Välkommen till Långströmsallén!

Nyproducerade bostadsrätter och hyresrätter på Hisingen

https://sync.nyproduktion.balder.se/project/Granit/grouped
[]
https://sync.nyproduktion.balder.se/project/Stenhuggaren/grouped
[]
https://sync.nyproduktion.balder.se/project/Bergskristallen/grouped
[]

Projekt i Långströmsallén

Granit

Göteborg

Granit

bostadsrätter - Flerbostadshus
 • Preliminär inflyttning
  2025/2026
 • Antal rum:
  1 – 4 rok
Granit

Vi bygger inte hus. Vi bygger broar mellan människor, boendeformer och stadsdelar.

Inom synhåll växer staden fram som en urban oas med 10 000-tals nya bostäder, lokaler, butiker, restauranger, hotell och kulturcentrum. Karlastaden och Karlatornet reser sig mot himlen till en destination utöver det vanliga och Lindholmen är sedan tidigare en plats och hub för såväl innovativa företag och idéer som innovatörer från världens alla hörn. Det är tydligt att Göteborg centrum har tagit klivet över älven och gjort såväl avstånden kortare som tillgängligheten större för Hisingens invånare.

Det är vi med och förverkligar! Med Långströmsallén tar vi ett helhetsgrepp och utvecklar hela området så att fler kan bo och arbeta på Hisingen.

Projekt på Långströmsallén

Balder har i dagsläget fyra inflyttade projekt på Långströmsallén. Bostadsrättsprojekten Triliten och Bergsfallet samt hyresrättsprojekten Stenhuggaren och Bergskristallen.

Under hösten 2023 börjar försäljningen av vårt nästa nyproduktionsprojekt Granit. Är du intresserad av att veta mer rekommenderar vi att du gör en intresseanmälan för Granit↘. Stenhuggaren och Bergskristallen är fullt uthyrda. Klicka här för att se ifall en lägenhet har blivit tillgänglig.

Här växer Långströmsallén fram

Livet på Långströmsallén

 • Nära till staden

  Göteborgs nya centrum. När Hisingens områden tar plats blir Långströmsallén en självklar plats att bo på. Nära stadens kultur och matinfluenser, nära attraktiva arbetsgivare. Samtidigt nära naturen och nära din granne. Nära till framtidens Göteborg.

 • Gaturummet blir en plats för alla

  När Långströmsallén är färdig kommer det ser helt annorlunda ut från idag. Till en början förändrar Trafikverket gaturummet och ersätter dagens Långströmsgatan. Istället skapas en stadsallé med sänkt hastighet, bredare trottoarer och bättre cykelvägar. En bättre stadsmiljö helt enkelt. Förflyttningen av Långströmsgatan möjliggör också för fler bostäder på båda sidor av vägen.

 • Häng i Långströmsparken

  På grönytorna runtomkring finns plats för spring och lek. Eller varför inte bara bjuda vännerna på en klassisk picknick?

 • Nya lekplatser, ny förskola

  I samband med förvandlingen kommer också en ny förskola att byggas med fler avdelningar och bättre utrymmen, anpassade för barn med mycket spring och lek i benen. Dessutom skapas en ny förskola med en härlig lekplats mitt bland husen som står färdigt lagom till höstens terminsstart 2023.

 • Utemiljön förbättras

  Som en stor del i förvandlingen av Långströmsallén har vi förändrat utemiljön mellan husen. Det är därför inte bara närmare till parkeringsplatsen. Det finns nu också plats för myller, grillplatser och lekplatser för alla som bor här.

 • Start...

  Ända sedan vi på Balder tog över förvaltningen av hyresrätterna på Långströmsgatan 2012 har vi planerat för hur vi på bästa sätt ska utveckla bostadsområdet. Så här såg det ut innan vi började förfina hyresrätterna och hade skisserna klara för bostadsrätterna.

 • ...och mål

  Så här kommer det se ut när hyresrätterna, bostadsrätterna och markarbetet i området är klart. Ett grönt, levande och inkluderande kvarter med närbutiker och lättillgänglig infrastruktur.

Kontakta oss

Hör av dig om du har några frågor och funderingar om Långströmsallén.

Balders kundservice
0774-49 49 49
kundservice@balder.se