Lägenhet 02-1501
Ledig

Lägenhet 02-1501

1.5:a på 42 m²

Inflyttning Hösten 2020

Försäljning pågår

Nästa visning:
23 september, 09:00 – 17:00

Privata visningar - kontakta mäklare för att boka tid!

Stor balkong, bra förvaring och gott om ljusinsläpp

Här erbjuds 42 kvm med generöst tilltaget vardagsrum och kök, och ett separat sovrum som är avskilt från vardagsrummet med ett snyggt glasparti som fungerar som avskärmning och stilsättare. Balkongen nås från vardagsrummet och rymmer möbler och planteringar. Garderober bakom skjutdörrar i både hall och vardagsrum ger all förvaring som kan önskas. Genomgående har hela lägenheten hög standard samt vitpigmenterat ekparkettgolv. Man har även valt att inreda bostaden i Balders inredningskoncept Trend till ett värde om 40 000 kr.

Bostaden säljs till ett fast pris om 2 120 000 kr där man även förbinder sig att betala Trend-paketet om 40 000 kr. Totalt pris 2 160 000 kr.

I Frölunda Park pågår just nu en stor förvandling där 550 nya bostäder och ett nytt underjordiskt garage byggs samtidigt som både grönytor och byggnader (Stjärnhusen) renoveras och rustas upp. Inom kort öppnar en ny matbutik och en ny skola i området. Här bor man med närhet till havet och Ruddalens natur samtidigt som service och kollektivtrafik finns på bekvämt avstånd vid populära Frölunda Torg.

Snabbfakta

 • Typ:
  Flerbostadshus
 • Upplåtelseform:
  Bostadsrätter
 • Pris:
  2 160 000 kr
 • Avgift:
  2 900 kr
 • Preliminär inflyttning
  Hösten 2020

Planlösning

Planlösning
Planlösning

Fördelar i området

Gårdarna

Hela grejen med Frölunda Park är att man har mycket gemensamt. Utöver alla delningstjänster är gårdarna noga genomtänkta. Här finns det en tanke bakom varje detalj. Från sandlådorna, lekplatserna och sittplatserna till gräsytorna och grillplatserna.

Elbilspoolen

Varför ha egen bil och betala dyra pengar för service, reparationer och vägskatt när du inte behöver? I Frölunda Park delar du på många saker som miljön och din plånbok gillar. Elbilspoolen är en av dom.

Frölunda Torg

Ja, var ska vi börja? Här har du tvåhundra (!) butiker med allt ifrån det senaste modet, heminredning, kosmetika till sportartiklar och elektronik. Dessutom finns det många caféer och restauranger när det vankas paus eller en bit god mat.

Kontakta oss

Det är inte helt otroligt att det dyker upp en och annan fråga längs med vägen. Tveka inte att kontakta oss om du har några funderingar!

Mäklare
Sanna Berglund
0703 – 40 40 54
sanna.berglund@nyakvadrat.se