Välkommen till Bovieran Ytterby

Bo bland exotiska olivträd och papegojblommor

Din plats för social samvaro och värme

Bovieran som koncept
Bovieran Ytterby förenar ett tryggt boende med stort fokus på hjärta och social samvaro. Vi har skapat miljöer, bostäder och gemensamma ytor som låter dig få ut så mycket som möjligt av varje stund. Hjärtat i hela Bovieran är den inglasade Vinterträdgården. Där kan du njuta av ett behagligt uteliv större delen av året och göra dig hemmastadd i en grön och välkomnande miljö.

Om projektet

Intresset är stort för för Bovieran i Ytterby, vilket vi är väldigt glada för!

Under våren har arbetet med Bovieran Ytterbys detaljplan fortsatt i dialog med kommunen. Den tilltänkta marken är belägen bakom Ytterbyhemmet.

Vi tror inte på regn
Vare sig det är regn eller snö finns en behaglig trädgårdsmiljö, precis utanför din dörr. I Vinterträdgården, den 1600 kvm stora trädgården, kan du bland annat se exotiska olivträd, papegojblommor och kanariepalmer.

Här inne är ett temperaturstyrt klimat med franska Rivieran som förebild. Trädgårdens växter och träd är noga utvalda för att skapa en harmonisk och avkopplande miljö.

Vill du bo här?
Vi planerar för 54 lägenheter med 2–3 rum och kök fördelat på 63–87 kvm. Information om försäljningsstart, investeringsbeslut och tillträde presenteras längre fram. För att hålla dig uppdaterad ska du givetvis lämna en intresseanmälan.

Takhöjden och de generösa fönsterna skapar en ljus och öppen känsla i alla lägenheter, på alla våningsplan. Fastigheten består av tre trevåningshus som ramar in Vinterträdgården. Bostäderna på markplan har sköna uteplatser och de på våning 1 och 2 har stora balkonger som vetter mot utsidan av huset.

Nyfiken på Ytterby?
På vägen från Kungälv ut mot Marstrand ligger Ytterby, ett lugnt område nära till både landsbygd och service av olika slag. Goda kommunikationer finns med både buss och tåg, med Bohusbanan tar det till exempel endast 18 minuter in till Göteborg.

Runt Ytterby finns många fina naturupplevelser med bland annat närhet till havet och fornlämningar.

Snabbfakta

 • Typ:
  Flerbostadshus
 • Antal lägenheter:
  54 st
 • Upplåtelseform:
  Bostadsrätter
 • Pris:
  Ej fastställt
 • Avgift:
  Ej fastställt
 • Boarea:
  63 – 87 m²
 • Antal rum:
  2 – 3 rok
 • Status:
  Planering pågår
 • Inflyttning:
  Vinter 2023/2024
https://sync.nyproduktion.balder.se/project/Bovieran+Ytterby/grouped
[]

Kontakta oss

Kontakta oss om du har frågor om Bovieran Ytterby.