Vi tror inte på regn

Istället tror vi på den inglasade vinterträdgården och ett behagligt liv utomhus större delen av året. Vi tror på massor av nöjen och avkoppling tillsammans med dina grannar. Vi tror på att Bovieran kommer vara en plats för dig – ett modernt boende för dig som är 55+. Välkommen till Bovieran.

Aktuella Bovieran-projekt

Markera nedan vad du är intresserad av.

Götaland

Norrland

Svealand

Visa endast

Njut tillsammans

Bovieran erbjuder moderna bostäder i en härlig miljö, med gemensamma ytor för att du ska ha möjligheten att få ut det mesta av varje stund. I den grönskande Vinterträdgården kan du njuta av ett behagligt uteliv större delen av året. Det finns ytor för umgänge med vänner, grannar och familj – ta en kopp kaffe på morgonen bland palmerna, duka upp för middag med långbord under ljusslingornas sken eller utmana varandra i en boulematch.

I Bovieran finns plats för att kunna umgås med familj och vänner, i Vinterträdgården finns det plats för alla. Det finns även en gästlägenhet med flera sovplatser, pentry och badrum med dusch som du som boende kan hyra så du kan få kvalitetstid med nära och kära. Även besöksparkering finns.

Framtidens boende

Gemenskap ska genomsyra allt vi gör, varje dag. Från att bygga hus med ett optimalt antal lägenheter för att lära känna grannarna till att skapa ytor som gör det enklare att umgås. Vår ambition framåt är att fortsätta sätta social samvaro i centrum för det vi gör. Både genom att vidareutveckla vårt koncept såväl som att skapa nya möjligheter för samverkan mellan Bovierans bostadsrättsföreningar i Sverige.

I Bovieran hus kan du och dina grannar forma den vardag och den atmosfär ni mår bra av. För i er bostadsrättförening är det just era behov som får styra. Ni fyller dagarna med de aktiviteter, spel, kurser och nöjen som ni trivs bäst med. Gör dig hemmastadd i en grön och välkomnande miljö. Lär känna nya människor och lär dig nya saker.

Det här är en boendeform och ett koncept som låter dig få ut så mycket som möjligt av varje stund.

Köpguiden

Hur går det till att köpa eller hyra en nyproducerad lägenhet? Vi har tagit fram Köpguiden så du har koll på resan från att du gör en intresseanmälan till dagen du flyttar in i din nyproducerade lägenhet i Bovieran.

Koppla av i det gröna

Husens hjärta och självklara mötesplats är den unika tempererade vinterträdgården. Den blir ditt extra vardagsrum, en plats där du kan umgås och koppla av. På boulebanan möter du dina grannar i rafflande kamper. När höstmörkret och vinterkylan biter utanför husknuten kan du ta din favoritbok och en kopp kaffe med dig ut under palmerna. Eller kanske kopplar du hellre av med ett glas vin under ett av de hundraåriga olivträden?

I trädgården hittar du växter från stora delar av världen. Palmer, blommor, buskar, kaktusar, frukt- och olivträd till exempel. Här finns dessutom japanska, tropiska och medelhavsinspirerade områden samt ett skogslandskap. Alla växter trivs och frodas oberoende årstid, och är en del av Bovierans unika koncept där ett rivieraliknande klimat skapar välmående för både växter och boende.

Upptäck vintergården från alla vinklar

Ta en guidad tur av Brf Bovieran Skövdes Vinterträdgård. Använd muspekaren, eller fingret om du tittar i telefonen, för att dra bilden åt olika håll. Ta en närmare titt på grönskan, boulebanan och alla platser där du kan koppla av.