Välkommen till Kungälv Centrum!

Nyproducerade bostadsrätter i Kungälv

Kommande visningar

Det var en gång en stenlagd gata...

… i en liten trästad mellan en älv, skog och två fästningar. Västra gatan var dess namn och den löpte genom staden Kungälv. Ett stenkast ifrån låg Kungälvs kyrka som huserat dop och vigslar sedan 1600-talet. Trähusen utmed gatan var utförda med omsorgsfullt snickrade detaljer.

Det var en gång en stenlagd gata. Och det är en stenlagd gata än idag.

Där stenlagda gator format historien

Västra gatans gamla skjul och bodar som förr var gjorda för häst och vagn har idag ersatts med mysiga kaféer och pittoreska butiker. Nästa steg i utvecklingen kommer se moderna hus i klassisk tappning fläta samman den historiska trästaden med framtidens stadsliv.

Kungälv är en unik tillgång i Göteborgsregionen med en tät och levande stadskärna. Kärnans identitet präglas av historia och tradition där trivsel, trygghet och tillgänglighet kring mötesplatser och stråk skapat en god livsmiljö.

En kort promenad från stadskärnan ligger Fontinberget som är kungälvsbornas populära rekreationsområde med promenadstråk och vackra utsiktsplatser, bland annat från den välkända Kärleksstigen. I området finns motionscentral, elljusspår, motionsspår med varierande längder.

Från kyrkan på Västra gatan kan du fortfarande höra de 400 år gamla bröllopsklockorna slå. Försäljningen pågår för fullt så anmäl ditt intresse idag för att få chansen att bli en del av sagan.

Projekt i Kungälv Centrum

Västra Gatan
Visning 24/1

Kungälv

Västra Gatan

bostadsrätter - Flerbostadshus
  • Preliminär inflyttning
    Sommaren 2023
  • Pris:
    1 600 000 – 4 475 000 kr
  • Antal rum:
    1 – 4 rok
Västra Gatan

I Kungälv Centrum planerar Balder för 128 bostadsrätter. Preliminär inflyttning från sommaren 2023.

Kontakta oss

Det är inte helt otroligt att det dyker upp en och annan fråga längs med vägen. Tveka inte att kontakta oss om du har några funderingar!

Mäklare  
Lisa Wessberg
031 – 733 20 28
lisa.wessberg@bjurfors.se

Mäklare  
Therese Bjurenlind
031 – 733 20 99
therese.bjurenlind@bjurfors.se