Lägenhet 05-1102
Ledig

Lägenhet 05-1102

2:a på 51 m²

Inflyttning Våren 2021

Försäljning pågår

En perfekt planerad gaveltvåa

Stor balkong på 9 kvm. Inflyttningsklar och välplanerad gaveltvåa på 51 kvm. Rejält tilltaget kök och vardagsrum samt bra förvaring i hall och sovrum.

En perfekt planerad gaveltvåa om 51 kvm där både vardagsrum och kök är rejält tilltaget och sammansluts som ett enat rum. Här får man plats med både stort matbord samt soffavdelning. Sovrummet erbjuder bra plats för dubbelsäng samt skjutdörrsgarderob. Det helkaklade badrummet återfinns från hallen. Genomgående har hela lägenheten hög standard samt vitpigmenterat ekparkettgolv.

Snabbfakta

 • Typ:
  Flerbostadshus
 • Upplåtelseform:
  Bostadsrätter
 • Pris:
  2 395 000 kr
 • Avgift:
  3 484 kr
 • Preliminär inflyttning
  Våren 2021

Bostadväljare | Hitta din lägenhet

Kika in i vår visningstvåa på 51 kvm

Planlösning

Planlösning
Planlösning

Fördelar i området

Gårdarna

Hela grejen med Frölunda Park är att man har mycket gemensamt. Utöver alla delningstjänster är gårdarna noga genomtänkta. Här finns det en tanke bakom varje detalj. Från sandlådorna, lekplatserna och sittplatserna till gräsytorna och grillplatserna.

Elbilspoolen

Varför ha egen bil och betala dyra pengar för service, reparationer och vägskatt när du inte behöver? I Frölunda Park delar du på många saker som miljön och din plånbok gillar. Elbilspoolen är en av dom.

Frölunda Torg

Ja, var ska vi börja? Här har du tvåhundra (!) butiker med allt ifrån det senaste modet, heminredning, kosmetika till sportartiklar och elektronik. Dessutom finns det många caféer och restauranger när det vankas paus eller en bit god mat.

Kontakta oss

Det är inte helt otroligt att det dyker upp en och annan fråga längs med vägen. Tveka inte att kontakta oss om du har några funderingar!