Lägenhet 12301
Ledig

Lägenhet 12301

5:a på 184 m²

Inflyttning Vintern 2023/2024

Planering pågår

Paradvåning med extra allt

Söker du något utöver det vanliga så hittar du det här. En magiskt etagelägenhet om 184 kvm med stor terrass i nordväst och balkong i sydväst där du blickar ut över Heden och hela centrala Göteborg. I bostadens entréplan välkomnas du av en stor hall med skjutdörrsgarderob. I den privata delen finns master bedroom med en klädkammare om hela 11 kvadratmeter. Ett lyxigt badrum med bubbelbad och utgång till terrassen. Utöver det finns även dusch/wc-rum med tvättmöjligheter. Åt sydväst tornar kök och vardagsrum upp sig med en fantastisk takhöjd och stora fönsterpartier mot himlen. Välutrustat kök och gott om plats för umgänge. På nästa våningsplan finns ytterligare två sovrum, dusch/wc-rum med tvättmöjligheter och en övre möblerbar hall. Här ifrån ser man ner till det spatiösa vardagsrummet. Gott om takfönster som ger härligt ljus till alla lägenhetens rum. Förråd om 7 kvadratmeter till extra förvaring. Lägenhetens inredning är framtagen för att passa den här bostadens spektakulära läge och man har valt material av extra hög kvalitet. Golvvärme i hela bostaden och möjlighet finns att göra tillval. I föreningen finns garage med elbilspool, cykelförvaring och en gemensam takterrass på miljöhuset. Möjlighet finns för köparen av den här lägenheten att hyra två parkeringsplatser i föreningens garage. Bohusgatan är ett nytt och vackert projekt mitt i centrala Göteborg med närhet till allt, 1920 möter 2020 på ett alldeles ypperligt sätt.

I månadsavgiften ingår värme, kallvatten samt tv, bredband och telefoni. Utöver månadsavgiften debiteras varje bostadsrättshavare för egen förbrukning av varmvatten och hushållsel.

Snabbfakta

 • Typ:
  Flerbostadshus
 • Upplåtelseform:
  Bostadsrätter
 • Pris:
  19 995 000 kr
 • Avgift:
  7 892 kr
 • Preliminär inflyttning
  Vintern 2023/2024

Bostadsväljare | Hitta din lägenhet

Planlösning

Planlösning
Planlösning

Kontakta oss

Det är inte helt otroligt att det dyker upp en och annan fråga längs med vägen. Tveka inte att kontakta oss om du har några funderingar!

Mäklare  
Karin Berggren
031 – 733 20 20
karin.berggren@bjurfors.se