Välkommen till Ringvägen

Låt oss hälsa dig välkommen till Ringvägen mitt i natursköna Kungsängen.  På denna trevliga tomtmark kommer vi att bygga 88 stycken moderna hyresrätter i två huskroppar. Husen kommer att ha 13 respektive 6 våningar med en sjöutsikt från de översta planen. Varav en lägenhet med egen terrass. Preliminär inflyttning från våren 2023.

Bostäderna
Ringvägens hyresrättslägenheter omfattar ett storleksspann från 1 rum och kök på 33 kvm till hela 5 rum och kök på 129 kvm. Lägenheterna är utformade för att vara så kvadratsmarta som möjligt med hög kvalitet på inredning och vitvaror. För självklart vill vi att du som hyresgäst ska åtnjuta en vardag som är så flexibel och behaglig som möjligt.

Området
Ringvägen ligger centralt i Kungsängen men i en egen liten värld uppe på en höjd. Här finns både ny och äldre bebyggelse omringat av flertalet små dungar. Härifrån är det enkelt att ta sig kollektivt till sin arbetsplats och planera vardagen med familjen.

Gång- och cykelavstånd till allt du kan tänka dig
Från lägenhetshuset har du gång- och cykelavstånd till allt du kan tänka dig. Kungsängens torg är inte mer än några minuter bort när du ska handla. Och i din absoluta närhet finns möjlighet till mysiga sjöbad, fina vandringsleder och gym. Oavsett om du arbetar inne i Stockholm eller vill ta en ledig eftermiddag i storstan går det både snabbt och smidigt att ta sig dit. Från Kungsängens station är det endast 28 minuters tågresa till Stockholm centralstation.

Miljöbostad 
Vi går “all in” när det gäller miljön. Därför har vi i detta hus gjort allt vi kan för att säkerställa en hållbar miljö, både i byggnadsfasen samt efter det att du flyttat in. Miljöåtgärderna vi kommer att implementera i projektet på Ringvägen är många, för att nämna några nu i tidigt skede kommer vi bland annat att använda oss av solceller på taket, avloppsvärmeväxlare och individuell mätning på varmvatten. Ringvägen kommer att vara ett så kallat “Miljöanpassat boende” med miljöcertifieringen “Miljöbyggnad Silver”. Vill du läsa mer om Miljöbyggnad Silver? Besök miljobyggnad.se.

Ansökan
Samtliga hyresrätter kommer på vår hemsida och HomeQ. Få löpande information och börja samla köpoäng via HomeQ genom att göra en intresseanmälan. Preliminär uthyrningsstart är 9 månader innan tillträde.

Snabbfakta

 • Typ:
  Flerbostadshus
 • Upplåtelseform:
  Hyresrätter
 • Hyra:
  Ej fastställt
 • Boarea:
  33 – 129 m²
 • Antal rum:
  1 – 5 rok
 • Status:
  Planering pågår
 • Preliminär inflyttning
  Våren 2023
//

Kontakta oss

Kontakta oss ifall du har frågor om Ringvägen.

Vi svarar på dina frågor
uthyrning.nyproduktion@balder.se