VÄRME OCH SOCIAL SAMVARO

Nyproducerade bostadsrätter i centrala Ytterby

Klevevägen Kungälv – Ytterby

Bovieran Ytterby förenar ett tryggt boende med stort fokus på hjärta och social samvaro. Vi har skapat miljöer, bostäder och gemensamma ytor som låter dig få ut så mycket som möjligt av varje stund. Välkommen att läsa mer om livet bland exotiska olivträd och papegojblommor, välkommen till Bovieran Ytterby.

PLANERING PÅGÅR

Vi planerar för fullt för att framöver kunna erbjuda en kommande säljstart under 2024.

EN VARDAG ATT NJUTA I

På vägen från Kungälv ut mot Marstrand ligger Ytterby, ett lugnt område där det är lika nära till landsbygd som till service av olika slag. Här planerar vi för 54 lägenheter om 2–3 rum och kök fördelat på 63–87 kvm i Boverians unika koncept.

Bovieran är Balders bostadskoncept med bostadsrätter för de som fyllt 55 år och som vill bo modernt och bekvämt i en unik miljö inspirerad av Rivieran. Alla Bovieran-anläggningar är utformade på samma sätt, med en byggnad i U-form och en 1 600 kvm stor inglasad trädgård i mitten. Hjärtat i hela Bovieran är den inglasade Vinterträdgården. Där kan du njuta av ett behagligt uteliv större delen av året och göra dig hemmastadd i en grön och välkomnande miljö.

KOPPLA AV I DET GRÖNA

Husets hjärta och självklara mötesplats är den unika tempererade vinterträdgården. Den blir ditt extra vardagsrum, en plats där du kan umgås och koppla av. På boulebanan möter du dina grannar i rafflande kamper. När höstmörkret och vinterkylan biter utanför husknuten kan du ta din favoritbok och en kopp kaffe med dig ut under palmerna. Eller kanske kopplar du hellre av med ett glas vin under ett av olivträden?

I trädgården hittar du växter från stora delar av världen. Palmer, blommor, buskar, kaktusar, frukt- och olivträd till exempel. Här finns dessutom japanska, tropiska och medelhavsinspirerade områden. I det unika konceptet med ett rivieraliknande klimat skapas välmående för både växter och du som bor här.

NYFIKEN PÅ YTTERBY?

På vägen från Kungälv ut mot Marstrand ligger Ytterby. Här erbjuds goda kommunikationer med både buss och tåg, med Bohusbanan tar det till exempel endast 18 minuter in till Göteborg. Föreningen kommer även ha tillgång till att hyra ut en parkeringsplats till varje lägenhet.

referer: