utsikt över Vänern från en nyproducerad bostadsrätt från Balder

NYBYGGDA BOSTÄDER I KARLSTADS BÄSTA LÄGE

UPPTÄCK BOSTADSRÄTTER I KARLSTAD

Karlstad – Tullholmsviken
Byggnation pågår
Upplåtelseform Bostadsrätter
Storlek 33 – 79 m² | 1 – 4 rok
Inflyttning 2025
Antal 54
Anmäl intresse

TIMMERBRYGGAN

I ett av Karlstads absolut bästa lägen, precis vid vattnet men också mitt i stan, kan du den 25 mars köpa en helt nybyggd bostadsrätt i Timmerbryggan. Med Inre Hamn i ryggen och Vänerns glimrande horisont framför dig får du här det bästa av två världar. Dröm dig bort redan nu till din balkong med utsikt över vattnet och inbjudande miljöer.

INTRESSEANMÄLAN & VISNINGSEVENT

Varmt välkommen på vårt exklusiva visningsevent av Timmerbryggan för att uppleva känslan av området och få koll på alla delar inför säljstarten. Anmäl dig via länken nedan.

Boka in dig på visningseventet

Säljstart av Timmerbryggan sker 25 mars. Se därför till att lämna en intresseanmälan redan idag för att säkra din plats i kön och inte missa viktig löpande information. Din intresseanmälan ligger till grund för kommande förtursordning.


Kontakta oss

Vi hjälper dig gärna med dina frågor och funderingar.

Maria Ekängen

Mäklare


Lina Törnqvist

Mäklare

EN UTSIKT ATT FÖRÄLSKA SIG I

Tullholmsvikens glittrande utsikt är enkel att älska. Men lika underbar är insidan. Ekparkett, ljus färgkulör och stora fönster med låg bröstning som skapar ett fint ljusinsläpp.

Kök från Marbodal med ljusa luckor och moderna vitvaror från Bosch. Allt för att ditt liv ska bli så lättsamt som möjligt. Oberoende hur stort du bor har vi ritat öppna planlösningar med smart förvaring, sociala rum och soliga lägen med balkong eller uteplats till alla lägenheter.

VID VATTNET OCH MITT I STAN

Ditt framtida område är redan idag en del av ett populärt vandringsstråk, där vattnet och en lagom puls ständigt håller sig närvarande. När Tullholmsviken står klart är ambitionen att området inte bara är ett delmål på vägen, utan en plats där flera hittar en nytt smultronställe i solen att läsa sin bok på eller bli stammis på det där nya caféet i området.

Tullholmsviken är perfekt balanserat för dig som älskar lugnet, utsikt över vatten och inbjudande miljöer men samtidigt vill ha nära till stan. Just därför vågar vi med självförtroende hävda att Tullholmsviken är perfekt beläget – vid vattnet och mitt i stan.

DET BÄSTA MED TIMMERBRYGGAN

VID VÄNERNS STRAND

Tänk att det aldrig går att få nog av glittrande vatten. I Tullholmsviken njuter du av det blåa hela året. Du paddlar kanot, morgonbadar och lapar sol från din balkong under sommaren. Bjuder på picknick med vännerna under våren. Går friska och nostalgiska promenader under hösten och pratar om hur snabbt sommaren gick. Kryper upp med filt i soffan när vattnet fryser till is. Det är ett underbart liv att leva. Livet vid vattnet.
Läs mer

DEN ROFYLLDA INNERGÅRDEN

I stillsam ro, på andra sidan husen om vattnet finner du din lugna oas. På innergården ramar grönskande växtlighet in ett charmigt soldäck där du kan slå dig ner för att dricka förmiddagens kaffe. Vi ser framför oss hur du slumrar till i solen ett tag samtidigt som barnen leker lite längre bort på gårdens lekplats. Här får du den perfekta trädgården utan att behöva tänka på att klippa gräset, trimma häcken eller högtryckstvätta utemöblerna.
Läs mer

EN NYSTART

Det är få förunnat att vara den första att flytta till ett nybyggt hem. Känslan av att vara den första att laga mat i det moderna köket. Skinande klinker och kakel med både tvättmaskin och torktumlare som är oanvända i badrummet. Allting är nytt och en detalj i taget gör du bostaden till ett hem. Upp med färg och konst på väggarna. Ljuslyktor på de breda fönsterbänkarna i natursten. Och den stora soffan med plats för alla du håller kär.
Läs mer

BO MITT I KARLSTAD

Bussen tar dig enkelt dit du vill, men korta avstånd gör promenader och cykelturer lika bekväma. Kvarteret erbjuder bland annat stor cykelparkering för smidiga stadsutflykter.

Veckans handling gör du på den nybyggda Coop Tullholmen ett stenkast från Timmerbryggan. För barnen finns närbelägna förskolor och skolor som Nordic International School, Orrholmsskolan (F-6) och hösten 2024 planeras Nya Orrholmsskolan öppna för 640 elever.

I Inre Hamn finns många restauranger, kaféer och gym. På 10 minuter når du Karlstads centrum, eller på 4 minuter om du cyklar. 20 minuter med buss tar dig till Karlstads universitet. För längre resor är tågstationen endast fem minuter bort med cykel.

VÄGEN TILL DIN NYA BOSTAD

Planering

Förberedelser inför byggstart pågår

Byggstart

Spaden har satts i marken och bygget är i full gång

Säljstart

Lägenheterna släpps till försäljning enligt förtursprincip

Pågående försäljning

Löpande visningar och vägledning för dig som kund

Färdigställande

Bostäderna börjar bli klara och du erbjuds en förhandstitt

Inflyttning

Nu är bostäderna klara och du kan flytta in!

KARLSTADS ATTRAKTIVASTE LÄGE

I viken bredvid Inre Hamn utvecklas Tullholmsviken till en genuin, spännande och glittrande stadsdel. De nybyggda bostadshusen byggs i olika karaktär för att skapa dynamik och göra platsen vacker.

Här planeras strandpromenader framför husen, grönskande innergårdar bakom knuten och generös tillgänglighet med stor Coop och caféer som kompletterar restaurangerna i området. Med fyra minuter på cykeln in till centrala Karlstad har du dessutom aldrig långt till stans alla ärenden.

TIMMERBRYGGANS HISTORIA

Tidigare präglades området av industri och det är just så Timmerbryggan fått sitt namn. Redan under det sena 1800-talet började timmer fraktas över Klarälven och flertalet sågverk huserade i timmerhamnen. På bilden från 1959 kan man tydligt se timmer i viken. Aktiviteterna kring träförädlingen pågick ända fram till 90-talet.

Till en början tillhörde Tullholmsviken stadens yttre delar men med tiden har stan krupit sig närmre och närmre. Idag räknar vi läget som mycket centralt och ambitionen är att det här ska bli en av Karlstads mest attraktiva bostadskvarter. Närheten till vattnet och närheten till staden är en svårslagen kombinationen var du än befinner dig i världen.

MER AV BALDER

referer: