Lägenhet 04-1103
Ledig

Lägenhet 04-1103

3:a på 75 m²

Inflyttning Våren 2020

Försäljning pågår

Nästa visning:
14 juli, 09:00 – 12:00

Onlinevisning - kontakta mäklare för mer information!

Vardagslyx med två badrum

Om man vill bo med vardagslyx är detta lägenheten för dig. En välplanerad 3:a om 75 kvm med utmärkt planlösning. Två sovrum som ligger i varsin del av lägenheten. Det ena med tillgång till förråd/klk och det andra med tillgång till tvättavdelning/klk samt avdelat badrum. Kök och vardagsrum utgör lägenhetens mittpunkt och köket är utformat som ett U och ger maximal yta för den som gillar att spendera tid här. Stor balkong om 9 kvm i söderläge med utgång från matplatsen. Det andra badrummet återfinns från hallen. Genomgående har hela lägenheten hög standard samt vitpigmenterat ekparkettgolv.

Viktig information:
Det tillkommer en kostnad om 69 500 kr för den lägenhet då den har tillvalen inglasad balkong samt spotlights i hallen.

Snabbfakta

 • Typ:
  Flerbostadshus
 • Upplåtelseform:
  Bostadsrätter
 • Pris:
  2 795 000 kr
 • Avgift:
  4 353 kr
 • Preliminär inflyttning
  Våren 2020

Välkommen in i Strandsnäckan

Bilder i all ära. Men det här kommer hjälpa dig ännu mer att flytta in mentalt i Strandsnäckan. Den virtuella visningen visar en 3:a rok men känslan är densamma oavsett storlek. Klicka och dra i bilden för att se rummen i olika vinklar och navigera mellan rummen genom planritningen.

Planlösning

Planlösning
Planlösning

Fördelar i området

Gårdarna

Hela grejen med Frölunda Park är att man har mycket gemensamt. Utöver alla delningstjänster är gårdarna noga genomtänkta. Här finns det en tanke bakom varje detalj. Från sandlådorna, lekplatserna och sittplatserna till gräsytorna och grillplatserna.

Elbilspoolen

Varför ha egen bil och betala dyra pengar för service, reparationer och vägskatt när du inte behöver? I Frölunda Park delar du på många saker som miljön och din plånbok gillar. Elbilspoolen är en av dom.

Frölunda Torg

Ja, var ska vi börja? Här har du tvåhundra (200!) butiker med allt ifrån det senaste modet, heminredning, kosmetika till sportartiklar och elektronik. Dessutom finns det många caféer och restauranger när det vankas paus eller en bit god mat.

Kontakta oss

Det är inte helt otroligt att det dyker upp en och annan fråga längs med vägen. Tveka inte att kontakta oss om du har några funderingar!

Mäklare
Sanna Berglund
0703 – 40 40 54
sanna.berglund@nyakvadrat.se

Mäklare
Matilda Ågren-Öhrfeldt
0731 – 47 86 57
matilda.agren-ohrfeldt@nyakvadrat.se