AXIS - LEV LIVET I GOCO

Nyproducerade bostadsrätter i Mölndal

Kärragatan Mölndal – Göteborg

I hjärtat av GoCo utvecklar vi Axis som karaktäriseras av vacker tegelfasad i olika färgskalor, grönskande sedumtak och solceller som ska täcka delar av kvarterets energiförbrukning.Här skapar vi 124 lägenheter fördelade på 1-4 rum och kök med hållbara materialval och kvaliteter. Här blir du först med att bestämma hur din lägenhet ska se ut. Välkommen hem till Axis.

PLANERING PÅGÅR

Vi planerar för fullt för att framöver kunna erbjuda en kommande säljstart under 2024.

INTRESSEANMÄLAN
Fyll i formuläret genom att klicka på “Anmäl intresse”. Din intresseanmälan medför att du kontinuerligt får information om projektet, visningar och annat intressant till dig som intressent.

HÅLLBARHET I FRAMKANT

Precis som så mycket annat i GoCo Health Innovation City handlar mycket om människan och hälsa. Här kan du som ung, gammal eller mitt emellan kommer leva livet fullt ut. I GoCo Living är livsmöjligheterna många. Axis har många guldkorn av vacker arkitektur och här bygger vi givetvis utefter miljöbyggnads Silver vilket ger ett hållbart hem med en ambitiös miljöcertifiering.

Inne i Axis hittar du funktionella planlösningar som kompletteras av unika lägenheter. Vad sägs om loftlägenhet eller genomgående lägenheter med fönster i flera väderstreck? Fönsterpartierna är stora och ger fina utblickar över stadsdelen. Dessutom får alla lägenheterna uteplats eller balkong. Vissa får till och med två i olika väderstreck.

VÄGEN TILL DIN NYA BOSTAD

Planering

Förberedelser inför byggstart

Byggstart

Spaden har satts i marken och bygget är i full gång

Säljstart

Lägenheterna släpps till försäljning enligt förtursprincip

Pågående försäljning

Löpande visningar och vägledning för dig som kund

Färdigställande

Bostäderna börjar bli klara och du erbjuds en förhandstitt

Inflyttning

Nu är bostäderna klara och du kan flytta in!

AVKOPPLING PÅ HEMMAPLAN

Genom hela stadsdelen skapas öppna och aktiva entréplan som ger balans till gatulivet. Det finns med andra ord möjligheter att bli både stammis och tjenis med det lokala caféets barista och utforska vad som finns bakom nästa hörn.

Stanna upp en stund på kvarterets lilla torg och njut av att titta på den unga växtligheten som tar fart mot sommaren under en pergola. I en innovativ och hållbar stadsdel skapar vi en plats för dig att koppla av när vardagen kräver att du kopplar på. En hemmaplan anpassad just för dig.

Res hur och vart du vill

“Nästa station: GoCo.” Redan idag har GoCo en egen hållplats i södra Mölndal. Härifrån till Mölndals Bro tar det bara några minuter och därifrån avgår både tåg, bussar och spårvagnar vidare till olika destinationer i Göteborg som vidare ner till kontinenten
Läs mer

Handel & service

Med Mölndals Galleria, Köpcenter 421, Sisjöns handelsområde och Frölunda Torg inom 8 minuters bilfärd kan du shoppa i stort sett vad du vill. Förutom handel i exceptionellt hög klass finns givetvis trendiga caféer, restauranger och matvaruhandel här. På dessa köpcenter kan du spendera en heldag utan större bekymmer.
Läs mer

Mobilitet skapar möjligheter

I GoCo Living skapas också möjligheten att transportera sig utan att äga. Både en bilpool och cykelpool kommer att byggas upp under tidens gång för att skapa ett flexibelt resande från punkt A till punkt B.
Läs mer
KARTA

ANDRA PROJEKT I OMRÅDET

MER AV BALDER

referer: