Spina – nyproducerade hyresrätter i GoCo Living, Mölndal

Preliminär inflyttning 2024

Kom hem till södra Mölndal

Är du nyfiken på framtiden i GoCo Living? Det är klart du är! Låt oss därför få presentera GoCo:s första kvarter – Spina. Precis som så mycket annat i GoCo Health Innovation City handlar mycket om människan och hälsa, så också Spina som på latin betyder ryggrad. Och bostadskvarteren blir verkligen en ryggrad i det framtida området.

Preliminärt flyttar vi in under sommaren 2024 i dessa 174 nyproducerade hyresrätter, där du som är ung, gammal eller mitt emellan kommer att leva livet. I GoCo Living är livsmöjligheterna många. Spina kommer byggas i ett kvarter med 4-10 våningsplan där variationen i höjdled skapar optimala förutsättningar för både sedumtak och solceller.

Ansökan
Samtliga hyresrätter kommer på vår hemsida och HomeQ. Få löpande information och börja samla köpoäng via HomeQ genom att göra en intresseanmälan. Preliminär uthyrningsstart är 6-9 månader innan tillträde.

Snabbfakta

 • Typ:
  Flerbostadshus
 • Antal lägenheter:
  174 st
 • Upplåtelseform:
  Hyresrätter
 • Hyra:
  Ej fastställt
 • Boarea:
  34 – 93 m²
 • Antal rum:
  1 – 4 rok
 • Status:
  Byggnation pågår
 • Inflyttning:
  Sommaren 2024

Ljust och fräscht, i Spina finns allt du behöver

De nyproducerade lägenheterna, utformade från kvadratsmarta ettor till rymliga familjefyror, har ett gemensamt tema: ljust och fräscht. Det ska ges möjligheter för dig som flyttar in att sätta din prägel i alla rum. Möbler, textilier och tavlor sätter det unika som i slutändan skapar ditt hem. Givetvis kompletteras detta av de senaste vitvarorna och skjutdörrsdolda garderober.

På gården i mitten får du chans att vila upp dig. En pergola med grillplats och tillhörande sittgrupp inkluderas och skapar samtalsmöjligheter med vänner, såväl som grannar. Samtidigt får barnen leka och springa av sig på den lilla lekplatsen. Här finns också tre gångar mellan husen så du kan röra dig ut från gården rakt ut till gatorna.

Res hur och vart du vill

Idag passerar ett flertal busslinjer genom gatorna med olika slutdestinationer. I framtiden, med både bostäder och kontor som kräver en utvecklad kollektivtrafik, kommer fler busslinjer trafikera gatorna med avgångar var femte minut. Resan till Mölndal Centrum tar bara några minuter och därifrån avreser tåg både till Göteborg och vidare ner till kontinenten.

Handel och service

Med Mölndals Galleria, Köpcenter 421, Sisjöns handelsområde och Frölunda Torg inom 8 minuters bilfärd kan du shoppa i stort sett vad du vill. Förutom handel i exceptionellt hög klass finns givetvis trendiga caféer, restauranger och matvaruhandel här. Här kan du spendera en heldag utan större bekymmer.

Mobilitet skapar möjligheter

I GoCo Living skapas också möjligheten att transportera sig utan att äga. Både en bilpool och cykelpool kommer att byggas upp under tidens gång för att skapa ett flexibelt resande från punkt A till punkt B.

Goco Living - Groundbreaking ceremony

Här bygger vi GoCo Living

Kontakta oss

Ta kontakt med oss om du har frågor om Spina eller GoCo Living.

Vi svarar på dina frågor
uthyrning.nyproduktion@balder.se

Vi bygger mer än Axis

Vi på Balder är med och utvecklar Mölndal med omnejd och bygger nya hyres- och bostadsrätter.

Se all vår nyproduktion i Mölndal →
Se all vår nyproduktion i Göteborg →
Se all vår nyproduktion i Kungälv →
Se all vår nyproduktion i Västra Götaland →