Lägenhet 01-1305
Ledig

Lägenhet 01-1305

4:a på 90 m²

Inflyttning Våren 2020

Försäljning pågår

Nästa visning:
13 juli, 09:00 – 17:00

Privata visningar - kontakta mäklare för att boka tid!

Fyra med sociala ytor samt två balkonger

Här erbjuds en ljus gavellägenhet om 90 kvm med fönster åt tre väderstreck. Med en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum finns gott om yta för hela familjen att samlas på. Två av tre sovrum har plats för dubbelsäng och generös förvaring bakom skjutdörrar samt i en klädkammare/förråd som nås från både sovrum och hall. Badrummet nås från hallen och här finns både tvättmaskin och torktumlare. Genomgående hög standard och vitpigmenterat parkettgolv.

Snabbfakta

 • Typ:
  Flerbostadshus
 • Upplåtelseform:
  Bostadsrätter
 • Pris:
  3 545 000 kr
 • Avgift:
  4 900 kr
 • Preliminär inflyttning
  Våren 2020

Välkommen in i Strandsnäckan

Bilder i all ära. Men det här kommer hjälpa dig ännu mer att flytta in mentalt i Strandsnäckan. Den virtuella visningen visar en 3:a rok men känslan är densamma oavsett storlek. Klicka och dra i bilden för att se rummen i olika vinklar och navigera mellan rummen genom planritningen.

Planlösning

Planlösning
Planlösning

Fördelar i området

Gårdarna

Hela grejen med Frölunda Park är att man har mycket gemensamt. Utöver alla delningstjänster är gårdarna noga genomtänkta. Här finns det en tanke bakom varje detalj. Från sandlådorna, lekplatserna och sittplatserna till gräsytorna och grillplatserna.

Elbilspoolen

Varför ha egen bil och betala dyra pengar för service, reparationer och vägskatt när du inte behöver? I Frölunda Park delar du på många saker som miljön och din plånbok gillar. Elbilspoolen är en av dom.

Frölunda Torg

Ja, var ska vi börja? Här har du tvåhundra (200!) butiker med allt ifrån det senaste modet, heminredning, kosmetika till sportartiklar och elektronik. Dessutom finns det många caféer och restauranger när det vankas paus eller en bit god mat.

Kontakta oss

Det är inte helt otroligt att det dyker upp en och annan fråga längs med vägen. Tveka inte att kontakta oss om du har några funderingar!

Mäklare
Sanna Berglund
0703 – 40 40 54
sanna.berglund@nyakvadrat.se

Mäklare
Matilda Ågren-Öhrfeldt
0731 – 47 86 57
matilda.agren-ohrfeldt@nyakvadrat.se