Välkommen till Smörslottsparken!

Med vildmarken runt hörnet

Kommande visningar

Med vildmarken runt hörnet

Smörslottsparken är inte enbart namnet på den satsning vi gör i Björkekärr. Det är också visionen vi har för hur området ska upplevas när det står färdigt. Björkekärr ligger i randen till Göteborgs största naturreservat och här gör vi plats för dig som vill ifrån stressen i stan, men inte gå miste om stadsliv.

Det räcker dock inte att bara bygga hus med lägenheter i. Särskilt inte när vi har så ambitiösa planer som här. Då måste vi tänka på att skapa omgivningar som du kommer att trivas i. Som känns levande, trygga och vackra.

Utöver att rusta upp våra befintliga hyresfastigheter tillskapar vi över 600 nya bostäder. Vi flyttar bilparkeringarna till garage under jord, bygger en förskola och rustar upp innergårdarna för att skapa en naturlig parkmiljö. Det slutar inte där. Vi ser också till att stadslivet får sin plats i området och tillskapar därför lokaler för caféer, restauranger och butiker.

Balder projektutvecklar Smörslottsparken på uppdrag av ES Fastigheter.

Vi bygger nya bostäder i Smörslottsparken i Björkekärr, 950 meter från Delsjöområdets naturreservat

Projekt i Smörslottsparken

Smörslottet
Visning 17/10

Göteborg

Smörslottet

  • Preliminär inflyttning:
    Våren 2020
  • Pris:
    1.650 – 4.695 mkr
  • Antal rum:
    1 – 4 rok
Smörslottet

Ett naturreservat i stan

Göteborg har mycket natur, men inget kan konkurrera med Delsjöområdet. Här får du tillgång till drygt 2000 hektar skog – bara 950 meter från din dörr. Området sträcker sig över fyra kommuner och rymmer parkliknande bokskogar, badplatser, motionsspår och orörd vildmark. Här strövar älg, rådjur och tjäder bland platser som fornborgen på Börjes fjäll och Kung Rings grav.

Kontakta oss

Kontakta oss Det är inte helt otroligt att det dyker upp en och annan fråga längs med vägen. Tveka inte att kontakta oss om du har några funderingar!

Mäklare
Sanna Berglund
0703-40 40 54

Mäklare
Gustav Johansson
0734-05 00 05