Lägenhet 1601
Ledig

Lägenhet 1601

4:a på 87 m²

Inflyttning Hösten 2021

Ej fastställt

Genomtänkt fyra med stor balkong i västerläge.

Välplanerad fyrarumslägenhet belägen längst upp på Universumgatan vilket ger bostaden fritt läge och fin utsikt över Bergsjöns vackra natur. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum och stor balkong om 18 kvm i härligt västerläge. Tre rymliga sovrum varav det ena med klädkammare, goda förvaringsmöjligheter, gästtoalett samt helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare. Stilrena materialval med Marbodalkök och vitpigmenterad ekparkett. Det är möjligt att välja till vägg mellan kök och vardagsrum, för att få ett avskilt kök. Ett boende för dig som vill ha bekvämligheten av nyproducerat och samtidigt ha närhet till service, kommunikationer och naturen.

Snabbfakta

 • Typ:
  Flerbostadshus
 • Upplåtelseform:
  Bostadsrätter
 • Pris:
  2 415 000 kr
 • Avgift:
  5 100 kr
 • Preliminär inflyttning
  Hösten 2021

Kom in i ditt kök - känn dig som hemma

Köket kommer vara en plats där vardagsmaten har potential att bli Nobelmiddag! Då behövs köket som skapar inspiration. För att förenkla ditt val har vi tagit fram tre koncept - Klassisk, Trend och Elegans. Klicka på knapparna och se hur köket skiljer sig åt.

Upplev din lägenhet i Stjärnkikaren

Välkommen till en virtuell visning av en välplanerad lägenhet om 3 rum och kök med gott om plats. I denna virtuella 3D-modell för Stjärnkikaren kan du få 360 graders visning av hur bostaden kan komma att se ut ifrån givna punkter. Dra i bilden för att titta på rummet i olika vinklar, och navigera mellan rummen genom planritningen eller pilarna.

Planlösning

Fördelar i området

Kommunikationer

Två spårvagnslinjer och en busslinje tar dig till och från stan och du kan cykla till Göteborg city på en dryg halvtimme. I framtiden kommer kommunikationerna att bli ännu bättre.

Rymdtorget

Det kallas Bergsjön Centrum och har nyligen renoverats och lockat till sig bättre service och nya butiker. Här ska ett nytt kulturhus byggas som kommer stärka torgets status som Bergsjöns naturliga mötesplats.

Naturen

Hela Bergsjön omringas av natur och öar av skog ligger utspridda bland gator, tog och hus.

Inredningsval

Hur vill du ha det?

När du har valt lägenhet i Stjärnkikaren och förhandsavtalet är klart är det dags att göra dina inredningsval. Det innebär att du har möjlighet att sätta din egen prägel och profil på din bostad. Utöver olika golv, klinker, kakel, köksluckor och kulörer kan du i vissa fall även välja om du vill ha en vägg mellan kök och vardagsrum eller om du vill ha en öppen planlösning.

Kontakta oss

Det är inte helt otroligt att det dyker upp en och annan fråga längs med vägen. Tveka inte att kontakta oss om du har några funderingar!

Mäklare
Magnus Hägg
0768 – 74 66 33
magnus.hagg@nyakvadrat.se

Mäklare
Gustav Johansson
0734 – 05 00 05
gustav.johansson@nyakvadrat.se