HITTA DIN NYPRODUKTION I KUNGÄLV

Det finns många fördelar att bo i en nyproduktion i Kungälv. Dels kommer du bo i ett nyckelfärdigt hem, uppgradera din sköna tillvaro med alla moderna bekvämligheter och minimalt underhåll i flera år framöver. Vi på Balder har stora planer för Kungälv och Nödinge. Se våra nyproduktionsprojekt i Kungälv för att hitta ditt blivande hem.

AKTUELL NYPRODUKTION I KUNGÄLV

Försäljning pågår i vår populära nyproduktion i Kungälv. Inflyttning under sommaren 2023.

FLYTTA IN I EN NYPRODUKTION I KUNGÄLV

Balder hör ihop med Kungälv. Vi uppskattar stadens historia och bygger vidare på dess framtid. Det är här som vi utvecklar flera nyproduktionsprojekt som ska kännas som att de alltid har funnits här. Det är i centrala Kungälv, på den stenbelagda Västra Gatan som vi under sommaren 2023 färdigställde 128 moderna bostadsrätter. Samtliga bostadsrätter är inflyttade och slutsålda sedan januari 2024.

Och dessa lägenheter är oerhört populära med stort lokalt intresse. Lägenheter med 3,3 meter i takhöjd, franska balkonger, gårdshus, inneslutande innergård. Stadens puls på Strandgatan, historiska gatstenar på Västra Gatan och lugnet på Glasbruksgränd. Vår nyproduktion på Västra Gatan har verkligen flera ansikten.

Projektnamn: Västra Gatan
Område: Kungälv
Antal Bostäder: 128
Antal rum: 1-4
Status: Slutsålt och inflyttat

VI SKAPAR EN ATTRAKTIV NYPRODUKTION I KUNGÄLV

Utanför Kungälv, på vägarna ut mot Marstrand, hittar vi lantliga Ytterby. En liten pärla som på senare år utvecklats monumentalt med många olika bostadsområden. I Tega Ängar utvecklade vi vår första nyproduktion i Kungälvs kommun där de första hyresgästerna flyttade in under 2021. De 80 lägenheterna är ett populärt tillskott till Ytterbys framväxt.

Projektnamn: Tega Ängar
Område: Kungälv
Antal Bostäder: 80
Antal rum: 1-3
Inflyttning: Våren 2020

Vi skapar lägenheter i Kungälv för livets olika skeenden.
Middagsbjudning i Bovieran Ytterby. Kommande nyproduktion i Kungälv.

KOMMANDE BOVIERAN I YTTERBY

I Ytterby planerar vi också för att bilda ett Bovieran som bli ett boende för dig som är 55+. Bovieran är ett uppskattat koncept med attraktiva bostadsrätter, jämnåriga grannar med och ett skönt klimat då hela kvarteret ryms inom ett växthus. Precis som namnet antyder blir temperaturen motsvarande ett klimat närmare den franska sydkusten.

Projektnamn: Bovieran Ytterby
Område: Kungälv
Antal Bostäder: 54
Antal rum: 2-3
Inflyttning: Vintern 2025/2026

FÖRDELAR MED ATT BO EN NYPRODUKTION

Sätt in nyckeln, öppna dörren och andas in. Det är här du ska bo. Lägenheten är helt ny och förutom hantverkarna är du den första som ser din nyproducerade lägenhet. Parketten är ny, inga repor. Det känns knappt som att färgen har torkat på väggarna. När du kikar runt så ser du resultatet av dina inredningsval och du känner dig nöjd.

När du flyttar till en nyproduktion i Kungälv som är utvecklad av Balder vet du att det är en högkvalitativ produkt som du kommit hem till. Vitvarorna är de senaste på marknaden från välkända märken, kakel och klinker är stilfullt fogade och det är byggt på ett hållbart sätt. När vi bygger vår nyproduktion utgår vi som minst från Miljöbyggnad Silver som är en miljöklassificering med högt uppsatta mål.

En attraktiv nyproduktion längs med Västra Gatan i Kungälv. Här får man stora fönster ut mot gatan som ger vardagsrummet ett fint lyster.

LEDIGA HYRESLÄGENHETER I KUNGÄLV

Utöver nyproducerade bostadsrätter erbjuder Balder lediga hyresrätter i Kungälv med varierande läge och kvadratmeter.

I Kungälv finns numera mycket av det som kännetecknar en storstad. Attraktiva restauranger, stora köpcenter, biografer, finkultur.

KUNGÄLV – EN DYNAMISK STAD

Historia och framtid, extravagant handel och fästning. Det är verkligen en utropstecknernas stad. 1308 färdigställdes Bohus fästning, 2019 invigdes Kongahälla Center. Båda har en given plats i den dynamik som Kungälv har blivit. Och det bästa av allt är att man snabbt kan ta sig på cykel överallt i hela stadskärnan.

I närheten av vår nyproduktion på Västra Gatan ligger Fontin naturreservat. En stund här lämnar ingen oberörd vilket också förstärker ytterligheterna i stadskärnan.

STADSUTVECKLING AV NÖDINGE ALE TORG

I Nödinge på andra sidan Göta älv är vi i skedet av att jobba fram detaljplanen för Ale torg. Här planerar vi för en härlig plats att bo på med nybyggda lägenheter i Nödinge och attraktiva lokaler längs med gångstråket.

MER ÄN EN NYPRODUKTION I KUNGÄLV

Läget är viktigt när man köper eller hyr en nyproducerad lägenhet i Kungälv. Kommunikationer, skola, jobb, handel och fritidsintressen är ofta viktiga parametrar när man letar efter ett nytt hem.

När Balder bygger bostäder i Kungälv tänker vi utanför planlösningen. Vi skapar attraktiva bostadsområden i Kungälv där ytor blir till möjligheter. På Västra Gatan kommer Balder erbjuda flera lokaler för handel- och restaurangverksamhet, vi väljer ut verksamheter som passar det gemytliga kvarteret. Kanske hittar du ditt nya stammisställe i Kungälv Centrum?

När Balder bygger nyproduktion av bostäder i Kungälv tänker vi utanför planlösningen. Vi skapar attraktiva bostadsområden i Kungälv där ytor blir till möjligheter.