Lägenhet 02-1004
Ledig

Lägenhet 02-1004

3:a på 89 m²

Inflyttning Våren 2020

Försäljning pågår

Nästa visning:
14 juli, 09:00 – 12:00

Onlinevisning - kontakta mäklare för mer information!

Generös trea med sociala ytor och balkong samt uteplats i söder

Stor trea på 89 kvm med generösa sociala ytor. Vardagsrummet och köket har ljusinsläpp från två håll samt en balkong och en uteplats i två olika väderstreck. Rummet sträcker sig längs lägenhetens hela långsida och ger utrymme för många möbleringsalternativ. Sovrummen ligger i varsin ände och är rejält tilltagna till ytan. I det ena sovrummet finner vi en skjutdörr in till förrådet/klk, som även nås från hallen, och i det andra sovrummet finner vi en stor skjutdörrsgarderob. Det helkaklade badrummet är extra stort och utrustat med både tvättmaskin och torktumlare. Genomgående har hela lägenheten hög standard samt vitpigmenterat ekparkettgolv.

I Frölunda Park pågår just nu en stor förvandling där 550 nya bostäder och ett nytt underjordiskt garage byggs samtidigt som både grönytor och byggnader (Stjärnhusen) renoveras och rustas upp. Inom kort öppnar en ny matbutik och en ny skola i området. Här bor man med närhet till havet och Ruddalens natur samtidigt som service och kollektivtrafik finns på bekvämt avstånd vid populära Frölunda Torg.

Snabbfakta

 • Typ:
  Flerbostadshus
 • Upplåtelseform:
  Bostadsrätter
 • Pris:
  3 120 000 kr
 • Avgift:
  4 800 kr
 • Preliminär inflyttning
  Våren 2020

Välkommen in i Strandsnäckan

Bilder i all ära. Men det här kommer hjälpa dig ännu mer att flytta in mentalt i Strandsnäckan. Den virtuella visningen visar en 3:a rok men känslan är densamma oavsett storlek. Klicka och dra i bilden för att se rummen i olika vinklar och navigera mellan rummen genom planritningen.

Planlösning

Planlösning
Planlösning

Fördelar i området

Gårdarna

Hela grejen med Frölunda Park är att man har mycket gemensamt. Utöver alla delningstjänster är gårdarna noga genomtänkta. Här finns det en tanke bakom varje detalj. Från sandlådorna, lekplatserna och sittplatserna till gräsytorna och grillplatserna.

Elbilspoolen

Varför ha egen bil och betala dyra pengar för service, reparationer och vägskatt när du inte behöver? I Frölunda Park delar du på många saker som miljön och din plånbok gillar. Elbilspoolen är en av dom.

Frölunda Torg

Ja, var ska vi börja? Här har du tvåhundra (200!) butiker med allt ifrån det senaste modet, heminredning, kosmetika till sportartiklar och elektronik. Dessutom finns det många caféer och restauranger när det vankas paus eller en bit god mat.

Kontakta oss

Det är inte helt otroligt att det dyker upp en och annan fråga längs med vägen. Tveka inte att kontakta oss om du har några funderingar!

Mäklare
Sanna Berglund
0703 – 40 40 54
sanna.berglund@nyakvadrat.se

Mäklare
Matilda Ågren-Öhrfeldt
0731 – 47 86 57
matilda.agren-ohrfeldt@nyakvadrat.se