Välkommen till Charkuteriet

Klarälvens sista krökar innan Vänern tar över. En plats med sin rika industriella identitet. Samtidigt ett område som för framtiden andas utveckling. I Tullholmsviken finns det mycket i såväl dåtid som nutid som är iögonfallande. I områdets framtid är vi högst delaktiga med att skapa ditt blivande hem. Låt oss därför få presentera vår andra etapp av nyproducerade hyresrätter i Karlstad – Charkuteriet.

Precis som systerprojektet Konditoriet, som ligger i anslutning, kommer Charkuteriet att skapas som hyresrätter. 222 stycken till och med. Här hittar du stora lägenheter anpassade för familjen med växande barn, likväl den lilla ettan med plats för det allra nödvändigaste. Och givetvis alla storlekar där emellan. Till lägenheterna kommer en rymlig balkong inkluderas och i gatuplan får du en uteplats mot innergården eller fransk balkong ut mot gatan.

I sitt sjönära läge ges gatorna runt Charkuteriet större möjligheter till breda trottoarer och trygga cykelvägar. Här utformas nämligen det underliggande garaget med 75st parkeringsplatser där flertalet är förberedda med laddstolpe. Och vill du faktiskt utnyttja att Vänern ligger nära tillhands finns det flertal småbåtshamnar runtomkring Tullholmsviken.

Ansökan
Samtliga hyresrätter kommer publiceras på vår hemsida och på HomeQ. Få löpande information och börja samla köpoäng via HomeQ genom att göra en intresseanmälan här nedan. Preliminär uthyrningsstart är 7 månader innan tillträde.

Snabbfakta

 • Typ:
  Flerbostadshus
 • Upplåtelseform:
  Hyresrätter
 • Hyra:
  Ej fastställt
 • Boarea:
  27 – 104 m²
 • Antal rum:
  1 – 4 rok
 • Status:
  Planering pågår
 • Preliminär inflyttning
  Hösten 2023

Virtuell rundvandring

Bilder

Kontakta oss

Det är inte helt otroligt att det dyker upp en och annan fråga längs med vägen. Tveka inte att kontakta oss om du har några funderingar!

Vi svarar på dina frågor
uthyrning.nyproduktion@balder.se