Välkommen till kvarteret Ringvägen

Nyproducerade hyresrätter i Kungsängen

DITT SJÖNÄRA HEM I CENTRALA KUNGSÄNGEN

I detta centrala kvarter bygger vi 88 moderna hyreslägenheter med utsikt över Mälarens söta vatten. De flesta med en härlig balkong. Två huskroppar förgylls med 13 respektive 6 våningar, med kommersiella lokaler och garage i bottenplan. Inflyttningen startar hösten 2023.

Bostäderna i kvarteret Ringvägen

Ringvägens hyresrätter omfattar ett storleksspann från 1 rum och kök på 33 kvm till hela 5 rum och kök på 129 kvm. Däribland två fantastiska etagelägenheter.

Alla lägenheter är utformade för att vara så kvadratsmarta som möjligt med hög kvalitet på inredning och vitvaror såsom diskmaskin, induktionshäll, tvättmaskin och torktumlare. För självklart är vår högsta prioritet att du som hyresgäst ska åtnjuta en vardag som är så flexibel och behaglig som möjligt.

Området runt Ringvägen

Ringvägen ligger centralt i Kungsängen, men i en egen liten värld uppe på höjden. Runtomkring finns både ny och äldre bebyggelse omringat av flertalet små dungar. Här är det enkelt att ta sig kollektivt jobbet och planera vardagen med nära och kära. För dig som vill aktivera dig finner du Upplands-Bros fantastiska golfbanor. Bro Park bjuder på galopp i världsklass och när sjön fryser till is hittar du nya sätt att njuta av ditt sjönära läge. Och många av dina grannar åker långfärdsskridskor och pimplar abborre på Mälaren under vinterns krispiga dagar. I Kungsängen har alla årstider något att erbjuda dig.

Ansök om lägenhet i Ringvägen

Samtliga hyresrätter kommer publiceras på vår hemsida och HomeQ. Få löpande information och börja samla köpoäng via HomeQ genom att göra en intresseanmälan . Preliminär uthyrningsstart är 7 månader innan tillträde.

Snabbfakta

 • Typ:
  Flerbostadshus
 • Antal lägenheter:
  88 st
 • Upplåtelseform:
  Hyresrätter
 • Hyra:
  Ej fastställt
 • Boarea:
  33 – 129 m²
 • Antal rum:
  1 – 5 rok
 • Status:
  Byggnation pågår
 • Inflyttning:
  Hösten 2023

Distanser från Ringvägen

 • 2 min till Centrum

 • 4 min till Kungsängen station

 • 28 min till Stockholm City

 • 4 min till Gröna Udden

 • 15 min till Stäketskogens Naturreservat

DET SJÖNÄRA FÖRSTADSLIVET

När någon ny bekantskap frågar hur du trivs i Kungsängen så tvekar du aldrig. Du har insett att förstadslivet är det bättre livet. Här kan du bo smartare och större och dessutom i en nyproducerad lägenhet. Nyproduktion rekommenderar du varmt till både nya och gamla bekantskaper. I ditt kvarter bor singlar, barnfamiljer och seniorer i 1 – 5 rum och kök. Det centrala läget med närhet till service, natur och kommunikationer gör området till en trygg plats där människor vistas under dagens alla timmar.

Goda kommunikationer

Från kvarteret Ringvägen har du gång- och cykelavstånd till allt du kan tänka dig. Kungsängens torg är bara någon minut bort och i närheten finner du söta bad i Mälaren, fina vandringsleder och gym. Arbetar du i Stockholm city eller bara sugen på en ledig dag i huvudstaden? Då tar du pendeltåget från Kungsängen station på 28 minuter.

Miljöbyggnad Silver

Vi går ”all in” när det gäller miljön. Därför har vi gjort allt vi kan för att vi ska framhäva hållbarhet i både projektets byggnadsfas och efter det att du flyttar in. Miljöanpassningarna vi kommer implementera på Ringvägen är många. Bland annat installeras solceller på taket och individuell mätning av varmvatten införs. Ringvägen är ett “Miljöanpassat boende” med miljöcertifieringen “Miljöbyggnad Silver”. Läs mer om Miljöbyggnad Silver på miljobyggnad.se .

Handel och service

Ringvägen är en plats där du både kan pusta ut och låta livet få fart. Mataffär, gym, systembolag, vårdcentral och restauranger finner du på promenadavstånd. Eller vad säg om bad och picknik på Gröna udden? Skogslek i Stäketskogens naturreservat? Eller härliga dagar med båten på ett av dina egna smultronställen. Ett kliv utanför din lägenhet och du har allt i din närhet.

Virtuell visning av Ringvägens lägenheter

Upplev de olika rummen i Ringvägens etta och tvåa genom att dra i bilden.

KLIV IN I DITT NYA HEM

 • Mälaren som tavla i ditt vardagsrum

  Att bo i förstaden är som att knäcka koden. Storstaden är på bekvämt avstånd men du föredrar livet i förstaden. Ibland arbetar du hemifrån och mycket av det du behöver i din vardag behöver du inte storstaden för. Skogspromenaden, sjöutsikten och det större boendet värderar du högre. Du tänker att det är så den moderna människan lever. Dagens människa väljer det sjönära förstadslivet. Och sjöutsikten från kvarteret Ringvägen? Den är slående. Nästan som att någon hällt ut Mälaren nedanför dina stora fönster.

  *Detta är en visionsbild och vissa avvikelser kan förekomma.

 • Ett steg mellan kök & balkong

  Din hyresrätt uppfyller alla kraven för den moderna bostaden. Du njuter av den sociala planlösningen och de hållbara materialvalen. Interiört är ditt hem utrustat med diskmaskin och induktionshäll som gör det lätt att bjuda hem nära och kära. Och när vädret tillåter? Då följer den söta efterrätten med er ut på den stora balkongen med utsikt över det ännu sötare sjövattnet.

  *Detta är en visionsbild och vissa avvikelser kan förekomma.

 • God morgon i kvarteret Ringvägen

  Tänk dig att vakna upp till en slående utsikt över sött vatten och naturskön skog. I kvarteret Ringvägen behöver du inte fantisera. Här är det din vardag. Och den klär dig med ett leende varje morgon när du kliver upp. Kanske tar du dagens första nybryggt i sängen? Närheten till Kungsängen station tillåter dig att njuta lite extra länge på morgonen utan att stressen infinner sig.

  *Detta är en visionsbild och vissa avvikelser kan förekomma.

 • Ringvägens badrum andas lyx

  Välkommen in i ditt nya badrum. Här finner du tvättmaskin, torktumlare och bra förvaring. Detta tillsammans med modern belysning, vägghängd toalett, inglasad dusch, stora kakelplattor och klinkers med vackerstruktur ger dig ett badrum som andas lyx.

  *Detta är en visionsbild och vissa avvikelser kan förekomma.

Här är ditt nya hem - Ringvägen i Kungsängen

88 nyproducerade hyreslägenheter i Kungsängen.

Kontakta oss

Hör av gärna dig till oss om du har några frågor eller funderingar om Ringvägen.

Vi svarar på dina frågor
uthyrning.nyproduktion@balder.se