Lägenhet 01-1002
Ledig

Lägenhet 01-1002

2:a på 51 m²

Inflyttning Våren 2021

Försäljning pågår

En perfekt planerad tvåa

INFLYTTNINGSKLAR!
Just nu erbjudande om 12 månader avgiftsfritt.
Väl genomtänkt planlösning med vardagsrum och kök i ljust och öppet samband, samtidigt som det finns en naturlig gräns mellan ytorna. Möjligt att dela av kök och vardagsrum med skjutparti i stilrent industriglas. Från vardagsrumsdelen öppnas dörren mot den härliga balkongen. I sovrummet finns skjutdörrsgarderob och gott om plats för en dubbelsäng. Det helkaklade badrummet nås från hallen och är utrustat med kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Genomgående hög standard samt vitpigmenterat ekparkettgolv. Stor balkong om ca 6 kvm i nordväst med kvällsol.

I Frölunda Park pågår just nu en stor förvandling där 550 nya bostäder och ett nytt underjordiskt garage byggs samtidigt som både grönytor och byggnader (Stjärnhusen) renoveras och rustas upp. Inom kort öppnar en ny matbutik och en ny skola i området. Här bor man med närhet till havet och Ruddalens natur samtidigt som service och kollektivtrafik finns på bekvämt avstånd vid populära Frölunda Torg.

Snabbfakta

 • Typ:
  Flerbostadshus
 • Upplåtelseform:
  Bostadsrätter
 • Pris:
  2 275 000 kr
 • Avgift:
  3 400 kr
 • Preliminär inflyttning
  Våren 2021

Bostadväljare | Hitta din lägenhet

Kika in i vår visningstvåa på 51 kvm

Planlösning

Planlösning
Planlösning

Fördelar i området

Gårdarna

Hela grejen med Frölunda Park är att man har mycket gemensamt. Utöver alla delningstjänster är gårdarna noga genomtänkta. Här finns det en tanke bakom varje detalj. Från sandlådorna, lekplatserna och sittplatserna till gräsytorna och grillplatserna.

Elbilspoolen

Varför ha egen bil och betala dyra pengar för service, reparationer och vägskatt när du inte behöver? I Frölunda Park delar du på många saker som miljön och din plånbok gillar. Elbilspoolen är en av dom.

Frölunda Torg

Ja, var ska vi börja? Här har du tvåhundra (!) butiker med allt ifrån det senaste modet, heminredning, kosmetika till sportartiklar och elektronik. Dessutom finns det många caféer och restauranger när det vankas paus eller en bit god mat.

Kontakta oss

Det är inte helt otroligt att det dyker upp en och annan fråga längs med vägen. Tveka inte att kontakta oss om du har några funderingar!