VÄLKOMMEN TILL FRÖLUNDA PARK

Ett nytt kvarter har växt fram i västra Göteborg

VÅRA PROJEKT I FRÖLUNDA PARK

ETT LEVANDE GRANNSKAP

Frölunda Park är ett område som förändras över tid. Först stod här de 14 karaktäristiska stjärnhusen som är iögonfallande för sin formgivning. 2019 kompletterades bostadsområdet med Sjöstjärnan, det röda huset som blivit ett nytt omtyckt kännetecken för hela bostadsområdet. 2020 stod Strandsnäckan färdigt för inflyttning utmed Munspelsgatan och p-huset med Lidl öppnades upp.

Efter några år sattes spaden i marken och byggnationen av de färgglada husen Korallen och Sandstenen utmed Lergöksgatan kunde inledas. Inflyttning planeras sker i de första lägenheterna under 2024.

Korallen, nyproduktion Göteborg kommun.

Vi har också arbetat med att utforma navet i området, den välkomnande innergården. Vi har skapat flera sociala ytor för grannarna och ökat tillgängligheten. Lekplatser, gång- och cykelvägar. Träd, buskar och planteringar. Gemensamma grillplatser – vi har gjort mycket för att ge miljön mellan husen en charmig och inbjudande estetisk framtoning. Men vårt engagemang är konstant i Frölunda.

I området har vi ett förvaltningskontor som varje dag möter våra hyresgäster, håller det fint och städat på innergården och ger varje dag sitt yttersta för att Frölunda Park ska vara ett levande och inkluderande grannskap.

MYCKET GEMENSAMT

Där vi bygger nytt bygger vi också hållbart. Det visa sig på olika sätt som underlättar livet i våra bostadsrätter. Bland annat har vi installerat en bil- och cykelpool som kan nyttjas när behovet dyker upp. I Frölunda Park har vi byggt upp en trivsam miljö som består av utegym, moderna lekplatser, sittgrupper, grillplatser, odlingsplatser och underjordiskt garage.
Läs mer

NÄRA SHOPPING OCH AVKOPPLING

När du tröttnat på Frölunda Torgs 200 butiker, Köpcentrum 421 och Sisjö Shopping kan det vara dags att koppla av. Ta poolcykeln till havet, joggingskorna till Rudalen, barnen till Positivparken eller flipflopsen till Frölunda Kulturhus.
Läs mer

RIKTIGT BRA KOMMUNIKATIONER

17 kollektiva buss- och spårvägslinjer, Västerleden och Dag Hammarskjöldsleden i all ära - för du bor verkligen mitt i ett nav av vägar och färdmedel. Men den största fördelen av alla är ändå hur rak och snabb cykelleden till havet och centrum är. Dessutom kommer den inte bli mer intressant i framtiden.
Läs mer
HÄR BYGGER VI FRÖLUNDA PARK

VAD SÖKER DU?