Stenhuggaren

Efter Triliten och Bergsfallet kommer vår nästa etapp med nybyggda bostäder med stenklingande namn – Stenhuggaren. Till skillnad från våra första projekt på Långströmsallén kommer Stenhuggaren upplåtas till hyresrätter. Preliminär inflyttning för våra nyproducerade hyresrätter på Hisingen är planerad till sommaren 2022.

Stenhuggaren är fullt uthyrt

Alla 88 lägenheter i Stenhuggaren har blivit uthyrda. Kika in på Bergskristallen, vår andra nyproduktion av attraktiva hyresrätter på Långströmsallén.

Besök Bergskristallen →

Bostaden
Stenhuggaren kommer byggas på den östra sidan av Långströmsallén. Här kommer vi skapa 88 stycken nya hem med ett storleksspann på 32–87 kvadratmeter och 1–4 rum och kök. Balkong eller uteplats kommer finnas både för lägenheterna som vetter mot Långströmsallén och för dem som vetter mot naturområdet.

Parkering kommer finnas att hyra i mån av plats i det planerade parkeringsdäcket, markparkering utmed Långströmsallén eller i anslutning till huset. I bostadsområdet finns också en etablerad elbilspool, ett steg i att skapa ett gemensamt och hållbart boende.

Området
Långströmsallén ligger på centrala Hisingen, mitt emellan många stora Göteborgsföretag. Härifrån är det enkelt att ta sig till sin arbetsplats och planera livet för familjen. Långströmsallén har genomgått stora förändringar där vägen flyttats och miljön mellan husen successivt förbättrats för hela området. Här finns det nu fina lekplatser och gott om yta att möta sina grannar.

Snabbfakta

 • Typ:
  Flerbostadshus
 • Upplåtelseform:
  Hyresrätter
 • Boarea:
  32 – 87 m²
 • Antal rum:
  1 – 4 rok
 • Status:
  Inflyttat

Distanser till stadens knutpunkt

 • 18 minuter till Sankt Jörgen Park

 • 15 minuter till Lindholmen Street Food Market

Virtuell visning

Visualiseringar och inredning

Gott om plats

Stenhuggaren har ett storleksspann på 1-4 rok vilket ger många högkvalitativa planlösningar och utformningar. I de större lägenheterna får kök och vardagsrum extra utrymme med fler skåp, lådor och kyl och frys i fullstorlek.

Öppen planlösning

I Stenhuggaren utformas kök och vardagsrum i en social öppen planlösning med balkongen nära tillhands. Oavsett utformning på köket kommer det finnas gott om utrymme för allt från storslagen middagsbjudning till härlig helgfrukost. Här ses en utformning för en mindre lägenhet med kombinerad kyl och frys.

Bad och tvätt

Badrummen är stiligt utformade med stora vita kakelplattor och glasad dusch. I badrummet kommer det finnas tvättmaskin och torktumlare eller en kombimaskin.

En allé med röd tråd

På Långströmsalléns östra sida skapas en nyproduktion av hyresrätter och bostadsrätter. Eller rättare sagt hem för många göteborgare. Husen kommer gestaltas i tegel med inslag av trä där balkonger och uteplatser skapar liv när cyklister, fotgängare, bussar och bilar befinner sig bostadsområdet.

Kontakta oss

Det är inte helt otroligt att det dyker upp en och annan fråga längs med vägen. Tveka inte att kontakta oss om du har några funderingar!

Vi svarar på dina frågor
uthyrning.nyproduktion@balder.se