Välkommen till Smörslottsparken!

Nyproducerade bostadsrätter i Björkekärr

Hur är läget?

Läget är viktigt när man letar nytt boende. Nästan allt annat går ju att ändra på sen. Smörslottsparken har ett utmärkt läge, med en knapp kilometer till Delsjöns naturreservat och bara 15 minuter till stan med kollektivtrafik. Därför skapar vi ett nytt bostadskvarter just här här, med folkliv i en grön parkmiljö som välkomnar alla.

Vägen till framtidens Smörslottsparken går genom flera etapper som tillsammans ger 600 nya bostäder i Björkekärr. Vi har satt bollen i rullning och påbörjat byggnationen av etapp två och tre – Björkbacken och Björkkronan. Den 30 maj säljstartar vi även vår nästa etapp – Smörblomsdalen.

Vi är en bra bit på väg

Innan vi började hade Smörslottet en känsla av att vara lite bortglömt. Men med upprustningen av de befintliga hyresrätterna, gjorda och uppkommande bostadsrättsetapper samt skapandet av helt ny utemiljö ger vi området en framtid som den här platsen förtjänar.

Förutom natur och grönska tittar vi på aktiviteter och samlingspunkter som erbjuder något för alla. Vi ska bygga en five-a-side-plan och planerar grillplatser och utegym för att nämna några exempel. Det här kommer bli en egen stadsdel som känns naturlig, levande och trivsam.

Ett naturreservat i stan

Göteborg har mycket natur, men inget kan konkurrera med Delsjöområdet. Här får du tillgång till drygt 2000 hektar skog – bara 950 meter från din dörr. Området sträcker sig över fyra kommuner och rymmer parkliknande bokskogar, badplatser, motionsspår och orörd vildmark. Här strövar älg, rådjur och tjäder bland platser som fornborgen på Börjes fjäll och Kung Rings grav.

Projekt i Smörslottsparken

Björkkronan
Visning 5/7

Göteborg

Björkkronan

bostadsrätter - Flerbostadshus
 • Preliminär inflyttning
  Hösten 2024
 • Pris:
  1.975 – 5.345 mkr
 • Antal rum:
  1 – 4 rok
Björkkronan
Björkbacken
Visning 5/7

Göteborg

Björkbacken

bostadsrätter - Flerbostadshus
 • Preliminär inflyttning
  Vintern 2023/2024
 • Pris:
  1 745 000 – 4 895 000 kr
 • Antal rum:
  1 – 4 rok
Björkbacken

Kontakta oss

Det är inte helt otroligt att det dyker upp en och annan fråga längs med vägen. Tveka inte att kontakta oss om du har några funderingar!