SANDSTENEN - NYA HYRESRÄTTER I FRÖLUNDA

Inflyttning från september i västra Göteborg

Lergöksgatan 1B - 1L Frölunda Park
Uthyrning pågår
Upplåtelseform Hyresrätter
Hyra 7 523 – 18 586 kr
Storlek 25 – 107 m² | 1 – 4 rok
Inflyttning September 2024
Ansök här

Välkommen att anmäla ditt intresse till en nybyggd hyresrätt med inflyttning redan från september. I Sandstenen bor du i ett av Frölundas mest optimala lägen med närhet till Frölunda torg, charmig natur, salta havsbad och goda kommunikationer. Ansök redan idag för att inte missa chansen att flytta hit.

UTHYRNING PÅGÅR

Uthyrningen av Sandstenens första etapp av nybyggda hyresrätter i Frölunda pågår.

Samtliga bostäder finns publicerade på HomeQ. Du börjar samla köpoäng när du skapar din profil på HomeQ. Gör också en intresseanmälan för att få all löpande information.


Kontakta oss

Vi hjälper dig gärna med dina frågor och funderingar.

Uthyrningsteamet

Uthyrning nyproduktion

Nedladdningsbara dokument

HYRESAVGIFTER

1 Rum och kök (25 – 36m²):
Hyra: 7 523kr/mån – 8 725kr/mån*

2 Rum och kök (48-70m²):
Hyra: 10 752kr/mån – 13 230kr/mån*

3 Rum och kök (70-80m²):
Hyra: 13 864kr/mån – 15 030kr/mån*

4 Rum och kök (94-107m²):
Hyra: 17 135kr/mån – 18 586kr/mån*

*Hyrorna ovan avser 2027 års hyresnivå och är exklusive kostnad för kall och varmvatten samt lägenhetens elförbrukning.

NÄRA TILL ALLT

Med Frölunda Torg på promenadavstånd, Lidl rakt över gatan, vacker natur att träna i och goda kommunikationer åt varje håll har du härifrån nära till allt. Eller vad sägs om 15 minuters trevlig cykeltur till Ganlet Badplats, knappa 20 minuter med spårvagn till Järntorget och 3 minuts promenad till handel i världsklass på Frölunda Torg.

I Sandstenen lever du det enkla livet, där allt du håller kärt finns på bekvämt avstånd. Dessutom finns förskola i området, multisportsplan på gården och lekplatser för barnen att älska.

KVALITATIVA KVADRATMETER

Sandstenens lägenheter är modernt utformade, anpassade för livets olika skeden. Lägenheternas planlösningar varierar, men behovet av sociala ytor med möjlighet till spelkvällar eller en bra kväll med Netflix-maraton har varit centralt när vi utformat lägenheterna.

Här får de flesta lägenheterna antingen balkong eller fransk balkong vilket ger möjligheten att både öppna upp och släppa in det grönskande utelivet utanför dina stora fönster.

UPPLEV KÄNSLAN AV ETT HELT NYTT HEM

Interiören ger ett hemtrevligt och lugnt intryck. Den tidlösa ekparketten harmonierar fint mot de ljusgrå väggarna och moderna köket. Här får du ett hem som är lätt att inreda. De ljusa tonerna ger dig själv möjligheten att sätta din prägel på ditt hem med färg och mönster.

Köket är utrustat med diskmaskin och i badrummet får du både tvättmaskin och torktumlare om du bor större, kombimaskin om du bor mindre. Kakel och klinker går i samma ljusa kulörer med grått klinkergolv och vita kaklade väggar. Välkommen att flytta in.

VÄGEN TILL DIN NYA BOSTAD

Planering

Förberedelser inför byggstart

Byggstart

Spaden har satts i marken och bygget är i full gång

Uthyrningsstart

Lägenheterna släpps för uthyrning 4 juli

Pågående uthyrning

Nu pågår uthyrning av lägenheterna.

Färdigställande

Från september 2024 startar inflyttningen

Inflyttning

Nu är bostäderna klara och du kan flytta in!

ENTRÉ

Den höga kvaliteten som genomsyrar Sandstenens lägenheter återfinns även i entréerna och trapphusen. Här samsas stilfulla och naturliga materialval som skapar en känsla av modernitet och exklusivitet. Låt huset välkomna dig och dina gäster på bästa sätt.
Läs mer

BALKONG

Sandstenen erbjuder generösa balkonger i soliga väderstreck. Här får de flesta lägenheterna någon typ av uteplats med balkonger eller franska balkonger. En del ut mot vägen och andra mot den lugna innergården.
Läs mer

INNERGÅRD

Din framtida innergård är något långt utöver det vanliga. Miljön mellan husen är var för sig charmiga uterum som tillsammans bidrar till ett familjärt kvarter. Här leker barnen varje dag på de många lekplatserna. Dottern i lägenheten bredvid firar som om hon vore Kosovare Asslani när hon sätter kvällens avgörande mål på multiarenan. Den yngre kvinnan som bor två våningar ner i en rymlig etta har ett par vänner över på sin balkong. Pensionärsparet i huset bredvid är på väg hem med matkassar från Lidl som ligger tvärs över gatan.
Läs mer

– Farzad, förvaltare Frölunda Park, berättar:

 

”Det finns en underbar gemenskap här i området. Grannarna umgås med varandra på innegården. Där är lätt för barnen att själva cykla till och från skolan. Det är verkligen ett levande och familjärt grannskap i Frölunda Park”

LIVET STÅR ALDRIG STILL

Frölunda park är ett levande grannskap. Här har vi på Balder i snart tio år utvecklat ett bostadskvarter som uppfyller alla kraven för det moderna boendet. Bo nära allt du håller kärt med handel och natur på bekväma avstånd. Ta bussen in till centrala Göteborg smidigt och enkelt. Men njut också av ditt fantastiska hemmaliv i din alldeles nybyggda lägenhet.

NÄRA TILL ALLT

I Frölunda Park bor du i ett av Göteborgs mest kommunikationsvänliga lägen även om du egentligen aldrig behöver lämna dina kvarter för att uträtta dina dagliga ärenden. Till förskolan i området kan du gå hand i hand med dina minsta. De äldre cyklar själv till Frölundaskolan bara ett par minuter bort. Med två minuters promenad till Frölunda Torgs oändliga utbud har du alltid något att göra på helgerna.

FLER PROJEKT I OMRÅDET

MER AV BALDER

referer: