Stenhuggaren

Efter Triliten och Bergsfallet kommer vår nästa etapp med nybyggda bostäder med stenklingande namn – Stenhuggaren. Till skillnad från våra första projekt på Långströmsallén kommer Stenhuggaren utformas till hyresrätter. Preliminär inflyttning för Stenhuggaren är planerad till våren 2022.

Bostaden
Stenhuggaren kommer byggas på den östra sidan av Långströmsallén som hus nr 5 söderifrån räknat. Här kommer vi skapa 88 stycken nya hem med ett storleksspann på 32-85 kvadratmeter och 1-4 rum och kök. Balkong eller uteplats kommer finnas både för lägenheterna som vetter mot Långströmsallén och för dem som vetter mot naturområdet.

Parkering kommer finnas i mån av plats i det planerade parkeringsgaraget eller markparkering utmed Långströmsallén.

Området
Långströmsallén ligger på centrala Hisingen, mitt emellan många stora Göteborgsföretag. Härifrån är det enkelt att ta sig till sin arbetsplats och planera livet för familjen. Långströmsallén har genomgått stora förändringar där vägen flyttats och miljön mellan husen successivt förbättrats för hela området. Här finns det nu fina lekplatser och gott om yta att möta sina grannar.

Ansökan
Samtliga hyresrätter kommer visas på vår hemsida balder.se och ansökan om lägenhet görs genom marknadsplatsen HomeQ.se. Om du inte redan har en profil på HomeQ.se rekommenderar vi att du gör den redan idag för att börja samla köpoäng. Allt du behöver är ett Mobilt Bank-ID. Preliminär uthyrningsstart är 9 månader innan tillträde.

Vill du få löpande information om Stenhuggaren?
Fyll gärna i formuläret för att löpande information och nyheter kring Stenhuggaren. Anmälan är inte bindande och medför inte att du börjar samla köpoäng eller gör en ansökan för en kommande bostad.

Snabbfakta

 • Typ:
  Flerbostadshus
 • Upplåtelseform:
  Hyresrätter
 • Hyra:
  Ej fastställt
 • Boarea:
  32 – 85 m²
 • Antal rum:
  1 – 4 rok
 • Status:
  Planering pågår
 • Preliminär inflyttning
  Våren 2022

Kontakta oss

Det är inte helt otroligt att det dyker upp en och annan fråga längs med vägen. Tveka inte att kontakta oss om du har några funderingar!

Vi svarar på dina frågor
stenhuggaren@balder.se