Lägenhet 01-1302
Ledig

Lägenhet 01-1302

2:a på 51 m²

Inflyttning Våren 2021

Försäljning pågår

Nästa visning:
22 juni, 16:00 – 18:00

En perfekt planerad tvåa

Nyproducerad och inflyttningsklar! Perfekt nyproducerad tvåa med balkong om hela 9 kvm med härlig kvällssol. Just nu erbjuder vi 12 månader avgiftsfrihet samt möjlighet att få in ett stilbildande glasparti i industriglas mellan kök och vardagsrum.

Tvåa med ljus och social planlösning. Här är det köket som får ge det första intrycket av lägenheten, smart placerat vid rummets ena kortsida sparas gott om utrymme åt matplats och soffgrupp. Balkongen är väl tilltagen och nås från vardagsrummet. I sovrummet bjuder en hel garderobsvägg bakom skjutdörrar på gott om förvaringsutrymme. Det helkaklade badrummet nås från hallen och här ger en kombinerad tvättmaskin/torktumlare en smidig vardag. Genomgående har hela lägenheten hög standard samt vitpigmenterat ekparkettgolv.

Snabbfakta

 • Typ:
  Flerbostadshus
 • Upplåtelseform:
  Bostadsrätter
 • Pris:
  2 445 000 kr
 • Avgift:
  3 400 kr
 • Preliminär inflyttning
  Våren 2021

Bostadväljare | Hitta din lägenhet

Kika in i vår visningstvåa på 51 kvm

Planlösning

Planlösning
Planlösning

Fördelar i området

Gårdarna

Hela grejen med Frölunda Park är att man har mycket gemensamt. Utöver alla delningstjänster är gårdarna noga genomtänkta. Här finns det en tanke bakom varje detalj. Från sandlådorna, lekplatserna och sittplatserna till gräsytorna och grillplatserna.

Elbilspoolen

Varför ha egen bil och betala dyra pengar för service, reparationer och vägskatt när du inte behöver? I Frölunda Park delar du på många saker som miljön och din plånbok gillar. Elbilspoolen är en av dom.

Frölunda Torg

Ja, var ska vi börja? Här har du tvåhundra (!) butiker med allt ifrån det senaste modet, heminredning, kosmetika till sportartiklar och elektronik. Dessutom finns det många caféer och restauranger när det vankas paus eller en bit god mat.

Kontakta oss

Det är inte helt otroligt att det dyker upp en och annan fråga längs med vägen. Tveka inte att kontakta oss om du har några funderingar!