. Några steg till och du har hela Alingsås utbud framför dig. Här nedan kan du läsa mer om vad ditt framtida bostadsområde har att erbjuda.

NÄRHETEN TILL STADEN

Det känns som att du är långt från allt vad puls innebär när du går omkring i dina lugna kvarter. Men det är du inte. Staden är alldeles runt hörnet. Fem minuter på cykel, sju minuter med bussen och en kvarts promenad. Sen är du där. På Alingsås innersta gator.
Läs mer

FAMILJELIV

Nybyggd förskola med en fantastisk lekgård, fotbollsplan och skatepark. Naturstigen är ett av de där kvarteren där dina barn i framtiden kommer att berätta om platsen som en idyll. Där du fick växa upp med frisk luft och samtidigt bo nära allt du håller kärt.
Läs mer

NYPRODUKTION

Sociala planlösningar, trendiga materialval och naturnära balkonger och uteplatser. Vackra ekgolv, moderna vitvaror och ljusa fönster. Allt är för dig att njuta av. Först av alla. Välkommen in i ett hem som är byggt för dig. Den lyxiga känslan av att bo i nyproduktion slår det mesta.
Läs mer
BROGÅRDEN I ALINGSÅS

Brogården erbjuder fantastiska omgivningar med grönska, ängar och skogar. Här kan du omfamna en hälsosam och aktiv livsstil i form av utomhusaktiviteter som vandring, cykling och avkopplande promenader. Och när du känner för cityliv? Då traskar du in till Alingsås centrum och njuter av kaféutbudet och shoppingen.

VÄGEN TILL DIN NYA BOSTAD

1. Anmäl intresse

Anmäl intresse för att få löpande information och börja samla köpoäng.

2. HomeQ och köpoäng

Du börjar samla köpoäng direkt du skapat ett konto på HomeQ.

3. Löpande utskick

Få löpande info om uthyrningsstart, visualiseringar och planlösningar.

4. Ansökan

6–9 månader innan inflyttning publiceras projektets lägenheter på HomeQ.

5. Erbjudande och kontraktsskrivning

Lägenhet erbjuds i turordning till den som uppfyller uthyrningspolicyn och har högst köpoäng.

6. Nyckelutlämning

Närmare inflyttning tilldelas du datum och tid för inflyttning samt inloggning till Mitt Balder.

7. Inflyttning

Nyckelutlämningen är klar och det är dags att flytta in under din tilldelade tid. Välkommen hem.

Läs hela hyresguiden

LIKNANDE PROJEKT DU KAN VARA INTRESSERAD AV

referer: