Välkommen till Victoria Kungens Kurva

Nyproducerade lägenheter i Kungens kurva

En ny vibrerande stadsdel

I Kungens kurva planeras en ny vibrerande stadsdel med ca 3500 bostäder, restauranger, kaféer, kulturhus, grönskande stadsdelspark och mysiga pocketparks i kvarteren. Även idrottshall, grundskola och flera förskolor byggs. Här kommer du kunna sätta guldkant på tillvaron med ett händelserikt stadsliv, shopping i världsklass och äventyr i Gömmarens naturreservat.

Gemenskap för livet

Victoria ska bli en förstad till huvudstaden. En plats för livets alla kontraster. Här skapas trivsamma hem i energifulla och kreativa kvarter. I stadsparken samlas vänner och familj för att förlänga vardagen. I Victoria finns allt du behöver för att leva livet fullt ut. Crown up!

VICTORIA — The Story

Victoria – ett namn som på latin betyder segrare. Ett namn som andas både styrka och finess. Precis som den stadsdel som ska ta form. Victoria var också namnet på Kung Gustaf den femtes fru. Kungen vars chaufför körde av vägen i en kurva på Gamla Södertäljevägen. Händelsen ledde till att folket började kalla platsen för Kungens kurva.

Läs mer på Victoria Kungens Kurvas egna hemsida.

Skapad för vardagslyx

Den nya levande stadsdelen Victoria är mer än bara bostäder. Här blandas grönskande parker, utegym och sprudlande torgliv med nytänkande restauranger och unika butiker. Den nymalda kaffedoften från kvarterskaféet hälsar godmorgon och på kvällen fylls uteserveringarna med liv. I Victoria är det lätt att vara både barn och förälder när grundskola, förskolor och lekparker finns på promenadavstånd. Det är också lätt att leva ut när gemensamma ytor omfamnar hela stadsdelen.

Victoria kommer att bli hem för cirka 3500 nya lägenheter.

Kontakta oss

Det är inte helt otroligt att det dyker upp en och annan fråga längs med vägen. Tveka inte att kontakta oss om du har några funderingar!

Säljansvarig
Marie Engblom
08-508 838 43
marie.engblom@balder.se