Välkommen till Tomtebogård

Nyproducerade hyresrätter i Umeå

NYBYGGT, NATURSKÖNT...

Andas in och andas ut. Endast några minuter från gröna skogar och friska vindar tar ett av Umeås mest spännande och nybyggda område form. Låt oss presentera Tomtebo Gård. 120 moderna hyresrättslägenheter med 1 – 4 rum och kök, öppna planlösningar och härliga balkonger för dig att njuta på. Upptäck känslan av att flytta till något helt nytt med moderna vitvaror, diskmaskin och tvättmaskin/kombimaskin som gör ditt liv lättsamt.

Tomtebo Gårds ess i rockärmen och din framtida favorit är innergården. Här får du en perfekt kombination av socialt främjande och charmiga mötesplatser samt fysiska aktivitetsmöjligheter. Ja, här sprudlar det av liv på alla sätt och vis. Innergården har en naturnära växtlighet med riklig artvariation där olika biotoper tillsammans ger ett rogivande klimat.

Miljöcertifiering
Miljön är en konstant och essentiell del i hur vi ser på nybyggnationer här på Balder. Därför säkerställer vi att ett konsekvent hållbarhetstänk alltid genomsyrar varje aspekt av vårt arbete. Från byggnadsfasen, hela vägen fram till det att du har flyttat in. Tomtebo gård kommer att få certifieringen “Miljöbyggnad Silver”. Mer information om alla projektets miljö implementeringar kommer i ett senare skede.

Ansökan
Samtliga hyresrätter kommer att släppas via HomeQ. Få löpande information och börja samla köpoäng via HomeQ genom att göra en intresseanmälan nedan. Preliminär uthyrningsstart är 7 månader innan tillträde.

I samarbete med Serneke

Vi bygger detta kvarter tillsammans med Serneke som tillhandahåller med bostadsrätter.

Är du intresserad av att köpa en bostad?
Klicka då här för att komma till Sernekes hemsida →

Snabbfakta

 • Typ:
  Flerbostadshus
 • Antal lägenheter:
  120 st
 • Upplåtelseform:
  Hyresrätter
 • Boarea:
  27 – 80 m²
 • Antal rum:
  1 – 4 rok
 • Status:
  Planering pågår
 • Preliminär inflyttning
  Vintern 2024

...OCH NÄRA STADEN

I ditt kvarter erbjuder vi också ett generöst parkeringsgarage även om cykeln eller pigga ben ofta är ditt smidigaste färdmedel. Efter en kortare upptäcktsfärd kommer du snabbt märka att närområdet erbjuder ett hav av livets härligheter. Fyll dina dagar med allt från ett uppfriskande dopp och hike runt Nydalasjön till en cykeltur på under 20 minuter för en härlig shoppingdag med vänner i centrala Umeå.

Faktum är att Tomtebo Gårds strategiska läge gör att allt du håller kärt aldrig är särskilt långt bort. Flertalet busstationer tar dig smidigt in till stan. Till universitetet cyklar du på bara tio minuter. Har du yngre barn finns både Sjöjungfruskolan för årskurs F – 9 och förskolorna Blåkulla och Kompassen i närheten. I närområdet finns också Stora Coop Tomtebo med sitt breda utbud och goda take away restauranger du snabbt kan promenera till.

Kontakta oss

Vill du veta mer om Tomtebo Gård är du varmt välkommen att kontakta oss.

Vi svarar på dina frågor
uthyrning.nyproduktion@balder.se