Lägenhet 2203
Ledig

Lägenhet 2203

1:a på 36 m²

Preliminär inflyttning Hösten 2019

Byggnation pågår

Nästa visning:
17 december

18:00 – 18:30
Visningsplats: Visningsbod i området, Tamburingatan 1 i Västra Frölunda

Fantastisk lägenhet om 1 rok med stor balkong med havsutsikt! Rymlig hall med goda förvaringsmöjligheter, helkaklat badrum med kombinerad tvättmaskin och torktumlare och med vackert kök från Marbodal. Smart lösning med sovalkov i vardagsrum för att få till en riktigt bra planlösning. Stilrena materialval med bland annat genomgående vitpigmenterat ekparkett. Boende för dig som vill bo nyproducerat med närhet till Frölunda Torg, havet, den vackra naturen i Ruddalen och nära bra kollektivtrafik.

Snabbfakta

 • Typ:
  Flerbostadshus
 • Upplåtelseform:
  Bostadsrätt
 • Pris:
  1 970 000 kr
 • Avgift:
  2 595 kr
 • Preliminär inflyttning:
  Hösten 2019

Planlösning

Fördelar i området

Gårdarna

Hela grejen med Frölunda Park är att man har mycket gemensamt. Utöver alla delningstjänster är gårdarna noga genomtänkta. Här finns det en tanke bakom varje detalj. Från sandlådorna, lekplatserna och sittplatserna till gräsytorna och grillplatserna.

Elbilspoolen

Varför ha egen bil och betala dyra pengar för service, reparationer och vägskatt när du inte behöver? I Frölunda Park delar du på många saker som miljön och din plånbok gillar. Elbilspoolen är en av dom.

Frölunda Torg

Ja, var ska vi börja? Här har du tvåhundra (200!) butiker med allt ifrån det senaste modet, heminredning, kosmetika till sportartiklar och elektronik. Dessutom finns det många caféer och restauranger när det vankas paus eller en bit god mat.

Inredningsval

Hur vill du ha det?

När du har valt lägenhet i Sjöstjärnan och förhandsavtalet är klart är det dags att göra dina inredningsval. Det innebär att du har möjlighet att sätta din egen prägel och profil på din bostad. Utöver olika golv, klinker, kakel, köksluckor och kulörer kan du i vissa fall även välja om du vill ha en vägg mellan kök och vardagsrum eller om du vill ha en öppen planlösning.

Kontakta oss

Det är inte helt otroligt att det dyker upp en och annan fråga längs med vägen. Tveka inte att kontakta oss om du har några funderingar!

Mäklare
Sanna Berglund
+46 (0)703-404054
sanna.berglund@nyakvadrat.se

Mäklare
Gustav Johansson
+46 734-05 00 05
gustav.johansson@nyakvadrat.se