Slutsålt!

Strandsnäckan är slutsålt!

Tack till alla våra fantastiska kunder i Frölunda Park som gjorde detta möjligt. Håll utkik på områdessidan för Frölunda Park för kommande projekt med nyproducerade hyresrätter.

Välkommen till Frölunda Parks andra etapp Strandsnäckan. Här bor du i en öppen, levande och inkluderande miljö med plats för spontana samtal och gemensamma intressen. Förutom att till exempel har tillgång till bilpool, cykelpool, cykelservicerum, grillplatser, relaxavdelning, bastu, gym och övernattningslägenhet finns allt möjligt inom bekvämt avstånd. Näset, Sisjön, Askimsbadet, Frölunda Torg, Köpcentrum 421, Ruddalen och Slottsskogen är bara några exempel på vad som finns i grannskapet.

Kvarteret
Strandsnäckans huskropp med dova västkustfärger skapar en balanserad och kontrastfylld harmoni med den första etappens röda punkthus. De nya bostadsrättshusen bildar en integrerad helhet tillsammans med Stjärnhusens 14 hyresrättshus. Samtidigt har landskapsarkitekterna skapat en social och grön utemiljö med många sittplatser och umgängesytor. Tvärs över gatan ligger också ett nytt Lidl, Frölunda Torgs 200 butiker och 17 kollektiva buss- och spårvagnslinjer.

Bostäderna
Strandsnäckan består av 146 moderna lägenheter fördelade på 1–4 rok i storlekarna 27–106 m². Samtidigt som merparten av bostäderna har stora balkonger har flera utav de större lägenheterna två balkonger. I gatuplan ingår istället en väl tilltagen uteplats in mot gården. I månadsavgiften ingår Telia Triple Play (tv-paket, telefoni via bredband och bredband 100/100), uppvärmning, kallvatten, trappstädning och yttre skötsel. Varmvatten och elförbrukning tillkommer.

Parkering
I anslutning till Strandsnäckan finns ett större underjordiskt garage där 57 platser är reserverade åt de boende. Dessutom finns ett antal besöksparkeringar i området.

Snabbfakta

 • Typ:
  Flerbostadshus
 • Upplåtelseform:
  Bostadsrätter
 • Boarea:
  27 – 106 m²
 • Antal rum:
  1 – 4 rok
 • Status:
  Slutsålt
 • Preliminär inflyttning
  Våren 2021

Distanser till stadens knutpunkt

 • 5 minuter till Frölunda Torg

 • 24 min till Centralstationen

 • 12 min till havsbad

Kika in i vår visningstvåa på 51 kvm

Visualiseringar

Inflyttningsdags!

Våra första köpare har nu flyttat in i sina lägenheter och fler är påväg! Bostad2021 var på plats när Simon Köllås flyttade in i sin 1,5a. Läs deras snabba intervju med Simon genom att klicka på länken nedan!

Gröna sköna nyanser och andra jordnära färger

Fasadfärgerna är hämtade från naturen och den västsvenska färgskalan.

Smakfulla entréer

Strandsnäckans trappuppgångar är både smakfulla och välkomnande.

Trendiga 2:or

Våra 2:or utmärker sig genom den tidlösa tonen och det breda utbudet av funktionella planlösningar.

Bäddat för skön sömn

Här har du alla möjligheter att sova gott och vakna utvilad. Alla lägenheter har skjutdörrsgarderob eller större klädkammare/förråd.

Badrum

I badrummet har vi investerat i kvalitet! Glasdörrar till duschen och förvaring för det närmast nödvändiga under handfatet. Resterande förvaring finns i vägghängda skåp. Tvättmaskin och torktumlare finns i alla lägenheter, antingen som kombinerad på höjden eller golvstående.

Gemensamhetslokaler med gym, bastu och övernattningslägenhet

Tuff dag på jobbet? Eller har du lite uppdämd energi? Då är föreningens gym och avkopplande relaxavdelning med bastu verkligen väl värt ett besök. Vi har även en övernattningslägenhet som alla våra köpare i Strandsnäckan har tillgång att boka.

Kontakta oss

Har du frågor om Strandsnäckan eller Frölunda Park? Kontakta oss!

Balders Kundservice
0774-49 49 49
kundservice@balder.se