Triliten - Livskvalitet i centrum

Triliten är slutsålt!

De 102 lägenheterna är slutsålda. Är du intresserad av våra andra projekt på Långströmsallén går du in på respektive projektsidor och läser mer om kontaktvägar för bostadsrätter och hyresrätter.

När staden expanderar och fler flyttar till Göteborg skapar vi nya bostäder i attraktiva områden. Låt oss hälsa dig välkommen till Långströmsalléns första etapp Triliten – 102 nybyggda och moderna lägenheter. Vårt fokus är att skapa livskvalitet i centrum – både geografiskt och för människan.

Livskvalitet
I mittpunkten mellan Lundby och Biskopsgården, Tolered och Eketrä Kyrkby utvecklar vi Långströmsgatan till framtidens Långströmsallén. Och det är inte bara 500 lägenheter som ska utformas. Vi rustar även upp de befintliga hyreshusen till en högre standard, formger nya trevliga innergårdar för familjära möten och inkluderar naturen i vårt “nya” bostadsområde.

Livskvaliteten ska vara hög och genomsyra hela Långströmsallén. I de inspirerande utemiljöerna skapas gemensamhetslokaler och multisportplan, likväl lekfulla lekplatser och möjligheter för avkopplande promenader på gångvägarna.

Bostäderna

I Triliten skapar vi 102 härliga bostadsrättslägenheter där livet är enkelt att leva. Här kan du hitta en rymlig etta på 30 m² med rika möjligheter att göra en sovalkov, likväl en härlig fyra på 83 m² med välplacerade sovrum i lägenheten. Vad som är gemensamt för alla lägenheter är att de sociala ytorna är fint sammankopplade mellan vardagsrum, kök och den härliga balkongen/rymliga uteplatsen.

Snabbfakta

 • Typ:
  Flerbostadshus
 • Upplåtelseform:
  Bostadsrätter
 • Boarea:
  30 – 83 m²
 • Antal rum:
  1 – 4 rok
 • Status:
  Slutsålt
 • Inflyttning
  April 2020

Distanser till stadens knutpunkt

 • 9 minuter till Backaplan

 • 12 minuter till Eketrägatan

 • 13 minuter till Lindholmspiren

 • 2 minuter till förskola

Nedladdningsbara dokument

Virtuell visning

Välkommen till en virtuell visning av en välplanerad lägenhet om 4 rum och kök med gott om plats. I denna virtuella 3D-modell för Triliten kan du få 360 graders visning av hur bostaden kan komma att se ut ifrån givna punkter. Dra i bilden för att titta på rummet i olika vinklar, och navigera mellan rummen genom planritningen eller pilarna.

Livet i Triliten

Vardagsrum

I vardagsrummet, kompletterat i en öppen planlösning med köket, har du lägenhetens nav. Här har du alla möjligheter för en trevlig kväll med dina vänner och äta mat. Från vardagsrummet finns också entrén till balkongen eller uteplatsen.

Köket

Köket är platsen där den kreativa kocken får utlopp för alla sina känslor. Här finns stora avställningsytor och att använda kokböcker samtidigt som man tillagar kvällens middag. Köket är visualiserat i inredningskoncept Klassisk med bl.a. vita luckor från Marbodal och vitvaror från Cylinda.

Badrum

Lägenhetens badrum är lika storslaget som resterande del av lägenheten. Glasdörrar till duschen tillsammans med bra förvaring och tillhörande tvättmaskin och torktumlare. I 1-2 rok är det istället för tvättmaskin och torktumlare en kombimaskin installerad. Badrummet är visualiserat i inredningskoncept Klassisk med ljusgrått klinker.

Sovrum

Sovrummen är bra utformade för både enkelsäng och dubbelsäng med tillhörande förvaring i skjutdörrsgarderober.

Slå dig ner, ta en kaffe i eftermiddagssolen och njut en stund av utemiljön i Triliten.

Översikt och informationsfilm

I visualiseringen får du en bättre översikt på hur Trilitens tre huskroppar ligger i relation till varandra och vart på allén de kommer vara. Klicka på länken nedan för att se vår nyproducerade video som detaljrikt förklarar utvecklingen som kommer ske.

Så här går det till att köpa nyproduktion på Långströmsallén

Kontakta oss

Har du frågor om Triliten eller Långströmsallén? Kontakta oss!