Lägenhet 121601
Ledig

Lägenhet 121601

3:a på 77 m²

Inflyttning Vintern 2023/2024

Planering pågår

Vindstrea med både takterrass och balkong

Välkommen in en hörnlägenhet med praktisk och kul utformning. Högst upp i huset och med fönster i tre väderstreck vilket ger ett gott ljus in i lägenheten. Hall med bra förvaringsmöjligheter i förråd. I hallen finns även bostadens dusch/wc med tvättmöjligheter. Dessutom ett mindre rum som kan användas antingen som sovrum eller hemmakontor. Vardagsrum och kök i halvöppet samband och ett kök med trevlig vinkellösning. Från vardagsrummet nås terrassen som är på hela 18 kvm, perfekt ställe att avnjuta sommarmiddagarna på. Det stora sovrummet ligger längst in i bostaden och här finns skjutdörrsgarderob och gott om plats för en rejäl säng. Från sovrummet nås balkongen som ligger i nordvästligt läge. Modern och stilren inredning samt golvvärme i hela lägenheten. Möjlighet finns att göra tillval bland de inredningsstilar Balder har tagit fram. I föreningen finns garage med elbilspool, cykelförvaring och en gemensam takterrass på miljöhuset. Bohusgatan är ett nytt och vackert projekt mitt i centrala Göteborg med närhet till allt, 1920 möter 2020 på ett alldeles ypperligt sätt.

I månadsavgiften ingår värme, kallvatten samt tv, bredband och telefoni. Utöver månadsavgiften debiteras varje bostadsrättshavare för egen förbrukning av varmvatten och hushållsel.

Snabbfakta

 • Typ:
  Flerbostadshus
 • Upplåtelseform:
  Bostadsrätter
 • Pris:
  7 500 000 kr
 • Avgift:
  4 209 kr
 • Preliminär inflyttning
  Vintern 2023/2024

Bostadsväljare | Hitta din lägenhet

Planlösning

Planlösning
Planlösning

Kontakta oss

Det är inte helt otroligt att det dyker upp en och annan fråga längs med vägen. Tveka inte att kontakta oss om du har några funderingar!

Mäklare  
Karin Berggren
031 – 733 20 20
karin.berggren@bjurfors.se