DITT SJÖNÄRA HEM I CENTRALA KUNGSÄNGEN

Nyproducerade hyresrätter i Kungsängen

Gjutartorget 1-5 Stockholm – Kungsängen
Uthyrt
Upplåtelseform Hyresrätter
Hyra 7 730 – 21 827 kr
Storlek 33 – 128 m² | 1 – 5 rok
Antal 88
Se lediga lägenheter

RINGVÄGEN

Bostäderna i kvarteret

Här bygger vi 88 nyproducerade hyreslägenheter om 1 – 5 rum och kök med utsikt över Mälaren. Ringvägens hyresrätter är utformade för att vara så kvadratsmarta som möjligt med hög kvalitet på inredning och vitvaror såsom diskmaskin, tvättmaskin och torktumlare. För självklart är vår högsta prioritet att du som hyresgäst ska åtnjuta en vardag som är så flexibel och behaglig som möjligt. Inflyttning i Ringvägen startar hösten 2023.

Läs mer

Ringvägen är fullt uthyrt

Intresset för Balders nyproducerade hyresrätter i kvarter Ringvägen har varit stort och alla lägenheter är uthyrda och inflyttade.

Letar du fortfarande boende i Upplands-Bro? Kika in våra andra lägenheter i området eller håll ögonen öppna för lediga lägenheter i Ringvägen och lämna en ansökan här.

Distanser från Ringvägen

Nedladdningsbara dokument

OMRÅDET RUNT RINGVÄGEN

Ringvägen ligger centralt i Kungsängen, men i en egen liten värld uppe på höjden. Och den mest centrala punkten i din nya lilla värld är Ringvägens innergård som länkar ihop de två huskropparna. Här leker barnen fritt vid den nya lekplatsen. Och innergårdens gemensamhetsytor bjuder in till sociala stunder under bar himmel.

I ditt nya kvarter bor du bland unga, äldre, enbos, barnfamiljer och allt däremellan. Flera har en härlig balkong, alternativt uteplats. Och alla har tillgång till den sociala innergården med lekplats och gemensamhetsytor. I bottenplan finner du kommersiella lokaler och garage med 34 parkeringsplatser, där fyra är förberedda för elbil, samt nio markparkeringar utanför.

DET SJÖNÄRA FÖRSTADSLIVET

När någon ny bekantskap frågar hur du trivs i Kungsängen så tvekar du aldrig. Du har insett att förstadslivet är det bättre livet. Här kan du bo smartare och större och dessutom i en nyproducerad lägenhet. Nyproduktion rekommenderar du varmt till både nya och gamla bekantskaper. I ditt kvarter bor singlar, barnfamiljer och seniorer. Det centrala läget med närhet till service, natur och kommunikationer gör området till en trygg plats där människor vistas under dagens alla timmar.

VAR ÄR VI NU?

Planering

Förberedelser inför byggstart pågår.

Byggnation

Första spadtaget är gjort och nu börjar vi bygga.

Uthyrning

Nu pågår uthyrningen av lägenheterna.

Inflyttning

Välkommen hem! Inflyttning oktober 2023.

Färdigställt

Projektet är nu uthyrt och inflyttat.

HÄR ÄR DITT NYA HEM

Runtomkring ditt nya kvarter finns både ny och äldre bebyggelse omringat av flertalet små dungar. Här är det enkelt att ta sig kollektivt jobbet och planera vardagen med nära och kära. För dig som vill aktivera dig finner du Upplands-Bros fantastiska golfbanor. Bro Park bjuder på galopp i världsklass och när sjön fryser till is hittar du nya sätt att njuta av ditt sjönära läge. Och många av dina grannar åker långfärdsskridskor och pimplar abborre på Mälaren under vinterns krispiga dagar. I Kungsängen har alla årstider något att erbjuda dig.

GODA KOMMUNIKATIONER

Från kvarteret Ringvägen har du gång- och cykelavstånd till allt du kan tänka dig. Kungsängens torg är bara någon minut bort och i närheten finner du söta bad i Mälaren, fina vandringsleder och gym. Arbetar du i Stockholm city eller bara sugen på en ledig dag i huvudstaden? Då tar du pendeltåget från Kungsängen station på 28 minuter.
Läs mer

MILJÖBYGGNAD SILVER

Vi går ”all in” när det gäller miljön. Därför har vi gjort allt vi kan för att vi ska framhäva hållbarhet i både projektets byggnadsfas och efter det att du flyttar in. Miljöanpassningarna vi kommer implementera på Ringvägen är många. Bland annat installeras solceller på taket och individuell mätning av varmvatten införs. Ringvägen är ett “Miljöanpassat boende” med miljöcertifieringen “Miljöbyggnad Silver”. Läs mer om Miljöbyggnad Silver på miljobyggnad.se.
Läs mer

HANDEL OCH SERVICE

Ringvägen är en plats där du både kan pusta ut och låta livet få fart. Mataffär, gym, systembolag, vårdcentral och restauranger finner du på promenadavstånd. Eller vad sägs om bad och picknik på Gröna udden? Skogslek i Stäketskogens naturreservat? Eller härliga dagar med båten på ett av dina egna smultronställen. Ett kliv utanför din lägenhet och du har allt i din närhet.
Läs mer

VÄGEN TILL DIN NYA BOSTAD

1. Anmäl intresse

Anmäl intresse för att få löpande information och börja samla köpoäng.

2. HomeQ och köpoäng

Du börjar samla köpoäng direkt du skapat ett konto på HomeQ.

3. Löpande utskick

Få löpande info om uthyrningsstart, visualiseringar och planlösningar.

4. Ansökan

6–9 månader innan inflyttning publiceras projektets lägenheter på HomeQ.

5. Erbjudande och kontraktsskrivning

Lägenhet erbjuds i turordning till den som uppfyller uthyrningspolicyn och har högst köpoäng.

6. Nyckelutlämning

Närmare inflyttning tilldelas du datum och tid för inflyttning samt inloggning till Mitt Balder.

7. Inflyttning

Nyckelutlämningen är klar och det är dags att flytta in under din tilldelade tid. Välkommen hem.

Läs hela hyresguiden

UPPTÄCK MER

referer: