Välkommen till Tullholmsviken

Nyproducerade hyresrätter i Karlstad

Vid vattnet mitt i stan

Ingen vet bättre än Karlstadsbor hur mycket staden har vuxit och fortsätter växa. För dig som inte vet det så genomgår staden just nu den största stadsutvecklingen i modern tid och Tullholmsviken kommer bli en av huvudattraktionerna.

Vid platsen där Vänern glittrar som allra mest kommer Karlstads centrum att fortsätta stadens expandering. Här vill man utveckla och få fram det allra bästa av relationen sjö och boende, kluckande vågor och livsnjuteri på högsta nivå. Vänern blir inte bara en sjö vid det nya bostadsområdet. Vänern blir bakgårdens skådespel.

Och på tal om skådespel så finns det alltid stora möjligheter att få uppleva Karlstad från dess bästa kulturella sida. Här finner du biografer, muséer och högt värderade restauranger som gärna bjuder in dig som kvällens gäst.

Fyra minuter på cykel eller tio minuters promenad från Karlstads centrum är vi med och utvecklar framtidens bostäder. 900 nya bostäder till och med. Här inkluderar vi också mötesplatser utifrån gårdarnas öppna miljöer, livsnjutning med hjälp av restaurang- och cafélokaler och arbetsplatser i form av butiker. Var med och upplev Tullholmsvikens förvandling från första parkett. 2022/2023 öppnar vi dörrarna – häng på du också.

Vid Tullholmsviken skapar vi tre kvarter med totalt 900 bostäder. De första kvarteren innehåller 439 hyreslägenheter med inflyttning 2022/2023.

Projekt i Tullholmsviken

Konditoriet

Karlstad

Konditoriet

hyresrätter - Flerbostadshus
  • Preliminär inflyttning
    Vintern 2022/2023
  • Hyra:
    4792 – 12 002 kr/mån
  • Antal rum:
    1 – 4 rok
Konditoriet

Kontakta oss

Det är inte helt otroligt att det dyker upp en och annan fråga längs med vägen. Tveka inte att kontakta oss om du har några funderingar!

Vi svarar på dina frågor
uthyrning.nyproduktion@balder.se