Välkommen till Tomtebo Gård

120 nyproducerade lägenheter i Umeå

Natursköna lägenheter i Umeå

NYBYGGT, NATURSKÖNT…

Andas in och andas ut. Detta är Tomtebo Gård. Bara minuter från gröna skogar och friska vindar så börjar ett av Umeås mest spännande och nybyggda områden form. Här uppför Balder 120 moderna lägenheter med öppen planlösning och tilltagna balkonger. Upptäck hur lekande lätt livet blir när du flyttat in i en helt ny bostad utrustad med  bekvämligheter som nya vitvaror, diskmaskin och tvättmaskin.

Tomtebo Gårds ess i rockärmen och något vi tror blir en framtida favorit för många blivande boende är innergården. Det kommer bli en perfekt kombination av socialt främjande och charmiga mötesplatser varvat med fysiska aktivitetsmöjligheter. Ja, här sprudlar det av liv på alla sätt och vis. Innergården får en naturnära växtlighet med riklig artvariation där olika biotoper tillsammans bidrar till ett vackert och rogivande klimat.

Miljöcertifiering

Miljöaspekten är en essentiell del i hur Balder tar fram alla nybyggnationer. Därför är det viktigt att säkerställa att ett konsekvent hållbarhetstänk genomsyrar varje del av processen. Från byggnadsfasen, fram till att du flyttat in. Tomtebo gård kommer att få certifieringen Miljöbyggnad Silver, mer information om alla miljöimplementeringar för Tomtebo Gård kommer i ett senare skede.

Ansök om lägenhet i Tomtebo Gård

Samtliga lägenheter kommer släppas via HomeQ. Gör en intresseanmälan för att börja samla köpoäng via HomeQ och få löpande information om projektet.

Tomtebo Gård byggs i samarbete med Serneke

Balder bygger Tomtebo Gård tillsammans med Serneke som kommer tillhandahålla bostadsrätter. Läs mer om bostadsrätterna i Tomtebo Gård på Sernekes hemsida →

Snabbfakta

 • Typ:
  Flerbostadshus
 • Antal lägenheter:
  120 st
 • Upplåtelseform:
  Hyresrätter
 • Status:
  Planering pågår
 • Inflyttning:
  Ej fastställt

BO NÄRA NATUREN OCH STADEN

I ditt kvarter erbjuder vi också ett generöst parkeringsgarage även om cykeln eller pigga ben ofta är ditt smidigaste färdmedel. Efter en kortare upptäcktsfärd kommer du snabbt märka att närområdet erbjuder ett hav av livets härligheter. Fyll dina dagar med allt från ett uppfriskande dopp och hajk runt Nydalasjön till en cykeltur på under 20 minuter för en härlig shoppingdag med vänner i centrala Umeå.

Faktum är att Tomtebo Gårds strategiska läge gör att allt du håller kärt aldrig är särskilt långt bort. Flertalet busstationer tar dig smidigt in till stan. Till universitetet cyklar du på bara tio minuter. Har du yngre barn finns både Sjöjungfruskolan för årskurs F-9 och förskolorna Blåkulla och Kompassen i närheten. I närområdet finns också Stora Coop Tomtebo med sitt breda utbud och promenadavstånd till flera goda take away-restauranger.

Här planerar vi för Tomtebo Gård

Tomtebo Gård är beläget i stadsdelen Tomtebo som ligger i Umeå tätort, längst ut i sydost.

Kontakta oss

Vill du veta mer om Tomtebo Gård är du varmt välkommen att kontakta oss.

Vi svarar på dina frågor
uthyrning.nyproduktion@balder.se