Välkommen till Tullholmsviken

Nyproducerade hyresrätter i Karlstad

Projekt i Tullholmsviken

Konditoriet
Uthyrt

Karlstad

Konditoriet

hyresrätter - Flerbostadshus
  • Preliminär inflyttning
    dec 2022 - maj 2023
  • Hyra:
    4792 – 12 002 kr/mån
  • Antal rum:
    1 – 4 rok
Konditoriet

Vid vattnet mitt i stan

Ingen vet bättre än Karlstadsbor hur mycket staden har vuxit och fortsätter växa. För dig som inte vet det så genomgår staden just nu den största stadsutvecklingen i modern tid och Tullholmsviken kommer bli en av huvudattraktionerna.

Vid platsen där Vänern glittrar som allra mest kommer Karlstads centrum att fortsätta stadens expandering. Här vill man utveckla och få fram det allra bästa av relationen sjö och boende, kluckande vågor och livsnjuteri på högsta nivå. Vänern blir inte bara en sjö vid det nya bostadsområdet. Vänern blir bakgårdens skådespel.

Och på tal om skådespel så finns det alltid stora möjligheter att få uppleva Karlstad från dess bästa kulturella sida. Här finner du biografer, muséer och högt värderade restauranger som gärna bjuder in dig som kvällens gäst.

Fyra minuter på cykel eller tio minuters promenad från Karlstads centrum är vi med och utvecklar framtidens bostäder. 900 nya bostäder till och med. Här inkluderar vi också mötesplatser utifrån gårdarnas öppna miljöer, livsnjutning med hjälp av restaurang- och cafélokaler och arbetsplatser i form av butiker. Var med och upplev Tullholmsvikens förvandling från första parkett. 2022/2023 öppnar vi dörrarna – häng på du också.

Visionsfilm för Tullholmsviken

Här uppförs Tullholmsviken

3 fördelar med Tullholmsviken

Strategiskt beläget

Karlstad har en av Sveriges bästa stadskommunikationer. Från centrala Karlstad är det ca 30 mil till Stockholm, 25 mil till Göteborg och 25 mil till Oslo. Så för alla er som gillar storstäder är det bara att välja och vraka vilken stad det är dags att besöka för helgsemestern.

Solen lyser (nästan) alltid i Karlstad!

Enligt årliga mätningar av SMHI ligger Karlstad varje år i toppen av listorna över mest soltimmar i Sverige! Kan det då bli bättre än att bo och leva i vackra och vattennära Tullholmsviken?

Stor evenemangsstad

Som nämnt ligger Karlstad perfekt mellan tre evenemangsrika storstäder, men visste du att du redan har en av Sveriges mest evenemangsrika städer där du nu bor? Det är nästan alltid något på gång i Karlstad, allt från konserter, idrottsföreställningar eller kulturevenemang.

Kontakta oss

Vill du veta mer om Tullholmsviken kan du ta kontakt med Balders uthyrningsteam.

Vi svarar på dina frågor
uthyrning.nyproduktion@balder.se