Välkommen till kvarteret Ringvägen

Nyproducerade hyresrätter i Kungsängen

Sjönära hem i centrala Kungsängen

Välkommen till kvarteret Ringvägen i centrala Kungsängen. Här bygger vi 88 nyproducerade hyreslägenheter↓ om 1 – 5 rum och kök med utsikt över Mälaren.

RINGVÄGEN ÄR FULLT UTHYRT

Intresset för Balders nyproducerade hyresrätter i Ringvägen har varit stort och alla lägenheter är uthyrda.

Letar du fortfarande boende i Kungsängen med omnejd?
Kika gärna in våra andra lägenheter och lämna en ansökan här.

I ditt nya kvarter…
…bor du bland unga, äldre, enbos, barnfamiljer och allt däremellan.  Flera har en härlig balkong, alternativt uteplats. Och alla har tillgång till den sociala innergården med lekplats och gemensamhetsytor. I bottenplan finner du kommersiella lokaler och  garage med 34 parkeringsplatser, där fyra är förberedda för elbil, samt nio markparkeringar utanför. Preliminär inflyttning i Ringvägen startar hösten 2023.

Bostäderna i kvarteret Ringvägen
Ringvägens hyresrätter om 1 – 5 rum och kök med ett ytspann på 33-128 kvadratmeter (däribland två etagelägenheter) är utformade för att vara så kvadratsmarta som möjligt med hög kvalitet på inredning och vitvaror såsom diskmaskin, tvättmaskin och torktumlare. För självklart är vår högsta prioritet att du som hyresgäst ska åtnjuta en vardag som är så flexibel och behaglig som möjligt. Se alla planlösningar i Ringvägens projektbroschyr.

Snabbfakta

 • Typ:
  Flerbostadshus
 • Antal lägenheter:
  88 st
 • Upplåtelseform:
  Hyresrätter
 • Hyra:
  7730 – 21827 kr/mån
 • Boarea:
  33 – 128 m²
 • Antal rum:
  1 – 5 rok
 • Status:
  Uthyrt
 • Inflyttning:
  Hösten 2023

Distanser från Ringvägen

 • 2 min till Centrum

 • 4 min till Kungsängen station

 • 29 min till Stockholm City

 • 4 min till Gröna Udden

 • 15 min till Stäketskogens Naturreservat

Området runt Ringvägen

Ringvägen ligger centralt i Kungsängen, men i en egen liten värld uppe på höjden. Och den mest centrala punkten i din nya lilla värld är Ringvägens innergård som länkar ihop de två huskropparna. Här leker barnen fritt vid den nya lekplatsen. Och innergårdens gemensamhetsytor bjuder in till sociala stunder under bar himmel.

Runtomkring finns både ny och äldre bebyggelse omringat av flertalet små dungar. Här är det enkelt att ta sig kollektivt jobbet och planera vardagen med nära och kära. För dig som vill aktivera dig finner du Upplands-Bros fantastiska golfbanor. Bro Park bjuder på galopp i världsklass och när sjön fryser till is hittar du nya sätt att njuta av ditt sjönära läge. Och många av dina grannar åker långfärdsskridskor och pimplar abborre på Mälaren under vinterns krispiga dagar. I Kungsängen har alla årstider något att erbjuda dig.

DET SJÖNÄRA FÖRSTADSLIVET

När någon ny bekantskap frågar hur du trivs i Kungsängen så tvekar du aldrig. Du har insett att förstadslivet är det bättre livet. Här kan du bo smartare och större och dessutom i en nyproducerad lägenhet. Nyproduktion rekommenderar du varmt till både nya och gamla bekantskaper. I ditt kvarter bor singlar, barnfamiljer och seniorer. Det centrala läget med närhet till service, natur och kommunikationer gör området till en trygg plats där människor vistas under dagens alla timmar.

Goda kommunikationer

Från kvarteret Ringvägen har du gång- och cykelavstånd till allt du kan tänka dig. Kungsängens torg är bara någon minut bort och i närheten finner du söta bad i Mälaren, fina vandringsleder och gym. Arbetar du i Stockholm city eller bara sugen på en ledig dag i huvudstaden? Då tar du pendeltåget från Kungsängen station på 28 minuter.

Miljöbyggnad Silver

Vi går ”all in” när det gäller miljön. Därför har vi gjort allt vi kan för att vi ska framhäva hållbarhet i både projektets byggnadsfas och efter det att du flyttar in. Miljöanpassningarna vi kommer implementera på Ringvägen är många. Bland annat installeras solceller på taket och individuell mätning av varmvatten införs. Ringvägen är ett “Miljöanpassat boende” med miljöcertifieringen “Miljöbyggnad Silver”. Läs mer om Miljöbyggnad Silver på miljobyggnad.se .

Handel och service

Ringvägen är en plats där du både kan pusta ut och låta livet få fart. Mataffär, gym, systembolag, vårdcentral och restauranger finner du på promenadavstånd. Eller vad sägs om bad och picknik på Gröna udden? Skogslek i Stäketskogens naturreservat? Eller härliga dagar med båten på ett av dina egna smultronställen. Ett kliv utanför din lägenhet och du har allt i din närhet.

Virtuell visning av Ringvägens lägenheter

Upplev de olika rummen i Ringvägens etta och tvåa genom att dra i bilden.

KLIV IN I DITT NYA HEM

 • Mälaren som tavla i ditt vardagsrum

  Att bo i förstaden är som att knäcka koden. Storstaden är på bekvämt avstånd men du föredrar livet i förstaden. Ibland arbetar du hemifrån och mycket av det du behöver i din vardag behöver du inte storstaden för. Skogspromenaden, sjöutsikten och det större boendet värderar du högre. Du tänker att det är så den moderna människan lever. Dagens människa väljer det sjönära förstadslivet. Och sjöutsikten från kvarteret Ringvägen? Den är slående. Nästan som att någon hällt ut Mälaren nedanför dina stora fönster.

  – Kungsängen Centrum
  – Natur- och sjönära

  *Detta är en visionsbild och vissa avvikelser kan förekomma.

 • Ett steg mellan kök & balkong

  Din hyresrätt uppfyller alla kraven för den moderna bostaden. Du njuter av den sociala planlösningen och de hållbara materialvalen. Interiört är ditt hem utrustat med diskmaskin som gör det lätt att bjuda hem nära och kära. Och när vädret tillåter? Då följer den söta efterrätten med er ut på den stora balkongen med utsikt över det ännu sötare sjövattnet.

  – Social planlösning
  – Hållbara materialval
  – Diskmaskin

  *Detta är en visionsbild och vissa avvikelser kan förekomma.

 • God morgon i kvarteret Ringvägen

  Tänk dig att vakna upp till en slående utsikt över sött vatten och naturskön skog. I kvarteret Ringvägen behöver du inte fantisera. Här är det din vardag. Och den klär dig med ett leende varje morgon när du kliver upp. Kanske tar du dagens första nybryggt i sängen? Närheten till Kungsängen station tillåter dig att njuta lite extra länge på morgonen utan att stressen infinner sig.

  *Detta är en visionsbild och vissa avvikelser kan förekomma.

 • Det moderna badrummet

  Välkommen in i ditt nya badrum. Här finner du tvättmaskin, torktumlare och bra förvaring. Detta tillsammans med modern belysning, vägghängd toalett, inglasad dusch, stora kakelplattor och klinkers med vackerstruktur ger dig ett badrum med det lilla extra. När dina tvätthögar är i storlek större har du dessutom möjlighet att nyttja Ringvägens tvättstuga.

  – Tvättmaskin
  – Torktumlare
  – Bra förvaringsmöjligheter
  – Gemensam tvättstuga

  *Detta är en visionsbild och vissa avvikelser kan förekomma.

Här är ditt nya hem - Ringvägen i Kungsängen

88 nyproducerade hyreslägenheter i Kungsängen.

DIN LÖRDAG I KUNGSÄNGEN

 • 08.30 - Nybryggt på Balkongen

  Lördagsmorgon betyder att du kan vakna i lugn och ro. Skönt! Du sträcker på dig och känner hur armarna fått jobba under gårdagens runda på golfbanan. En sån där skön träningsvärk som belönar. Väl i köket sätter du på kaffekokaren som drivs av energin från takets solceller. Kaffet känns på något sätt ännu godare när det är bryggt med gott samvete. Koppen ställer du ned på ditt balkongbord medan du sneglar bort mot Stäketskogen som du snart kommer att besöka.

 • 09.45 - Stäketskogens naturreservat

  Du knyter på dig de nya vandringskängorna, packar ned lunchen du förberedde igår och det nybryggda kaffet som blev kvar efter frukosten. Sensommaren hänger kvar i luften även om hösten väntar bakom hörnet. Det är skönt och precis lagom svalt för att du ska kunna gå den 17,5 km långa vandringsleden i din nya jacka. ”Ny årstid, nya erfarenheter” var vad du tänkte när du klickade hem dina nya friluftskläder. Du vandrar runt bland träden i Stäketskogen och njuter av vetskapen att stora delar av reservatet består av orörd natur. Närmare bestämt, gammal urskoglik barrskog. Det känns friskt och så levande.

 • 12.05 - Mackor vid Mälaren

  Promenaden från Stäketskogen till Strandvägen på 25 minuter är bara mysig när du vet vad som väntar. I ryggsäcken ligger två äggmackor redo att göra din lunchpaus på Gröna Udden helt perfekt. Du slår dig ned på en av bänkarna och blir lite sugen på ett dopp i det svalkande vattnet. Synd att du glömde badkläderna hemma. Du överväger en stund om du ska hämta dem, men väljer att avnjuta din äggmacka i stället. Vem vet vart kvällen leder? Kanske slutar den med ett nattdopp under stjärnorna.

 • 15.20 - Vad ska jag bjuda på ikväll?

  …tänker du på väg till affären. Och du hinner inte fundera länge innan du är framme. Äsch, du kanske får mer inspiration väl inne i affären. Du bestämmer dig för att börja med en kantarelltoast till förrätt. Lyxigt att bjuda på dagens plock från skogen. Varmrätt blir den där soppan som varit succé de andra gångerna du bjudit hem vänner. Efterrätten avnjuter ni utomhus. Gästerna får inte missa den fantastiska utsikten från balkongen. Det här kommer bli perfekt!

 • 18.00 - Nylagat som lockar

  Alla gästerna har anlänt. Till och med Johan kom i tid. Det måste vara din mustiga fisksoppa som de suktat efter. Du stänger av plattan medan du välkomnar gästerna med en fördrink. Fisksoppan kan snabbt värmas upp igen när ni ska äta. Efter att soppan har avnjutits och spännande samtal har avverkats slänger du in tallrikarna i diskmaskinen och visar ut gästerna på balkongen. På bara två sekunder är de lika förälskade som dig i både utsikten och i ditt nya kvarter.

 • 22.18 - Det bästa av två världar

  Kvällen har varit perfekt, men än är den inte över. En tur till huvudstaden för några syrliga drinkar i en cocktailbar är precis vad ni är sugna på. Att starta kvällen i dina lugna kvarter för att avsluta i Stockholms stadpuls är alltid ett säkert kort. Det bästa av två världar. Ännu bättre är att tåget från Stockholm City tar dig hem till din mysiga lägenhet även när klockan hinner bli över ett på natten.

Kontakta oss

Hör av gärna dig till oss om du har några frågor eller funderingar om Ringvägen.

Vi svarar på dina frågor
uthyrning.nyproduktion@balder.se