Lägenhet 21405
Ledig

Lägenhet 21405

3:a på 70 m²

Inflyttning Vintern 2019

Försäljning pågår

Nästa visning:
13 oktober, 11:30 – 12:15

Långströmsgatan 4D (Hus 1, närmast Eketrägatan) Vänligen boka in er!

Trea med gott om förvaring och öppen planlösning

Välkommen till Långströmsalléns första etapp Triliten som består av 102 moderna bostäder om 30–83 m² och 1–4 rum och kök.

Här presenteras en välplanerad 3 rum & kök på 70 kvm med balkong i österläge. Välkomnande hall med skjutdörrsgarderober. Badrum med wc, handfat, dusch samt tvättmaskin och torktumlare.

De två sovrummen ligger i vardera änden av lägenheten. Vardagsrum och kök slås samman i en öppen planlösning. Fina fönsterpartier med ljusinsläpp från två väderstreck ger ett behagligt ljusflöde genom lägenheten.

Från vardagsrummet nås balkongen med ett härligt österläge som fångar upp morgonsolen och låter er få den bästa starten på dagen.

Livskvaliteten är satt i centrum och därmed är plats gjord för många gemensamma utrymmen utvändigt såsom grillplatser, utegym och gång- och cykelvägar. Dessutom har du tillgång till multisportplan, bygglekplats och förskola i anslutning till området.

Varmt välkommen att göra en intresseanmälan!

Snabbfakta

 • Typ:
  Flerbostadshus
 • Upplåtelseform:
  Bostadsrätter
 • Pris:
  2 745 000 kr
 • Avgift:
  3 792 kr
 • Preliminär inflyttning
  Vintern 2019

Virtuell visning

Välkommen till en virtuell visning av en välplanerad lägenhet om 4 rum och kök med gott om plats. I denna virtuella 3D-modell för Triliten kan du få 360 graders visning av hur bostaden kan komma att se ut ifrån givna punkter. Dra i bilden för att titta på rummet i olika vinklar, och navigera mellan rummen genom planritningen eller pilarna.

Planlösning

Fördelar i området

Omgivningen

Vi på Balder drivs av att se människor må bra och trivas med såväl sig själva som med omgivningen. Det märker du på hur lekplatserna är arrangerade, hur sittgrupperna är placerade och på hur enkelt det är att ta sig från lägenheten till ängen, skogspromenaden eller bilen i garaget.

Centrumkänslan

Ett ögonkast bort närmar sig stadskärnan med shopping, restauranger och nöjen i världsklass – från Järntorget, Stenpiren Nordstaden, Nya Backaplan, Frihamnen och Kville till Lindholmen, Eriksberg och den 7 km långa kajpromenaden. Här har du nära till både jobb och fritid.

Kommunikationerna

I anslutning till området och en bit bort finns det 7 busslinjer, 3 spårvagnslinjer, 2 färjelinjer och en linbana. Dessutom finns det bra utbyggda cykelleder som snabbt tar dig dit du vill. Antingen med egen cykel eller någon av föreningens poolcyklar.

Inredningsval

Hur vill du ha det?

När du har valt lägenhet i Triliten och förhandsavtalet är klart är det dags att göra dina inredningsval. Det innebär att du har möjlighet att sätta din egen prägel och profil på din bostad.

Utöver olika golv, klinker, kakel, köksluckor och kulörer kan du i vissa fall även välja om du vill ha en vägg mellan kök och vardagsrum eller om du vill ha en öppen planlösning.

Kontakta oss

Det är inte helt otroligt att det dyker upp en och annan fråga längs med vägen. Tveka inte att kontakta oss om du har några funderingar!

Mäklare
Anna Salinas
0708 – 23 82 15
anna.salinas@svenskfast.se

Mäklare
Yusuf Onur
0708 – 23 82 00
yusuf.onur@svenskfast.se

Mäklare
Lina Gustafsson
0733 – 23 82 51
lina.gustafsson@svenskfast.se