Nyproduktion på Bohusgatan.

BOHUSGATAN SPINELLEN - PREMIUMBOSTÄDER I CENTRALA GÖTEBORG

Nyproducerade bostadsrätter intill Heden

Bohusgatan 9 Göteborg – Heden

I ett av Göteborgs attraktivaste kvarter byggs exklusiva lägenheter med sällsynta kvaliteter. Spinellen är den sista föreningen i det eftertraktade projektet Bohusgatan som förväntas stå klart 2026. Här bor du i ett hem långt utöver det vanliga med påkostade material, skräddarsydda inredningskoncept och i ett alldeles unikt läge. Lämna en intresseanmälan för att inte missa säljstarten 2024.

SÄLJSTART UNDER 2024

Vi planerar för att genomföra en säljstart under 2024 för Bohusgatan Spinellens nyproducerade lägenheter. Mer information uppdateras löpande.

FLYTTA TILL HÄNDELSERNAS CENTRUM

När staden vaknar är du redan där. Men inte fast i trafiken eller mitt i ett stressigt spårvagnsbyte, utan bekvämt tillbakalutad med en kopp nybryggt kaffe i ditt nya kök. När du är redo att möta dagen väntar gatans puls, gastronomiska huvudstråk, kulturella arenor och inspirerande shoppingkvarter på en tröskels avstånd. Varför välja? I Bohusgatans klassiska citykvarter har du alltid tiden på din sida. 

VÄGEN TILL DIN NYA BOSTAD

Planering

Förberedelser inför byggstart

Säljstart

Lägenheterna släpps till försäljning enligt förtursprincip

Byggstart

Spaden har satts i marken och bygget är i full gång

Pågående försäljning

Löpande visningar och vägledning för dig som kund

Färdigställande

Bostäderna börjar bli klara och du erbjuds en förhandstitt

Inflyttning

Nu är bostäderna klara och du kan flytta in!

EN HEM SOM IMPONERAR

Ditt hem på Bohusgatan imponerar från utsida till insida. Med sitt dramatiska taklandskap, sina resliga tornbyggnader och skimrande skifferfasad blir det ett storslaget kvarter för den som betraktar det på avstånd. Insidan av de exklusiva hemmen väcker lika stor beundran. Samtliga hem har en jordnära kulör med varma toner. De stora fönstren skapar magiska vyer att blicka ut över. De exklusiva materialvalen är var för sig resultatet av ett ambitiöst hantverk. 

De första våningarna är inredda enligt konceptet City Living. Här bor du i klassiska citylägenheter med stilsäkra materialval. Högre upp erbjuder View Living ett boende med storslagna utblickar och påkostade materialval. I varje koncept erbjuder vi tillval så att du kan sätta din egen touch på ditt hem. 

HÄR BYGGER VI PROJEKT SPINELLEN

Mot Bohusgatan vill vi skapa ett levande gaturum där byggnaden får en hög glasad bottenvåning med lokaler för handel och restaurang tillsammans med bostadsentréer. Här vill vi få in aktörer som än mer gör Bohusgatan till den destination vi alla förväntar oss att det ska bli. För gatan har exceptionell placering med Göteborgs evenemangsstråk runt nästa krön.

FLER PROJEKT I OMRÅDET

MER AV BALDER

referer: