Lägenhet 05-1403
Ledig

Lägenhet 05-1403

4:a på 92 m²

Inflyttning Våren 2020

Försäljning pågår

Stor fyra med dubbla balkonger i soligt söderläge

Stor fyra fördelat på 92 kvm. Lägenheten är unik i att den erbjuder dubbla balkonger. En med utgång från sovrummet om 7 kvm och en med utgång från vardagsrum/kök om 9 kvm. Båda dessa i ett soligt söderläge. Det enda sovrummet som är det större ligger i ena sidan av lägenheten. De andra två ligger i den andra delen och är 7 kvm vardera. Köket och vardagsrummet inrymmer en stor och härlig yta där många får plats att samspela. Det stora helkaklade badrummet nås från hallen och den separata gästwc finns mitt emot. Genomgående har hela lägenheten hög standard samt vitpigmenterat ekparkettgolv.

Snabbfakta

 • Typ:
  Flerbostadshus
 • Upplåtelseform:
  Bostadsrätter
 • Pris:
  3 570 000 kr
 • Avgift:
  5 189 kr
 • Preliminär inflyttning
  Våren 2020

Välkommen in i Strandsnäckan

Bilder i all ära. Men det här kommer hjälpa dig ännu mer att flytta in mentalt i Strandsnäckan. Den virtuella visningen visar en 3:a rok men känslan är densamma oavsett storlek. Klicka och dra i bilden för att se rummen i olika vinklar och navigera mellan rummen genom planritningen.

Planlösning

Planlösning
Planlösning

Fördelar i området

Gårdarna

Hela grejen med Frölunda Park är att man har mycket gemensamt. Utöver alla delningstjänster är gårdarna noga genomtänkta. Här finns det en tanke bakom varje detalj. Från sandlådorna, lekplatserna och sittplatserna till gräsytorna och grillplatserna.

Elbilspoolen

Varför ha egen bil och betala dyra pengar för service, reparationer och vägskatt när du inte behöver? I Frölunda Park delar du på många saker som miljön och din plånbok gillar. Elbilspoolen är en av dom.

Frölunda Torg

Ja, var ska vi börja? Här har du tvåhundra (200!) butiker med allt ifrån det senaste modet, heminredning, kosmetika till sportartiklar och elektronik. Dessutom finns det många caféer och restauranger när det vankas paus eller en bit god mat.

Kontakta oss

Det är inte helt otroligt att det dyker upp en och annan fråga längs med vägen. Tveka inte att kontakta oss om du har några funderingar!

Mäklare
Sanna Berglund
0703 – 40 40 54
sanna.berglund@nyakvadrat.se

Mäklare
Matilda Ågren-Öhrfeldt
0731 – 47 86 57
matilda.agren-ohrfeldt@nyakvadrat.se

Mäklare
Gustav Johansson
0734 – 05 00 05
gustav.johansson@nyakvadrat.se