Välkommen till Långströmsallén!

Nyproducerade bostadsrätter på Hisingen

Kommande visningar

Vi bygger inte hus. Vi bygger broar mellan människor, boendeformer och stadsdelar.

Inom synhåll växer staden fram som en urban oas med 10 000-tals nya bostäder, lokaler, butiker, restauranger, hotell och kulturcentrum. Först ut är bland annat Karlatornet som blir Nordens högsta hus.

Lindholmen är sedan tidigare en plats och hub för såväl innovativa företag och idéer som innovatörer från världens alla hörn. Det är tydligt att Göteborg centrum har tagit klivet över älven och gjort såväl avstånden kortare som tillgängligheten större för Hisingens invånare.

Det är vi med och förverkligar! Med Långströmsallén tar vi ett helhetsgrepp och utvecklar hela området så att fler kan bo på Hisingen och arbeta i centrum.

Ända sedan vi på Balder tog över förvaltningen av hyresrätterna på Långströmsgatan 2012 har vi planerat för hur vi på bästa sätt ska utveckla bostadsområdet. Samtidigt började vi skissa på hur vi skulle kunna få området att växa på ett hållbart, dynamiskt och inspirerande sätt genom att tillföra ca 500 nya bostadsrättslägenheter.

Fördelar i området

klicka på knappnålarna för att få veta mer

NärbutikernaDet befintliga närlivset flyttar in på markplan i ettav de nya husen. Liksom nya butiker eller tjänster-elaterade verksamheter som de boende efter-frågar. Har du idéer på vad detta skulle kunnavara? Kontakta oss!KommunikationernaI anslutning till området och en bit bort finns det 7busslinjer, 3 spårvagnslinjer, 2 färjelinjer och enlinbana. Dessutom finns det bra utbyggdacykelleder som snabbt tar dig dit du vill. Antingenmed egen cykel eller någon av föreningens pool-cyklar.TrilitenLångströmsalléns första etapp Triliten släpps tillförsäljning i maj 2018. Det är tre sexvåningshusmed 102 lägenheter. Storlekarna varierar mellan1-4 rok och ligger på 30-83 m².SkolornaDet finns flera förskolor och grundskolor F-9 attvälja mellan i området.MultiplanenEn kombinerad lekplats och spelplan för basket-och fotbollsspelare i alla åldrar. Här är det alltidnån som vill spela!BygglekplatsenHär har barn och ungdomar möjlighet att lånaverktyg, få hjälp av utbildad personal och byggaallt ifrån träkojor och smycken till lådbilar. Bara attkomma förbi!OmgivningenVi på Balder drivs av att se människor må bra ochtrivas med såväl sig själva som med omgivningen.Det märker du på hur lekplatserna är arrangerade,hur sittgrupperna är placerade och på hur enkeltdet är att ta sig från lägenheten till ängen, skog-spromenaden eller bilen i garaget.CentrumkänslanEtt ögonkast bort närmar sig stadskärnan medshopping, restauranger och nöjen i världsklass -från Järntorget, Stenpiren Nordstaden, Nya Back-aplan, Frihamnen och Kville till Lindholmen, Eriks-berg och den 7 km långa kajpromenaden. Här hardu nära till både jobb och fritid.

Projekt i Långströmsallén

Triliten
Visning 25/4

Göteborg

Triliten

bostadsrätter - Flerbostadshus
  • Preliminär inflyttning:
    Vintern 2019
  • Pris:
    1.295 – 3.195 mkr
  • Antal rum:
    1 – 4 rok
Triliten

Kort om området

Göteborgs stadslinbana

Med en linbana över Göta älv som binder samman staden blir Göteborg den första staden i Sverige som integrerar en linbana i den ordinarie kollektivtrafiken. Preliminärt går den första gondolen mellan Järntorget och Wieselgrensplatsen iväg sommaren 2021.

Nya centrumkärnan

Kville och nya Backaplan är också en viktig pusselbit som knyter ihop staden. Med en blandning av bostäder, service, kontor och cityhandel blir det en del av centrumkärnan som växer norrut mot Långströmsallén.

Street Food

På Lindholmen Street Food Market hittar du lokala bryggerier, restauranger med olika matinriktningar, foodtrucks på uteserveringen och DJ:s som sätter stämningen.
Öppet alla lördagar kl 12–17.

Kontakta oss

Det är inte helt otroligt att det dyker upp en och annan fråga längs med vägen. Tveka inte att kontakta oss om du har några funderingar!

Mäklare
Anna Salinas
+46 (0)708-238215
anna.salinas@svenskfast.se

Mäklare
Yusuf Onur
+46 (0)708-238200
yusuf.onur@svenskfast.se