Stenhuggaren

Efter Triliten och Bergsfallet kommer vår nästa etapp med nybyggda bostäder med stenklingande namn – Stenhuggaren. Till skillnad från våra första projekt på Långströmsallén kommer Stenhuggaren upplåtas till hyresrätter. Preliminär inflyttning för Stenhuggaren är planerad till sommaren 2022.

1 oktober startar uthyrningen

Nu kan du snart lämna ditt intresse för våra nyproducerade lägenheter i Stenhuggaren. 1 oktober publiceras lägenheterna på HomeQ och du kan börja lämna ditt intresse. I takt med att lägenheter hyrs ut uppdaterar vi med nya lägenheter.

Se alla lägenheter  →

Bostaden
Stenhuggaren kommer byggas på den östra sidan av Långströmsallén. Här kommer vi skapa 88 stycken nya hem med ett storleksspann på 32-87 kvadratmeter och 1-4 rum och kök. Balkong eller uteplats kommer finnas både för lägenheterna som vetter mot Långströmsallén och för dem som vetter mot naturområdet.

Parkering kommer finnas att hyra i mån av plats i det planerade parkeringsdäcket, markparkering utmed Långströmsallén eller i anslutning till huset. Vid kontraktsskrivningen kommer vi ta in intresse för parkering. I bostadsområdet finns också en etablerad elbilspool, ett steg i att skapa ett gemensamt och hållbart boende.

Området
Långströmsallén ligger på centrala Hisingen, mitt emellan många stora Göteborgsföretag. Härifrån är det enkelt att ta sig till sin arbetsplats och planera livet för familjen. Långströmsallén har genomgått stora förändringar där vägen flyttats och miljön mellan husen successivt förbättrats för hela området. Här finns det nu fina lekplatser och gott om yta att möta sina grannar.

Ansökan
Samtliga hyresrätter kommer visas på HomeQ.se där du också gör din ansökan om lägenhet. Om du inte redan har en profil på HomeQ.se rekommenderar vi att du gör den redan idag för att börja samla köpoäng. Allt du behöver är ett Mobilt Bank-ID. Preliminär uthyrningsstart är 9 månader innan tillträde.
Så här går det till att ansöka om lägenhet på HomeQ.

Vill du få löpande information om Stenhuggaren?
Fyll gärna i formuläret för att löpande information och nyheter kring Stenhuggaren. Anmälan är inte bindande och medför inte att du börjar samla köpoäng eller gör en ansökan för en kommande bostad.

Snabbfakta

 • Typ:
  Flerbostadshus
 • Upplåtelseform:
  Hyresrätter
 • Hyra:
  5195 – 10781 kr/mån
 • Boarea:
  32 – 87 m²
 • Antal rum:
  1 – 4 rok
 • Status:
  Planering pågår
 • Preliminär inflyttning
  Sommaren 2022

Nedladdningsbara dokument

Virtuell visning

Visualiseringar och inredning

Gott om plats

Stenhuggaren har ett storleksspann på 1-4 rok vilket ger många högkvalitativa planlösningar och utformningar. I de större lägenheterna får kök och vardagsrum extra utrymme med fler skåp, lådor och kyl och frys i fullstorlek.

Öppen planlösning

I Stenhuggaren utformas kök och vardagsrum i en social öppen planlösning med balkongen nära tillhands. Oavsett utformning på köket kommer det finnas gott om utrymme för allt från storslagen middagsbjudning till härlig helgfrukost. Här ses en utformning för en mindre lägenhet med kombinerad kyl och frys.

Bad och tvätt

Badrummen är stiligt utformade med stora vita kakelplattor och glasad dusch. I badrummet kommer det finnas tvättmaskin och torktumlare eller en kombimaskin.

En allé med röd tråd

På Långströmsalléns östra sida skapas en nyproduktion av hyresrätter och bostadsrätter. Eller rättare sagt hem för många göteborgare. Husen kommer gestaltas i tegel med inslag av trä där balkonger och uteplatser skapar liv när cyklister, fotgängare, bussar och bilar befinner sig bostadsområdet.

Nära till allt på Hisingen

Ja, så är det faktiskt med Långströmsallén. Läs mer om Stenhuggaren och allt som finns runtomkring i säljbroschyren.

Nyfiken på Långströmsallén?

Kontakta oss

Det är inte helt otroligt att det dyker upp en och annan fråga längs med vägen. Tveka inte att kontakta oss om du har några funderingar!

Vi svarar på dina frågor
uthyrning.nyproduktion@balder.se