Lägenhet 01-1202
Ledig

Lägenhet 01-1202

2:a på 51 m²

Inflyttning Våren 2021

Försäljning pågår

En perfekt planerad tvåa

Tvåa med kök och vardagsrum i öppet samband. Kökets placering vid rummets ena kortsida ger en naturlig avgränsning mellan matplats och soffgrupp samtidigt som den sociala ytan hålls samman. Balkongen nås från vardagsrummet och har plats åt både växter och vänner. I sovrummet ger en hel garderobsvägg bakom skjutdörrar generöst med förvaringsutrymme. Det helkaklade badrummet är utrustat med en kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Genomgående har hela lägenheten hög standard samt vitpigmenterat ekparkettgolv.

Märk att bilderna i annonsering är från liknande bostäder och att materialvalen kan skilja sig mot aktuell bostad.

Snabbfakta

 • Typ:
  Flerbostadshus
 • Upplåtelseform:
  Bostadsrätter
 • Pris:
  2 410 000 kr
 • Avgift:
  3 400 kr
 • Preliminär inflyttning
  Våren 2021

Bostadväljare | Hitta din lägenhet

Kika in i vår visningstvåa på 51 kvm

Planlösning

Planlösning
Planlösning

Fördelar i området

Gårdarna

Hela grejen med Frölunda Park är att man har mycket gemensamt. Utöver alla delningstjänster är gårdarna noga genomtänkta. Här finns det en tanke bakom varje detalj. Från sandlådorna, lekplatserna och sittplatserna till gräsytorna och grillplatserna.

Elbilspoolen

Varför ha egen bil och betala dyra pengar för service, reparationer och vägskatt när du inte behöver? I Frölunda Park delar du på många saker som miljön och din plånbok gillar. Elbilspoolen är en av dom.

Frölunda Torg

Ja, var ska vi börja? Här har du tvåhundra (!) butiker med allt ifrån det senaste modet, heminredning, kosmetika till sportartiklar och elektronik. Dessutom finns det många caféer och restauranger när det vankas paus eller en bit god mat.

Kontakta oss

Det är inte helt otroligt att det dyker upp en och annan fråga längs med vägen. Tveka inte att kontakta oss om du har några funderingar!