Nyproduktion i Tullholmsviken, Karlstad

Här utvecklar vi ca 900 nyproducerade hyresrätter

Projekt i Tullholmsviken

Konditoriet
Inflyttat

Karlstad

Konditoriet

hyresrätter - Flerbostadshus
  • Preliminär inflyttning
    dec 2022 - maj 2023
  • Hyra:
    4792 – 12 002 kr/mån
  • Antal rum:
    1 – 4 rok
Konditoriet

Vatten. Tullholmsviken är full av vatten.

Här rullar Värnens vågor sakta in mot bryggorna nedanför dina stora fönster. I dina kvarter. Där ingen tidigare har bott. Där du blir först med att komma hem. För där bostäder och charm nu ska introduceras fanns tidigare Karlstads industri och sjöfart. Här ångade maskinerna på, produktionen gick på högvarv och arbetarna stämplade in och stämplade ut.

 

Vid vattnet mitt i stan

Idag tar en ny och vibrerande stadsdel form i Tullholmsviken. Som en naturlig fortsättning på Inre hamn och dess vattennära uteserveringar och stråk erbjuder även Tullholmsviken ett liv vid vattnet. Men också mitt i stan. Här bor du i bästa läge bland mysiga strandpromenader bara 10 minuter från Karlstads centrum eller fyra minuter om du föredrar att cykla. En promenad på 17 minuter tar dig till stadsparken Mariebergsskogen och på 20 minuter med buss når du Karlstads universitet.

Helt nya hyresrätter. Modernt utan undantag. Dina fönster tar plats och här blickar du gärna ut. En familj är på väg att lägga till med sin båt. Flickan i familjen är hoppilandkalle. Kanske är de här för att köpa glass? Miljön där ute är färgstark. Precis som dina kvarter. Röda tegel, blåa industriromantiska fasader och gröna oaser. Ett steg ut på din balkong och du befinner dig i naturen. Vågornas kluckande.
Människor som talar med varandra där nere på gatan. Rörelse och liv. Här tar du in din omgivning med alla dina sinnen.

Kanske ska du flytta hemifrån och studera eller så har du redan fått ditt första riktiga jobb. Du kan också vara äldre och vara ute efter ett boende som är enkelt att ta hand om. En hyresrätt att njuta av mitt i stan när du inte spenderar tid i ditt sommarhus. Tullholmsviken passar er alla med sina självklara fördelar. Vattennära, centralt och helt nybyggt.

Välkommen till Tullholmsviken, vid vattnet mitt i stan.

Visionsfilm för Tullholmsviken

Här utvecklar vi Tullholmsviken

Totalt 900 nyproducerade hyreslägenheter på tre kvarter: Konditoriet, Charkuteriet och Skutan.

Kontakta oss

Vill du veta mer om Tullholmsviken kan du ta kontakt med Balders uthyrningsteam.

Vi svarar på dina frågor
uthyrning.nyproduktion@balder.se