Lägenhet 02-1103
Ledig

Lägenhet 02-1103

2:a på 51 m²

Inflyttning Våren 2020

Försäljning pågår

Nästa visning:
13 juli, 09:00 – 17:00

Privata visningar - kontakta mäklare för att boka tid!

51 väldisponerade kvadratmeter

Tvåa om 51 kvm med härliga sociala ytor där kök, vardagsrum och söderbalkong är sammanlänkade medan sovrummet gömmer sig längst in i lägenheten. Köket är byggt i U-form och ger goda arbetsytor att förbereda middagen på. Det helkaklade badrummet nås från hallen och är utrustat med kombimaskin. Genomgående har hela lägenheten hög standard samt vitpigmenterat ekparkettgolv. Fantastiskt smidig förvaring med skjutdörrar i hallen och klädkammare/förråd med ingång från sovrummet.

Snabbfakta

 • Typ:
  Flerbostadshus
 • Upplåtelseform:
  Bostadsrätter
 • Pris:
  2 445 000 kr
 • Avgift:
  3 400 kr
 • Preliminär inflyttning
  Våren 2020

Välkommen in i Strandsnäckan

Bilder i all ära. Men det här kommer hjälpa dig ännu mer att flytta in mentalt i Strandsnäckan. Den virtuella visningen visar en 3:a rok men känslan är densamma oavsett storlek. Klicka och dra i bilden för att se rummen i olika vinklar och navigera mellan rummen genom planritningen.

Planlösning

Planlösning
Planlösning

Fördelar i området

Gårdarna

Hela grejen med Frölunda Park är att man har mycket gemensamt. Utöver alla delningstjänster är gårdarna noga genomtänkta. Här finns det en tanke bakom varje detalj. Från sandlådorna, lekplatserna och sittplatserna till gräsytorna och grillplatserna.

Elbilspoolen

Varför ha egen bil och betala dyra pengar för service, reparationer och vägskatt när du inte behöver? I Frölunda Park delar du på många saker som miljön och din plånbok gillar. Elbilspoolen är en av dom.

Frölunda Torg

Ja, var ska vi börja? Här har du tvåhundra (200!) butiker med allt ifrån det senaste modet, heminredning, kosmetika till sportartiklar och elektronik. Dessutom finns det många caféer och restauranger när det vankas paus eller en bit god mat.

Kontakta oss

Det är inte helt otroligt att det dyker upp en och annan fråga längs med vägen. Tveka inte att kontakta oss om du har några funderingar!

Mäklare
Sanna Berglund
0703 – 40 40 54
sanna.berglund@nyakvadrat.se

Mäklare
Matilda Ågren-Öhrfeldt
0731 – 47 86 57
matilda.agren-ohrfeldt@nyakvadrat.se