GRANIT - HISINGENS CHARMIGASTE ALLÈ

Nyproducerade bostadsrätter på Långströmsallén, Hisingen

Långströmsgatan Göteborg – Hisingen

Välkommen till ett lugnare tempo i detta expansiva kvarter som de senare åren genomgått en stor make over. Här bygger vi moderna och stilfulla bostadsrätter i ett till fyra rum och kök med balkong eller uteplats. Här finns plats för lek och bus med stora gräsytor och många lekplatser. Med busshållplats i området har du dessutom nära till allt annat du håller kärt.

PLANERING PÅGÅR

Säljstart för Granits lägenheter planeras till 2024.

INTRESSEANMÄLAN
Fyll i formuläret genom att klicka på “Anmäl intresse”. Din intresseanmälan medför att du löpande får information om projektet skickat till dig.

ETT LUGNT HEMMALIV

På Långströmsallén är trottoarerna breddade, grönskan livfull och busstrafiken smidig till och från ditt hem med täta avgångar.

Planlösningarna är smart utformade för att du ska kunna bjuda in till sociala tillställningar men också kunna stänga till när du vill vara mer privat. Här får du hem som uppfyller alla kraven på det moderna boendet med balkonger eller uteplatser.

Välkommen att upptäcka en allé av möjligheter. Möjligheter av nybyggda bostäder. Välkommen till Granit.

Hyresbostad via Balder

När du väljer att köpa en nyproducerad bostad av Balder finns det möjlighet att hyra en lägenhet i Göteborgs kommun under tiden tills du flyttar in. Har du tur kan vi erbjuda dig en hyresrätt på just Långströmsallén. Detta gäller under den period du väljer att flytta ut från er befintliga bostad tills du flyttar in i din nya. Hyresavtalet kommer att vara tidsbestämt och upphöra att gälla i samband med inflyttning i din nya bostad. Vid intresse kontakta Granits mäklare.
Läs mer

Garage och cykelförråd

Gå alltid in i en uppvärmd bil på morgonen. Under huset byggs ett garage med flertalet platser med laddbox för el-bilar. Härifrån tar du hissen direkt upp till ditt våningsplan. Det finns även två nybyggda parkeringshus i området som Balder förvaltar där det finns möjlighet att hyra parkering. I varje trapphus kommer det finnas både cykelrum och plats för barnvagnar, permobil eller annat.
Läs mer

Övernattningslägenhet

Ska du ha långväga gäster som sover över? Då finns det möjlighet att boka Granits övernattningslägenhet som kan hyras av föreningens medlemmar. Här planeras utrymme för flera sovplatser, handikappanpassat badrum med dusch och ett kök för lättare matlagning så gästerna kan bo bekvämt och känna sig som hemma.
Läs mer

VÄGEN TILL DIN NYA BOSTAD

Planering

Förberedelser inför byggstart

Byggstart

Spaden har satts i marken och bygget är i full gång

Säljstart

Lägenheterna släpps till försäljning enligt förtursprincip

Pågående försäljning

Löpande visningar och vägledning för dig som kund

Färdigställande

Bostäderna börjar bli klara och du erbjuds en förhandstitt

Inflyttning

Nu är bostäderna klara och du kan flytta in!

ETT GENERÖST UTELIV

Så snart som vädret tillåter, innebär den egna uteplatsen förlängning av din bostad. Djup nog för att få in en skön soffa och duka fram middagen till gästerna. Utanför utformas den gemensamma innergården till en naturlig plats att umgås. Här planeras det för gemensam grillplats, flera sittgrupper, en liten lekplats och odlingslådor.

På balkongerna högst upp i huset syns stora delar av staden. En perfekt plats att bjuda över dina vänner, oavsett om det är midsommarsolen eller nyårsraketer som fyller himlen.

VÄLKOMMEN IN...

… till din nybyggda lägenhet som du blir först att kalla hem. Upplev den unika möjligheten att designa ditt eget hem med tre olika inredningskoncept och tillval i din nyproducerade bostad. Med dig på resan finns vår inredningsansvariga Marie Frie för att vägleda och bolla spännande idéer.

– Maria, inredningsansvarig på Balder, berättar: 

”Det är ett unikt tillfälle som väntar på dig. Ögonblicket när du kliver in i din nya lägenhet för första gången som bostadsägare. Och det ska vara en trivsam känsla som möter dig.

Lägenheten är inredd med en modern och neutral bas. Det gör att du har alla möjligheter att sätta din egen prägel i varje rum, på varje vägg. Addera något gammalt till det nya för ett personligt och levande hem!”

PARKERING

Under huset finns ett garage som nås med direktaccess med hiss från alla våningar. Du som köper en trea eller en fyra kommer med garanti att erbjudas en garageplats. Därefter erbjuds platser till lägenheter i fallande storleksordning. Utöver föreningens egna platser finns det i mån av plats möjlighet att hyra en parkeringsplats av Balders förvaltningsgarage på Långströmsgatan. Kontakta mäklaren vid frågor.
Läs mer

BALKONG

Granit består av två sammankopplade huskroppar i L-form med generösa balkonger i olika väderstreck. Här får alla lägenheter någon typ av uteplats eller balkong, det finns klassiska balkonger, indragna, franska och möjlighet att välja att få sin balkong inglasad. En del med kvällssol ut mot vägen och andra med morgonsol mot den lugna innergården.
Läs mer

INNERGÅRD

Din framtida innergård är något utöver det vanliga med charmiga uterum som tillsammans bidrar till en familjär känsla. Här leker barnen varje dag i sandlådan och på gräsmattorna, medan föräldrarna sitter bredvid och småpratar och tittar på. Två familjer umgås och tillagar kvällens middag på den stora gjutjärnsgrillen. Lite längre bort sitter ett ungt par och delar på en surdegspizza från restaurangen runt hörnet. En man påtar i odlingslådorna och skördar färska örter som han tar med upp för middag på balkongen.
Läs mer

LÄR DIG MER OM ATT KÖPA BOSTADSRÄTT

ANDRAHANDSUTHYRNING OCH JURIDISK PERSON

I bostadsrättsföreningen Granit är det lättare att hyra ut din bostad i andra hand vid behov under en längre period.

Är du intresserad och vill läsa mer om vad detta innebär? Klicka dig vidare nedan.

Läs mer →

EN TRYGGARE AFFÄR

Din bostadsaffär är en av de största investeringarna du gör i livet och vi vill att du ska känna dig trygg hela vägen. I Granit erbjuder Balder bland annat en räntegaranti. Kontakta Granits mäklare för mer information.

Kryp ner i soffan efter en lång dag och njut av stillheten i din nybyggda lägenheter i GoCo.
GRANIT BLIR NÄSTA STEG PÅ HISINGENS CHARMIGASTE ALLÉ

Välkommen till ett lugnare hemmatempo på Hisingens kanske charmigaste bostadsallé. Här har vi de senare åren låtit området genomgå en stor förändring. I Granit erbjuder vi moderna och stilfulla bostadsrätter i ett till fyra rum och kök med balkong eller uteplats.

Områdets många grönytor och lekplatser erbjuder härlig lek och bus. Med busshållplats i området har du dessutom nära till allt annat du håller kärt både på Hisingen och resten av Göteborg.

MER AV BALDER I GÖTEBORG

referer: