Välkommen till Långströmsallén!

Nyproducerade bostadsrätter och hyresrätter på Hisingen

Kommande visningar

Vi bygger inte hus. Vi bygger broar mellan människor, boendeformer och stadsdelar.

Inom synhåll växer staden fram som en urban oas med 10 000-tals nya bostäder, lokaler, butiker, restauranger, hotell och kulturcentrum. Karlastaden och Karlatornet reser sig mot himlen till en destination utöver det vanliga och Lindholmen är sedan tidigare en plats och hub för såväl innovativa företag och idéer som innovatörer från världens alla hörn. Det är tydligt att Göteborg centrum har tagit klivet över älven och gjort såväl avstånden kortare som tillgängligheten större för Hisingens invånare.

Det är vi med och förverkligar! Med Långströmsallén tar vi ett helhetsgrepp och utvecklar hela området så att fler kan bo och arbeta på Hisingen.

Ända sedan vi på Balder tog över förvaltningen av hyresrätterna på Långströmsgatan 2012 har vi planerat för hur vi på bästa sätt ska utveckla bostadsområdet. Samtidigt började vi skissa på hur vi skulle kunna få området att växa på ett hållbart, dynamiskt och inspirerande sätt genom att tillföra ca 650 nya lägenheter.

Livet på Långströmsallén

Nära till staden

Göteborgs nya centrum. När Hisingens områden tar plats blir Långströmsallén en självklar plats att bo på. Nära stadens kultur och matinfluenser, nära attraktiva arbetsgivare. Samtidigt nära naturen och nära din granne. Nära till framtidens Göteborg.

Gaturummet blir en plats för alla

När Långströmsallén är färdig kommer det ser helt annorlunda ut från idag. Till en början förändrar Trafikverket gaturummet och ersätter dagens Långströmsgatan. Istället skapas en stadsallé med sänkt hastighet, bredare trottoarer och bättre cykelvägar. En bättre stadsmiljö helt enkelt. Förflyttningen av Långströmsgatan möjliggör också för fler bostäder på båda sidor av vägen.

Häng i Långströmsparken

På grönytorna runtomkring finns plats för spring och lek. Eller varför inte bara bjuda vännerna på en klassisk picknick?

Nya lekplatser, ny förskola

I samband med förvandlingen kommer också en ny förskola att byggas med fler avdelningar och bättre utrymmen, anpassade för barn med mycket spring och lek i benen. Dessutom skapade vi en helt ny lekplats som höjer området för barnen.

Utemiljön förbättras

Som en stor del i förvandlingen av Långströmsallén har vi förändrat utemiljön mellan husen. Det är därför inte bara närmare till parkeringsplatsen. Det finns nu också plats för myller, grillplatser och lekplatser för alla som bor här.

Start...

Ända sedan vi på Balder tog över förvaltningen av hyresrätterna på Långströmsgatan 2012 har vi planerat för hur vi på bästa sätt ska utveckla bostadsområdet. Så här såg det ut innan vi började förfina hyresrätterna och hade skisserna klara för bostadsrätterna.

...och mål

Så här kommer det se ut när hyresrätterna, bostadsrätterna och markarbetet i området är klart. Ett grönt, levande och inkluderande kvarter med närbutiker och lättillgänglig infrastruktur.

Projekt i Långströmsallén

Bergsfallet
Visning 6/7

Göteborg

Bergsfallet

bostadsrätter - Flerbostadshus
  • Preliminär inflyttning
    Från maj 2022
  • Pris:
    1 445 000 – 3 470 000 kr
  • Antal rum:
    1 – 4 rok
Bergsfallet

Kontakta oss

Det är inte helt otroligt att det dyker upp en och annan fråga längs med vägen. Tveka inte att kontakta oss om du har några funderingar!

Frågor angående nyproducerade hyresrätter?
Uthyrning Nyproduktion
uthyrning.nyproduktion@balder.se
0774 – 49 49 49

Mäklare Bergsfallet
Magnus Hägg
0768 – 74 66 33
magnus.hagg@nyakvadrat.se

Mäklare Bergsfallet
Filemon Andersson
0735 – 35 08 82
filemon.andersson@nyakvadrat.se